wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Wybralismy wozek  :jupi: :jejeje: :jupi: :jejeje: I nie zgadniecie jaki  :aaaa:

nionczka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

mobka

Cytat: nionczka w 15 Mar 2010, 19:44:24Strasznie tani!

Nie trafilas - strasznie drogi :D  I to taki, o ktorym mowilam, ze sa brzydkie i nigdy go nie wezme :D

Teutonie Fun System :D Z gondola fashion. W planach kolorystyka: w spacerowce siedzisko turkusowe, daszek i palak brazowy, w gondoli: zewnetrzna czesc brazaowa, wnetrze i daszek turkusowe :D

Na zdjeciach jest obrzydliwy. Na zywo jest malutki, leciutki, zwrotny i ma wszystko - w spacerowce daszek super mozna obnizyc, rozklada sie na plasko, kola blokuja sie jak w transporterze - najpier wlacza sie blokade a pozniej je nastawia na wprost, no ma wszystko na czym mi zalezalo. Ale 3000zl musze liczyc, ze wydam... no moze 2900 z fotelikiem cabrio fix Maxi Cosi, bo za tyle na bobowozki.pl mozna kupic. http://www.bobowozki.com.pl/shopping_cart.php?products_id=1231

nionczka

Ale jest w turkusie! Moze nawet Zwierzak by sie skusila...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Fajny system z tym projektowaniem :)

Gratuluję podjęcia decyzji  :thumbup:

mobka

A x-lander XQ jest do dupy - trudno dosc sie sklada, jest spory i rzeczywiscie ciezki. Nie polecam.

A przy tej teutonii nawet transporter sie wielki wydaje. A wagowo podobnie wypadaja. tyle, ze spacerowka teutonii jest o niebo funkcjonalniejsza od Transportera.

justynaaaa2

mobka świetna sprawa z tymi kolorami :) miałabym problem co wybrać ;) ale turkus z brązem będzie śliczny :)
no i gratuluję podjęcia decyzji  :bravo:

zwierzatko_mojej_mamy

nionczka wozek to jasne :D tylko z zalozeniem, ze mam gdzie postawic :D nad zawartosci sie pomysli - na razie moglabym wozic moje endo-misie  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

brawurka

zwierzu moje ogromne mieszkanie 34m nijak nie zmiesci wózka, a juz na pewno nie ten podwojny. wprowadzam do piwnicy

mobka

A i wiecie co - chyba zamowie teutonie w Swiecie Dziecka - maja teraz promocje -20% na wozki i foteliki. Wezme chyba wozek i adaptery, czyli z 3000zl zrobi  mi sie 2400zl. Tylko troche mam obawy... ech...

justynaaaa2

mobka dobra promocja :) bierz ;) zanim ci go zrobią to będzie akurat :)

mobka

No ponoc 8 tygodni sie czeka. czy akurat to nie wiem, ale 7 mc to w sumie by byl ;) Musze dopytac do kiedy promocja :D

Angie

mobka gratuluję decyzji  :bravo: :bravo: :bravo:
taki sam ma chyba zuzia?  :hmm:

mobka

Zuzia ma Mistrala S jak sie nie myle. Nam nie poszedl, bo jest standardowo duzy. A ten Fun jest bardzo waski - w sensie stelaza, natomiast gondola i siedzsko jest takie jak w innych teutoniach :D

Angie

mobka

mobka

Angie

Cytat: mobka w 15 Mar 2010, 21:28:05
To teraz cena na PW i kiedy do odbioru (im pozniej tym lepiej ;))

Przejrzę allegro, bo nie wiem po ile chodzą ;D A wymieniać będziemy pewnie gdzieś
za miesiąc ;D

mobka

Hmmm... no to nie wiem, jak dasz znac co do ceny jeszcze dzisaij, albo jutro do 10 na przyklad, to sie zastanowie. Jak nie, to nie wiem, czy nie zamowie tez w Swiecie dziecka, bo na foteliki tez 20% znizki jest. Tylko oni cabrio maja po 560, czy 580... a jak nie to wezme pozniej w guciu zamowie, bo po 522 w tym moemencie nowe maja.

A w jakim stanie masz fotelik?

Angie

Cytat: mobka w 15 Mar 2010, 21:41:08
Hmmm... no to nie wiem, jak dasz znac co do ceny jeszcze dzisaij, albo jutro do 10 na przyklad, to sie zastanowie. Jak nie, to nie wiem, czy nie zamowie tez w Swiecie dziecka, bo na goteliki tez 20% znizki jest. Tylko oni kabrio maja po 560, czy 580...

A w jakim stanie masz fotelik?

No generalnie nic mu chyba nie dolega :D  Ma jakieś pojedyncze rysy na rączce, tapicerkę
musiałabym wyprać, ale nie jest zniszczona ;D

mobka

No to mysl nad cena i daj znac. Jak nie to pewnie zrobie jak wyzej napisalam :)

mobka

doda jesli x-lander xa jest taki jak xq to bym nie brala :( No rozczarowal mnie bardzo. Jak chcesz lekki i tani to bierz Trnsportera.

mobka

No ja sie wlasnie zastanawiam, czy nie wziac gondoli brazowo turkusowej, tak jak m=pisalam, a spacerowki w nast. zetawieniu - siedzisko zielone, a daszek i palak turkusowe. Cala noc mi sie wozki snily :D