Maluszkowe sprawy!!!

Zaczęty przez aja, 05 Sty 2009, 15:35:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aja

pewnie niektóre już widziałyście

Ala84

a ja ich jescze nie widziałam! są cudne...

zosia2007

ishka82 starej owcy juz prawie nie ma a co do zolwika to nie ma go w calej polsce we wszystkich sklepach internetowych - wierz mi przeszukalam caly internet - moze beda po marcu albo dopiero w czerwcu, zalezy od dostawcy

salsa

Cytat: aja w 14 Sty 2010, 22:33:24
pewnie niektóre już widziałyście

to powinno byc na niestarającej się :D 
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

aja

Cytat: salsa w 15 Sty 2010, 16:52:47to powinno byc na niestarającej się
to ja wam tam gorsze wrzucę ;D

Angie

aja lol lol lol dzieciak we wkładach jest czadowy lol lol

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ishka82

Cytat: zosia2007 w 15 Sty 2010, 16:33:31
ishka82 starej owcy juz prawie nie ma a co do zolwika to nie ma go w calej polsce we wszystkich sklepach internetowych - wierz mi przeszukalam caly internet - moze beda po marcu albo dopiero w czerwcu, zalezy od dostawcy
Ojejku, sprawdziłaś to specjalnie? :blush: :blush: :blush: Aż mi głupio, ze tak wypaliłam :blush:

martullek

ishka82 nie przejmuj się. zosia raczej dla mnie, a raczej dla Wojtusia, szukała :)

ishka82

Cytat: martullek w 15 Sty 2010, 22:00:00
ishka82 nie przejmuj się. zosia raczej dla mnie, a raczej dla Wojtusia, szukała :)
Acha :)

zosia2007

Cytat: martullek w 15 Sty 2010, 22:00:00
dokladnie :) i nie ma :(
stara owieczke mozna jeszcze dostac na allegro od niektorych sprzedawcow ale ogolnie to jest krucho ze zwierzatkami bo sie pokonczyly a nowa dostawa ma byc w marcu - przynajmniej mi tak mowili

aniak1211

aja
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ale sie uśmiałam,
a mam taki zryty humor...

Ale dziecko spiace na psie jest cudne :)

zuzia

zosia2007
a sprawdzałaś w stacjonarnych sklepach?
pytam by mieć pełny obraz sytuacji zanim to przejmę :D

zosia2007

Cytat: zuzia w 15 Sty 2010, 23:22:45
zosia2007
a sprawdzałaś w stacjonarnych sklepach?
pytam by mieć pełny obraz sytuacji zanim to przejmę :D
sprawdzalam w sklepach internetowych i na allegro

zuzia

Cytat: zosia2007 w 15 Sty 2010, 23:24:42
sprawdzalam w sklepach internetowych i na allegro
to ja w takim razie podzwonię jakby coś po paru stacjonarnych co wiem, że mają dobre ceny (tzn. znośne) - może tam sie coś trafi :)

Lwica

Zuzia na allegro a i owszem żółwika już w ogóle nie ma ale owce stare i nowe, misie, pieski i osiołki są i to licznie!
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

sonja

zosia2007

Cytat: Dorotka1981 w 16 Sty 2010, 12:49:28
Zuzia na allegro a i owszem żółwika już w ogóle nie ma ale owce stare i nowe, misie, pieski i osiołki są i to licznie!
roznie z tym bywa :D
ja zamowilam zolwika na allegro a poem sie okazalo ze sprzedawca go nie ma, nie wiedzial ze w magazynie brak. trzeba najpierw dzownic i sie dopytac czy na pewno dane zwierzatko jest

foszek

Dziewczyny, w przyszlym tygodniu w niemieckim lidlu, wiec moze i w polskim rowniez, beda rozne rzeczy zabezpieczajace dom przed szkodnikami, tfu tj zabezpieczenia chroniace dzieci :D tzn nakladki na kontakty, do szuflad, bramki (zmierzcie wczesniej drzwi, bo na moje schody nie pasuja niestety), zaknieci lodowek itp

aja

a  ja bym chciała zabezpieczenie na piekarnik

aniak1211

Ja na drzwi mam takie "podkowy"
drzwi nie domykaja sie do konca-polecam

foszek

Fajne rzeczy ma ikea, jak sie ma karte ikeowska to maja duze upusty

Kasia

Cytat: foszek w 18 Sty 2010, 23:37:18Fajne rzeczy ma ikea, jak sie ma karte ikeowska to maja duze upusty

w PL niestety z karta masz upusty tylko na niektóre rzeczy, dosłownie kilka sztuk z asortymentu :(

kasiad

my mamy zabezpieczenia na kanty  ;) takie gumowe nakładki  ;) mam nadzieję, że po uderzeniu w którąś tak nie boli jak w goły kant  ;)

dragonfly

Cytat: foszek w 18 Sty 2010, 21:20:34
Dziewczyny, w przyszlym tygodniu w niemieckim lidlu, wiec moze i w polskim rowniez, beda rozne rzeczy zabezpieczajace dom przed szkodnikami, tfu tj zabezpieczenia chroniace dzieci :D tzn nakladki na kontakty, do szuflad, bramki (zmierzcie wczesniej drzwi, bo na moje schody nie pasuja niestety), zaknieci lodowek itp
piwko foszek! pewnie skorzystam :)