slubna elizypj - etapy przygotowan + kilka fotek ze slubu, reszta w relacjach

Zaczęty przez elizapj, 29 Kwi 2008, 11:06:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

elizapj dla mnie te korale są da duże i wogóle niedelikatne

nie widzi mi sie to na ślub

mika

oj nie Eliza plissssss nie!!!!

kathrines

Nie nie i jeszcze raz nie !

zosanka

mi się też nie podoba i nie wydaje mi się żeby to pasowało do sukni :(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

maroonbug

Eliza moim zdaniem to bolerko i ta bluzka plus denim jeans i czerwone peep toe i jestes gotowa na impreze. Ono jest w militarnym stylu ewidentnie i juz chocby dlatego nie pasuje do sukni. Poza tym konczy Ci sie mniej wiecej tam, gdzie bedziesz miala w sukni talie i to nie jest dobry pomysl- skroci Cie, zabierze cala smuklosc, bo bedzie szeroka spodnica, brak talii i to bolerko.
Bolero samo w sobie fajne, ale nie do sukni slubnej, wedlug mnie.
Poza tym Ty chyba nie chcesz tego dekoltu przecudnego zakrywac? Na co kupowac suknie z taaakim potencjalem i potem go chowac ;) ?

elizapj

ok, mialam widocznie chwile slabosci (albo zacmienia  :-[ ) w sklepie...hahaha

najsmieszniejsze bylo to , ze jak babke poprosilam o fotke i jej poiedzialm, ze musze sie spytac mamy co ona na, potem weszlam do przebieralnie raz jeszcze sprobowac rozmiar mnejszy, wyszlam a ona sie mnie pyta czy mam juz odpowiedz od mamy. lol  HAHA! widocznie bardzo chciala sprzedac;)

juz dzis mi sie tez ono nie widzi w ogole do sukni. do jeansow si, ale teraz tak mi sie odwidzialo generalnie, ze nie kupie na zadna okaje:)
dzieki dziewczyny! swietnie ze ejstescie zawsze w fashion pogotowiu

elizapj

mam fotki z probnej fryz
ale kabelka nie mam do tel:( a komp w domu nie ma bluetootha:( musze pokombinowac jak to zrzucic inaczej...

siak czy owak fryzjer git, ale ta fryzura to jednak nie to..wykonanie dobre...ale ten fryz ze mna chyba nie wspolgra. wiec bede musiala szukac dalej!
znowu...

Kasia

elizapj może wyślesz którejś dziewczynie MMSem i ona wrzuci :)

elizapj

czesc fot mam, bo robilam w domu aparatem taty...ale te od fryz (komorka) niestety  chwilowo nie da sie...Kasia, robilam zagraniczna...wiec za droga by mnie te mmsy wyszly:(

choc fryz zdecydowalam, ze to jednak nie to. wklejam bo moze kogos zainspiruje. oraz dlatego, ze tego samego dnia kupilam 3 metry tiulu by probowac jaki chce welon...grzebyka bialego jeszcze nie znalalazlam, wiec na razie bawie sie w szarfy i szale...
mojej sukni nie pasuja takie rozwiazania...ale na jakiejs gladkiej i waskiej uwazam wygladalyby oba slicznie:)

elizapj

elizapj

poszlam do fryz z calal swoja paleta. bardzo sie mu spodobala. nawet sobie porobil xero, chcial wiedziec skad te pomysly...ale z reszta jakos sie nie zrozumielismy...:(
bo to co wyszlo mialo byc skrzyzowaniem 2 ponizszych fotek. przod moze zgodny ale tyl aboslutnie...chcialam tyl gladki i w ta swoja 'duza pilke'...a on mi zroil dalszy ciag fal na tyle:(

ponadto w salonie (nieszczesne fotki z kom to pokazuja) kok byl troche wiekszy; na te widoczne z tyly kucyki polozone byly sztuczne wlosy, kt mialy uczynic z mojego koka wlasnie jeszcze wieksza pilke...ale on je ulozyl w fale:( w efekcie faktycznie z tylu bylo bardzo duzo wlosow, kucykow i gumek nie bylo widac...przykryte byly ta treska, kt niestety nie mogl mi dac na wynos na probne czesanie.

