slubna elizypj - etapy przygotowan + kilka fotek ze slubu, reszta w relacjach

Zaczęty przez elizapj, 29 Kwi 2008, 11:06:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elizapj

Cytat: tachogti w 18 Cze 2008, 09:50:37
Pieknie Ci w niej i jest szalenie elegancka :D Wygladasz w niej krolewsko!
dzieki:) krolewsko to mam nadziej znaczy tyle co bardzo ladnei, bo' jak krolewna' to akurat efet niezamierzony  lol stad moje uciekanie od wszelakich diademow i diademo podobnych :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

poli

Cytat: elizapj w 18 Cze 2008, 17:04:43
dzieki:) krolewsko to mam nadziej znaczy tyle co bardzo ladnei, bo' jak krolewna' to akurat efet niezamierzony  lol stad moje uciekanie od wszelakich diademow i diademo podobnych :)

i nie jak królowa matka ;D śledzę twój wątek z zapartym tchem i nie moge się doczekać efektów:)

elizapj

Cytat: poli w 18 Cze 2008, 17:54:11
Cytat: elizapj w 18 Cze 2008, 17:04:43

i nie jak królowa matka ;D śledzę twój wątek z zapartym tchem i nie moge się doczekać efektów:)
krolowa matka mze nie , ale w niektorych welonach jak matka boska na pewno  lol

malybob

Czemu nie chciałaś iść w stylizację- księżniczka? Wydaje mi się, że akurat Tobie by pasowała.. Suuuper wyglądasz!

Anupka

widzialam suknie na kwiatowym, cudo!
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

elizapj

Cytat: malybob w 19 Cze 2008, 09:16:22
Czemu nie chciałaś iść w stylizację- księżniczka? Wydaje mi się, że akurat Tobie by pasowała..
yyy...
nie wiem co powiedziec haha
Cytat: malybob w 19 Cze 2008, 09:16:22
Suuuper wyglądasz!
dzieki:)

tachogti

elizapj krolewsko to w moim jezyku pieknie, z klasa i dostojnie ;D a ksiezniczkowato to calkiem cos innego  ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

gioseppe

jesli chodzi o makijaz to beesok dala madre rady
ja tylko dodam, ze ten makijaz oka http://strefaslubna.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=1903.0;attach=12016;image Ci pasuje
subtelnie i naprawde fajnie
moze minimalnie wzmocnij pigment, zeby byl odrobine ale odrobine bardziej widoczny (bo na innych fotach go nie zauwazylam)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

elizapj

gios dzieki za rady:)

jednak chyba pojde w inna strone z makijazem. jeszcze do jutra sobie daje z namyslem.

jak pisalam w watku o cenie za makijazystke nastawiam sie obecnei na malowanie samej. i kilka prob juz robilam, fotek nei wrzucalam bo byly kiepskie...ale w lusterku wygladalo dobrze:) lepiej:)

trenowalam swoje wersje smokey eyes...

ale lazac po sklepach w nyc pytam sie wszedzie w czym mnie widza..rozni roznie mnie maluja..na szczescie tu nei musze sie umawiac i kazdy maluje mnie z ulicy:) i za darmo:)

najb jak dotad przekonala mnie babka z Nars.
zaproponowala mi kolory kt w ogole nie rozwazalam. a zaczelo sie od tego ze poszlam do niej ze swoim blyszczkiem z cywilnego, kt niestety juz nie produkuje ysl. pomyslalam, ze nars ta jak mac majac duzo kolorow dobierze mi kredke konturowe do blyszczka. i dobrala piekna:) ale akurat sie im skonczyla. jutro ide dalej jej szukac. http://www.narscosmetics.com/Lipliner-Pencil-C14_category_7.aspx fantasia

za to spytalam co ona widzi do mojego blyszczka i planowanej konturowki. zaproponowala te 2 kolorki http://www.narscosmetics.com/Duo-Cream-Eyeshadow-C412_category_2.aspx unconditional love ( trzeba najechac na nie zeby sie z boku kolor pokazal)
oraz w kaciku  http://www.narscosmetics.com/Single-Eyeshadow-C24_category_1.aspx thunderball
na dodatek pokazala mi jak tym cieniem robic sobie takie jakby uzupelnienie pomiedzy rzeszami u ich bazy...nie kreske tylko takie wlasnie zageszczenie przy krawedzi oka:)
na poliki nalozyla mi http://www.narscosmetics.com/Blush-C39_category_7.aspx deep throat
i wygladalam troche jak aniolek:) haha ale nie za slodko. w kazdym razie pierwszy makijaz kt mnie nie postarzal...
dzis poszlam raz jeszcze. akurat mojej babki nie bylo i zaczelam sama mazac sie przy ladzie, sprawdzajac czy potrafie odtworzyc:) i chyba wyszlo bardzo podobnie:)

