Maluszkowe sprawy!!!

Zaczęty przez aja, 05 Sty 2009, 15:35:18

zuzia

effik
popatrz w HM, Cubus, Kappahl, Tesco.
Cocodrillo jest dobre, ma dobre opinie a droooooogie. i tak jak Kasia juz pisala bodajze na plotach - zalezy od budzetu.
Jest Carters, Koala baby - tez są drogie, ale w PL tylko przez net (w sensie allegro).
no i koniecznie musisz znać w wzrost malucha.

zwierzatko_mojej_mamy

a reserved kids? dobre to jakosciowo? bo ceny sensowne maja ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

effik

o wzrost zapytam, oczywiście. na razie tylko orientacyjnie podałam wiek dzieciaczka, żeby był obraz czy on z tych bardziej fikających czy mniej :D wiadomo, ze musi nosić coś innego niż niemowlak :)

zuziak, polewam :) :beer:

przyłączam się do pytania zwierza o re, bo czasem bywam.

zuzia

effik
z tym wzrostem to chodziło mi o to, że np. Michał ma 4,5 miesiąca. Ciuchy z US nosi na 3-6 (niewiele), głownie na 6 miesięcy a pajace na 6-9. ja to jeszcze mogę wzrokowo ocenić a Tobie to by trudno było.

effik

Cytat: zuzia w 02 Lis 2009, 09:48:08
effik
z tym wzrostem to chodziło mi o to, że np. Michał ma 4,5 miesiąca. Ciuchy z US nosi na 3-6 (niewiele), głownie na 6 miesięcy a pajace na 6-9. ja to jeszcze mogę wzrokowo ocenić a Tobie to by trudno było.

jasne, wiem :)

vobi

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Lis 2009, 09:40:51

Bluzki, sukieneczki - jakosciowo bardzo ok, design fajny, aczkolwiek czy ceny sensowne to bym sie zastanawiala, 60 zl za spodniczke dla niemowlaka to IMHO jednak przesada

zwierzatko_mojej_mamy

vobi nie patrzylam na spodniczki :D ale byl tam kombinezon z uszami za 70 zl - patrzac na Wasze wyliczania z innych firm to cena byla sensowna :D

www.annawilk.pl

vobi

a, to kombinezonu nie widzialam, 70 zl za kombinezon to faktycznie spoko, znajac reserved powinien byc ok :)

effik

Cytat: vobi w 02 Lis 2009, 13:06:54
a, to kombinezonu nie widzialam, 70 zl za kombinezon to faktycznie spoko, znajac reserved powinien byc ok :)
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Lis 2009, 13:01:22kombinezon z uszami za 70 zl - patrzac na Wasze wyliczania z innych firm to cena byla sensowna Cheesy

ale pewnie dla mniejszego dziecka? choć szukam tez prezentu dla 3miesięcznej dziewczynki lol

zuzia

Cytat: effik w 02 Lis 2009, 13:08:373miesięcznej dziewczynki
tylko kombinezon jak juz to o rozmiar większy

Lwica

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Lis 2009, 09:40:51

Ja dosyć często i dużo ciuszków kupuje albo dostaje od chrzestnej własnie z Reserved. Jestem zadowolona! Normalne ceny sa czasem zabójcze ala jak są wyprzedaze to śmiech na sali czasem np body kótre wczesniej kosztowało 59 zł nagle sprzedają za 19,90 ...
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

vobi

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Lis 2009, 13:01:22
vobi nie patrzylam na spodniczki :D ale byl tam kombinezon z uszami za 70 zl - patrzac na Wasze wyliczania z innych firm to cena byla sensowna :D

zwierzu, patrzylam na ichniej stronie (re-kids czy jakos tak) i kombinezonu zadnego nie znalazlam, jedynie kurtka 129 pl + spodnie narciarskie 99 pln

zwierzatko_mojej_mamy

to ja bylam w sklepie ;) pojde jeszcze raz jak Pani chce ;) strony nie moge znalezc ;)

www.annawilk.pl

vobi

zwierzku, ja tutaj patrzylam - http://przymierzalnia.rekids.pl/index.htm

spoko, ja na razie kombinezonu nie kupuje, Hania ma chyba ze trzy dziedziczne...

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

vobi

ale spodnicy ktora mnie urzekla wrecz tez nie ma, wiec chyba strona do dooopy ;D

effik

dziewczyny, w Auchan są podobne pajace jak miała elve dla Ani - takie rozpinane na pupie i pleckach, za 16,99 chyba. zaraz wam wkleję fotki. i bluzeczki ciepłe za 5 zł, kupiliśmy siostrzenicy D taką z napisem "my first christmas" :D

aja

ale się uśmiałam - nie wiedziałam,że są takie rzeczy dla maluchów  :point_lol:

Kasia

aja gdzie znalazłas takie cudo?

aja

marax

kupili mojej malej ten fajny stoliczek z fisher prica nie dokladnie ten sam co polecaliscie ale podobny.Co ja mam jej teraz na mikoja kupic ? jest jeszcze jakas fajna zabawka ktoa zainteresuje to rozpieszczone dziecko ?

aja

ciekawe jak u Dragona sprawdza się stolik?

jusia

Cytat: aja w 15 Lis 2009, 20:48:27
ale się uśmiałam - nie wiedziałam,że są takie rzeczy dla maluchów  :point_lol:
no niezły tron :)
a my dzis rano mielismy nocnikowy sukces  :jejeje: :jejeje: :jejeje:
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

aja

Cytat: jusia w 15 Lis 2009, 23:03:38my dzis rano mielismy nocnikowy sukces
to mamy co świętować jusia -  :beer:  Ty nocnikowy a my chodzeniowy

Lwica

U nas nocnik krótko był używany bo ok tygodnia dówch jak miała 6-7 mscy a potem krzyk płacz i prężenie się na sam widok nocnika. Nie pomagają zabawy w sikanie misiów i lalek itp. Nie wiem czy teraz nie spróbujemy nakładki na kibelek bo osatnio uwielbia jak się jej uda podglądywać jak dorośli to robią heheh.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!