a ponadto to siatka..zobaczylam ja dopiero w domu na fotach...no jak mozna biala siatke wlozyc na wierch koka?:(

tachogti

elizapj ni obraz sie ale cos mi za duzo dobrego w tej fryzurze i sie jakis wizualny chos zrobil  ???
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

elizapj

Cytat: tachogti w 17 Maj 2008, 09:46:45
elizapj ni obraz sie ale cos mi za duzo dobrego w tej fryzurze i sie jakis wizualny chos zrobil  ???
brob boze sie nie obrazam:) fryz poza falami z przosdu nie ma nic wspolnego z moja paleta haha!

maroonbug

Eliza przod jest swietny. Tyl nie. Z tylu nie ma nawet fal, tylko jakis przeplataniec. Na pierwszy rzut oka to wygladalo dla mnie jak kucyk nie do konca przepleciony przez gumke (wtedy sie tworzy taki precelek).
Fryzura sama w sobie jest wykonana swietnie i widac ze kolega ma smykalke do tego, ale do takich fal z przodu nie za bardzo pasuje taki precelkowaty tyl..No i jak piszesz nie dogadaliscie sie po prostu. Moze mu pokac to zdjecie Tyry Banks, ona ma taka gladka buleczke, wtedy Pan nie bedzie probowal ozdabiac koka na sile...
Co do siatki do dla mnie rewelacja, ale ja zboczona na punkcie staroswieckich klimatow jestem :) Naprawde wyglada super....
Pocieszylas mnie opcja dopiecia sztucznych wlosow w celu uwicia koka..Z moich naturalnych to koka nie bedzie, ale jak sie im pomoze sztucznymi, to kto wie...No i teraz rozwazam taka siatke. Jest ekstra!!!

elizapj

Cytat: maroonbug w 20 Maj 2008, 17:35:12
Eliza przod jest swietny. Tyl nie. Z tylu nie ma nawet fal, tylko jakis przeplataniec.
wreszcie udalo mi sie zrzucic fotki z komorki, gdzie byly sztuczne wlosy na kucyki nalozone. wyglada troche lepiej, ale nadal nie jest bliskie efektowi o jaki mi chodzilo.. fotki nizej.
Na pierwszy rzut oka to wygladalo dla mnie jak kucyk nie do konca przepleciony przez gumke (wtedy sie tworzy taki precelek).
no moze ten precelek miej  precelkowaty z tymi sztucznymi wlosami;)
Fryzura sama w sobie jest wykonana swietnie i widac ze kolega ma smykalke do tego, ale do takich fal z przodu nie za bardzo pasuje taki precelkowaty tyl..
no wlasnie nie wiem skad u niego ten pomysl..przede wszystkim skad..skoro mowilam o pilce:(
No i jak piszesz nie dogadaliscie sie po prostu. Moze mu pokac to zdjecie Tyry Banks, ona ma taka gladka buleczke, wtedy Pan nie bedzie probowal ozdabiac koka na sile...
on widzial cala moja palete...i po prostu sam na wlasna reke wymyslij sobie, ze podejmie sie 'trudniejszej' wersji by ewentualnie jesli 'za duzo dla mnie', potem moc ja uproscic w dniu slubu...no ale zupelnie wg mie zabieg nietrafiony:(
Co do siatki do dla mnie rewelacja, ale ja zboczona na punkcie staroswieckich klimatow jestem :) Naprawde wyglada super....
ale nawet taka biala Ci sie podoba??? jakos do mnie biala nie przemawia, czrna tak..ale biala, mimo, ze to slub nie widze...
Cytat: maroonbug w 20 Maj 2008, 17:35:12Pocieszylas mnie opcja dopiecia sztucznych wlosow w celu uwicia koka..Z moich naturalnych to koka nie bedzie, ale jak sie im pomoze sztucznymi, to kto wie...No i teraz rozwazam taka siatke. Jest ekstra!!!
doczepiac jak najb mozna. mial pelno 'wlosow...'tylko jakies wysokie za nie kaucje, oraz czasami  trudnosci w dopasowaniu odcienia..np przez to ze moje koncowki sa jasniejsze niz przy glowie, uwazam, ze kontrast byl troche ostry...niby 'doczepka' byly identyczna jak koncowki....ale zarzucona na czubek glowy wygladala troche bardziej 2tonowono niz bym chciala...