jutro pojde ostatni raz, spytam sie kogos innego, czy widzi mnie wlasnie w tym czy czyms innym. dam sie tym czyms innym pomalowac, i ostatecznie wybiore:)
niestety nars chyba w polsce ani we francji nie jest sprzedawany. nie widzialam, a na stronie krajow brak. wiec albo kupie jutro ...albo du...

a moj smokey wyszedl tak jak na fotce. blyszczyk jest ten wlasnie z cywilnego, ale konturowka jak widac nie dopasowana, za ciemna.

Majeczka

Eliza bardzo ladnie Ci ten makijaz wyszedl i rzeczywiscie jak juz sama stwierdzilas nie postarza cie. Konturowka -jasniejsza. fajnie z tymi darmowymi probkami makijazu :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

elizapj

fotki z tego odmladzajacego jeszcze nie wrzucone:)
mam zrobione ale sa w komorce ( a nie mam ladowarki lol, i w aparacie, ale nie moj komp nie kopatybilny z aparatem, i musze poczekac na dostep dp starszego kompa)

ta fotka wyzej to moja lekka wersja smokey. ale jednak pojde chyba w ten odmladzajacy. wszystkie wyzej wymienione barwy wojenne zakupione:)!
a wygladac to ma troche jak blondynki-lalki z lat 70;)

Majeczka

Eliza nawet na tym samodzielnie wykonanym lepszy efekt wyszedl niz po probnym u makijazystki. Mowie o tym co pisalysmy ze robi zmarszczki,ktorych Ty oczywiscie nie masz :D
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

elizapj

Cytat: Majeczka w 21 Cze 2008, 21:39:09
pisalysmy ze robi zmarszczki,ktorych Ty oczywiscie nie masz :D
no oczywiscie;)

elizapj

2 samodzielnie wykonane
3 po lewej to moja wersja smokey
3 po prawej to 'odmladzajacy' Narsa

glownie patrzcie na oczy, bo w smokey jest zla konturowka, a w odmladzajacym pewnie troche brak pudru...i sie swieci to tu to tam...

ps. mozna tez porownac moje brwi po pierwszej w zyciu sesji brwiowej;)

justynaaaa2

Rany Eliza jaka Ty ładna  :-[ sorry, ale nie mogłam się powstrzymać  :)
Moim zdaniem na tym dużym zdjęciu po lewej wyglądasz super, ten makijaż dodaje Ci mnóstwo uroku, świeżości i w ogóle... brawo
Zdolna bestia z Ciebie  ;)

sierpniowajulka

mayagaramond

Smokey, zdecydowanie. Ale masz piekne brwi!!!!!!!!!!!!!!!!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

tylko bez tej konturówki!!!

nionczka

Smokey!!!
Nie podoba mi sie tylko kontur ust, ale mialysmy patrzec na oczy wiec nic nie mowie.
Heheeee, juz powiedzialam.

Ale bedziesz piekna panna mloda! Zazdroszcze Ci!

spragnienie

też jestem za smokey eyes
a o kucyku mówiłam już wcześniej ;)

zosia2007

Widze, że nie będę orginalna - tylko smokey :)

A tak wogóle to zazdroszczę rzęs - są piękne i dłuuuugie ;)

Chermelle

Smokey!
Kucyk!
Brwi super!
brawo brawo brawo

Kasia

eliza tylko Smokey!!!

ten odmładzajacy jest bardzo ładny ale taki jakby mniej widoczny :)

do tego kucyk i bedziesz piękną panna młodą :)

gdziezby

Brwi od Elizy :-) super! Czy do kuca planujesz welon?
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

sierpniowajulka

Cytat: nionczka w 24 Cze 2008, 10:20:19
Ale bedziesz piekna panna mloda! Zazdroszcze Ci!

A czego zazdrościsz, piękna żono i przyszła mamo?  :hammer: