slubna elizypj - etapy przygotowan + kilka fotek ze slubu, reszta w relacjach

Zaczęty przez elizapj, 29 Kwi 2008, 11:06:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

martos82

Cytat: elizapj w 29 Kwi 2008, 23:02:56
Cytat: martos82 w 29 Kwi 2008, 22:54:56

A tak wygladala podobna sukienka w 27 sukienek

co do 27 sukienek, to ta moja faktycznie zagrala role..ale to byla suknia siostry.

no wlasnie cos mi nie pasowalo z ta sukienka :-[ teraz juz sobie przypominam, ze to faktycznie suknia siostry. Wklejam - tym razem dobra:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elizapj

tak, tak to ta wspaniala siostra wegetarianka:)

elizapj

marronbug, (oraz kazdy inny kto sledzi moja sage  :D ) znalazlam fotki z probnego do cywilnego. wielka kula plus gladki przod..troche sie pani nie chcialo..bo wiedziala ze to proba, i zrobila niedbale..ale pomijajac wystajace tu i tam piorka..to chyba po prostu nie jest moje uczesanie...ja mam duza czache ;D i gladkie uczesania i tak nie powoduja ze moja glowa wyglada na gladko uczesana:(
a poza tym, mimo ze ta kula z tylu byla naprawde duza..to ujecie z przodu pokazuje, ze ledwo bylo widac kok patrzac en face..:(
nadal myslicie ze takie uczesanie dla mnie dobre?

konwalia

Eliza takie uczesanie będzie dobre tylko pod warunkiem mocniejszego podkreślenia oka i kości policzkowych. Inaczej giniesz w tym koku.

konwalia

Eliza czy ja dobrze widzę, że Twoja suknia ma kieszenie?!

elizapj

Cytat: konwalia w 01 Maj 2008, 08:05:15
Eliza czy ja dobrze widzę, że Twoja suknia ma kieszenie?!
:P :P
ano ma,,,
i sie pewnie przydadza na chusteczki  ;)

co do mocniejszego oka..to w sumie chce..ale niestety nie udalo mi sie umowic probnego makijazu i probnej fryzury w ten sam dzien:( i jak sie obfotografuje w obu to sie bedzie trzeba domyslac jak to by razem wygladajet...

maroonbug

Co do Ciebie w duzym koku to miodzio. Wygladasz bardzo dobrze i jak sobie wyobraze do tego kolczyki i odkryte ramiona, a potem ta wspaniala suknia, to mysle sobie, ze lepiej byc nie moze :)
A co myslisz, zeby dodac odrobine retro szyku do tego koka i zrobic tak jak ma Tyra? To moj kok marzenie, ale za malo wlosow mam na niego..Jest aki ja Twoj tylko z falka nad uchem :)

elizapj

hahah, widze ze myslimi absolutnie na tych samych falach....wlasnie Ci skonczylam pisac na Twoim watku, ze kradne tyre;) haha

elizapj

jedyanmoja watpliwosc....to to czy to iuczesnaie nei za bardzo podbne do mojego ze sl cyw?:(
niby malo kto mnei wtedy widzial...znajomi zadni...bo o tym slubie prawie nikt nie wie...ale jednak ja wiem i swoj look pamietam...

mary

Eliza, Ty już byłaś na próbnej fryzurze?

elizapj

Cytat: mary_popins w 02 Maj 2008, 14:43:54
Eliza, Ty już byłaś na próbnej fryzurze?
ide 15 o 15etj:)
na razie wrzucilam probna z cyw. kt  ostatecznie nie wykorzystalam:)

martos82

Swietna ta fryzura Tyry, ktora pokazala maroonbug . Eliza Tobie bedzie na pewno pasowala.

elizapj

dzieki aja, Twoja pierwsza i druga mi sie bardzo podoba. ale tyra chyba faktycznie bardziej;)

tylko caly czas nie moge sie zdecydowac, czy to ok miec taka sama na cyw i na kosc...

elizapj

paleta kwiatow jeszcze nie zaktualizowana o 2 nowe gatunki: anemony i orchidee. ale na watku kwiatowym udalo mi sie posunac do przodu z pomyslami o bukietach, wiec najprawdopodobniej moje stylizacja pojdzie w ta strone:)

elizapj

uaktualniam
bo przybywa pomyslow

Majeczka

Eliza poprzygladalam sie jeszcze raz sukni i reszcie inspiracji i pomimo przyjetego juz innego kierunku w wyborze fryzury zastanowilaby sie nad czyms bardziej ekstrawaganckim- bo suknia ma wlasnie taki charakter. z fryzur wstawionych przez ciebie, to najlepsza ta w lewym dolnym rogu. tapir z irokezem :D
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Majeczka

A welon spodobal mi sie 'calun tylko narzucony' . chcialam miesc zaslanieta twarz i jednoczesnie dlugi welon, nie potrafilam wybrac- a tu jest polacznie . dzieki :) stawiam procenty hihihi
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Majeczka

jesli bukiet o ten drugi , z dlugimi grubumi lodygami. mysle ze roze beda fajne.
[/url]

elizapj

maja mowisz ze irokez? hahah

no mi sie ten kucyk z uniesiona gora tez podoba...choc ja az irokezem bym go nie nazwala;)
mimo przeszatkowania palety oba kucyki nadal w dolnym lewym rogu

elizapj

i juz ostatnie uaktualnienie na dzis. gatunki kwiatow

wszystkie gatunki niewazne jak mieszane, czy same, zawsze rozwazam w opcji jedynie grube duze lodygi:)

Maja, wiem, ze ten przyklad z rozami jest fajny...ale mialam na cywilnym bukiet z samych roz..i chce mi sie odmiany...gdybym nie miala ich na cywilnym i wobec niemoznosci zalatwienia piwonii ani irysow, zapewne poszlabym w roze bez zastanawiania sie:)

elizapj

i jeszcze mam pytanie odnosnie welonow

czy ktos szyl w wawie? zalilam sie kilka dni temu na plotach ze polskie str z welonami mnie rozczarowaly. mika mi kilka podrzucila...ale przydaly sie bardziej dla rozwazan o bolerkach..

mgielka nie jest zlym rozwiazaniem i to uszyje mi chyba kazdy - np ja sama:) ale caly czas chodzi za mna jakis taki inny welon...

Majeczka

no ja niestety nie znam ale jak na cos wpadne to dam znac :)
[/url]

Majeczka

hihihhhi eliza twoje orchidee sa niezle, wygladaja jak waginy :D
[/url]

elizapj

dzis szukajac prezentu dla kolezanek na urodziny wpadlam na blizniak, kt wierzchnia czesc moglaby posluzyc jako bolerko. jest troche bardziej casual i przez to chyba do sukni nie za abrdzo..ale ma elementy srebrne,,moze troche ich za duzo. da sie czesc odproc...
i sie teraz zastanawiam czy je kupic czy nie?
w sumie, z welonem nie potrafie sobie tego wyobrazic...

koszulki spod raczej nie bede kupowac...ale ze bylam w kolorowej bluzce to do zdjecia zmierzylam caly komplet

beznadziejne prawda?
co raz mniej mi sie podoba