Kasia

z przodu OK

ale reszta niestety nie :(

tachogti

z tylu jak chałka wielkanocna... :(
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

zwierzatko_mojej_mamy

tachogti stawiam na brioszke ;) przod super ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mika

Cytat: tachogti w 21 Maj 2008, 08:54:59

idealne określenie, przód może być ale mnie nie zachwyca

maroonbug

A mi sie fryzura ze zdjec z salonu podoba. To znaczy tak: nie jest to to, co sobie wyobrazalam, ale jakby sie stalo tak, ze mnie fryzjer tak uczesal w dniu slubu to bylabym zadowolona. Bo wcale nie wyglada zle. Wykonanie owszem rozni sie od koncepcji, ale bynajmniej nie jest nieladne. Im dluzej patrze tym bardziej mi sie podoba.
A no i biala siatka: tak! tak! tak! Rewelacyjny pomysl i dziwie sie, ze wczesniej sama na to nie wpadlam.

tachogti

Mnie sie tylko przod podoba, ale z ta siatka masz racje, jakby dac ja na gladki kok caly to by bylo fajnie :) sa takie jeszcze rozne z perelkami i kamyczkami bardziej ozdobne

Izaura

Cytat: mika9983 w 21 Maj 2008, 09:06:34
Cytat: tachogti w 21 Maj 2008, 08:54:59

idealne określenie, przód może być ale mnie nie zachwyca

zgadzam sie w 100%
sztucznym włosom mówimy nie :)

french

Eliza,
moim zdaniem z przodu wyglądasz ślicznie.
Tył niestety mi się nie podoba. Tak dużo włosów wygląda mi nienaturalnie i kojarzy się raczej z nieciekawą peruką.
Jesteś bardzo ładną dziewczyną i moim zdaniem warto podkreślić Twoje naturalne piękno i subtelność, a nie dobudowywać sztuczności.

Tak mi się wydaje. :-\
ale to tylko moje zdanie, nie obraź się.

martos82

Dla mnie tez przod bardzo fajny, natomiast tyl nie. Za duzo tam namotane jest i rzeczywiscie chalkowato wyglada.

elizapj

Cytat: martos82 w 21 Maj 2008, 18:34:41
Dla mnie tez przod bardzo fajny, natomiast tyl nie. Za duzo tam namotane jest i rzeczywiscie chalkowato wyglada.
chalkowato lepiej niz chalowato;)
ja sie nie obrazam...ewentualnie powinien obrazic sie fryzjer;)

moje jedyne wnioski to ze zanim pojde na kolejny eksperyment do 'top salonu' najpierw pojde do 'osiedlowej fryzjerki' ;) po pierwsze nie chce mi sie kasy wykladac na potencjalnie nieudane eksperymenty...a 2, moze ona predzej zechce mnie posluchac co do joty

najdziwniejsze jest to, ze ten chlopak, kt mnie czesal byl taki fajny! tzn ani zadufany, ani nie wydawal sie dziwny, ani nie sprawial wrazenia, ze mnie nie rozumie...a ze siedzialam caly czas z przodem wlosow zaslaniajacych mi oczy nie mialam zielonego pojecia, ze on z tylu takie chalki plecie;)