wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fasolka1980

Mika - super ten Vibe!

to ja się przy okazji zapytam co sądzisz o Peg Perego Aria OH

http://www.wozkidzieciece.pl/index.php?d1=9&d2=619&d3=-1&d4=0&id=1119&p=0&x=0&p1=0&p2=0&k=0&dd=2&pp=1

zaczynam rozglądac się za jakąś spacerówką na lato....

salsa

Inka, ty juz kupiłas tez wózek czy kupujesz dopiero :D ?? bo ja juz nie wiem :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Cytat: salsa w 16 Mar 2010, 13:52:49
Inka, ty juz kupiłas tez wózek czy kupujesz dopiero :D ?? bo ja juz nie wiem :D
Ani jedno, ani drugie :D Niemniej z przyjemnością komuś wcisnę, to co mi się podoba :D
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: inkageo w 16 Mar 2010, 14:13:09
Ani jedno, ani drugie :D Niemniej z przyjemnością komuś wcisnę, to co mi się podoba :D

he he ale widze, ze w temacie wózków zrobiłas juz doktorat :D to juz tylko krok do wyboru wlasnej bryki :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Cytat: salsa w 16 Mar 2010, 14:20:39
he he ale widze, ze w temacie wózków zrobiłas juz doktorat :D to juz tylko krok do wyboru wlasnej bryki :D
No coś Ty, nie zaglądałam tu od 50 stron :D
Imagine there is no hate

aniak1211

Cytat: mika w 16 Mar 2010, 11:04:10. tylko martwi mnie ta czarna tapicerka  hmm poradzcie coś?

ja chyba nie zdecydowałabym sie na czarna gondole latem,
latem moze byc naprawde cieplo a czarny przyciaga slonce i w srodku bedzie za goraca,
co innego spacerowka,
chociaz sama mam czarna parasolke to zastanawiam sie czy malej nie bedzie goraco w niej.

OlaFasola

My mamy czarną spacerówkę trasportera, ale gondolkę piaskową, choć gdyby była dostępna czarna jak kupowaliśmy to pewnie bym ją wzięła, bo mi się bardzo podoba ten kolor akurat w tym modelu.
Jednak racja, że może się bardziej nagrzewać.

abkasia

czarna gondola mi sie z trumna kojarzy... :blush:
ale mam na mysli cala czarna... ;)

OlaFasola

Cytat: abkasia w 16 Mar 2010, 16:02:32czarna gondola mi sie z trumna kojarzy...
:padam:

Dodany tekst: 16 Mar 2010, 16:05:48

Tak tego nie widziałam

inkageo

Imagine there is no hate

abkasia

Cytat: inkageo w 16 Mar 2010, 16:07:38
Trumny raczej czarne nie są :D
no nie.. ale takie mialam pierwsze skojarzenie...
no ale calej czarnej gondoli to ja nie widzialam jeszcze...
zawsze np wkladka jest w jasniejszym kolorze..

Majeczka

Cytat: abkasia w 16 Mar 2010, 16:08:31no ale calej czarnej gondoli to ja nie widzialam jeszcze...
abkasiu ta od inki jest cala czarna przynajmniej na zdjeciu tak wyglada, ale za to czesc spacerowa w super zielonym kolorze
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

abkasia

aniak1211

Cytat: abkasia w 16 Mar 2010, 17:13:53
spacerowka jest piekna! :)

Widzialam na zywo te wozki i naprawde sa piekne :)
te kolory  :dreaming:

brawurka

abkasia no własnie trumny sa zawsze wykładane czyms jasnym to juz chyba lepiej cala czarna gondola, choc mi sie z trumna nie kojarzy wcale, tak tylko napisalam ;)

marax

czarna ci strasznie szybko wyplowieje . Poogladaj sobie na allegro jak wygladają czarne wozki praktycznie w jedno lato potrafią się zniszczyć

zosia2007

Cytat: brawurka w 16 Mar 2010, 18:12:40
abkasia no własnie trumny sa zawsze wykładane czyms jasnym to juz chyba lepiej cala czarna gondola, choc mi sie z trumna nie kojarzy wcale, tak tylko napisalam ;)
gondola transportera w wersji czarnej jest wylozona w srodku bialym materialem - wyglada jak trumna :crazy:

Majeczka

Cytat: maraxela w 16 Mar 2010, 19:23:52czarna ci strasznie szybko wyplowieje . Poogladaj sobie na allegro jak wygladają czarne wozki praktycznie w jedno lato potrafią się zniszczyć

ja moja dzidzie bede wozic bryka z gondola od wrzesnia wiec nawet jesli mialo by to byc kilka miesiecy to beda to zimowe, wiec mam nadzieje ze czarna nie bedzie zlym rozwiazaniem (choc troche ponura)

mialam jeszcze odwlec poszukiwania, bo do wrzesnia jeszcze sporo czasu ale jak widze cos co mi sie podoba to pale sie od razu :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

feeling.good

Cytat: sputnik w 16 Mar 2010, 20:25:52
nie przeszkadza Ci to w transporterze, że nie masz opcji odwrócenia spacerówki? właśnie była u mnie koleżanka i mówiła, że to jakiś straszny mankament jest...

Ja też myślałam, że to spory mankament, ale dzieciate koleżanki w większości tej opcji nie używają i radziły żeby sobie tym głowy nie zawracać.

fasolka1980

mi się odwracana spacerówka bardzo przydaje - tzn fajnie widziec dziecko w spacerówce, zwlaszcza jak zimno i wieje mozna szybko reagowac

OlaFasola

Cytat: sputnik w 16 Mar 2010, 20:25:52nie przeszkadza Ci to w transporterze, że nie masz opcji odwrócenia spacerówki? właśnie była u mnie koleżanka i mówiła, że to jakiś straszny mankament jest...
Nie przeszkadza mi, żaden z wózków, który brałam pod uwagę nie miał tej opcji i nie wydaje mi że dużo wózków ja ma, choć może się mylę.

Dodany tekst: 16 Mar 2010, 20:47:57

A z resztą sprawdzi się w praniu, bo teraz używamy gondolki dopiero.

mobka

Cytat: doda w 16 Mar 2010, 20:37:20i ma być nowa kolekcja kolorystyczna 2010, ale kiedy?
Juz jest, ale z kolorow jest czarny,  brazowy, sand, grey i light grey bodajze tylko ;D Na zywo te kolory lepiej niz na zdjeciu wygladaja. Ciut ciemniejsze sa.
http://www.mutsy.nl/products/transporter/colors

fasolka1980

Cytat: sputnik w 16 Mar 2010, 20:44:34
a od kiedy tak realnie zaczyna się używać spacerowki? bo niby piszą, że można od 3 miesiaca ale czytałam i słyszałam opinie, że dziecko jeszcze za małe wtedy jest (nigdy nie przypuszczałam, że zakup wózka to taka skomplikowana sprawa ;) )

generalnie, jak się dziecko przestanie miescic w gondoli :) my dalismy rade pol roku, ale pod koniec juz bylo ledwo ledwo

jesli spacerówka nie rozklada się na plasko, to dobrze zeby dziecko juz umialo siedziec

fasolka1980

Cytat: sputnik w 16 Mar 2010, 21:04:18
fasolka1980  a chciał leżeć w gondoli tak długo? nie usiłował siadać?

my mamy podnoszone oparcie w gondoli, wiec tego problemu nie bylo :)

mobka