wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

Kasia

ziwerzu dziecko mozesz mieć :) wózka nie :D

zwierzatko_mojej_mamy

jasne :D swietny plan :D wozek jest malo istotny, ciekawe dlaczego ten watek ma zatem 144 strony lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

un mnie kiedyć była laska z dzieckiem w chuscie, która w ogóle wózka nie kupiowala :)

martullek

ja też mam w przedpokoju. jak goście przychodzą to wózek wjeżdża do pokoju Małego.

mobka

Ja w przedpokoju nei mam jak trzymac, bo wszedzie by przeszkadzal. wiec jak nie na korytarzu i nie na balkonie, to pewnie bedzie stal w salonie, a jak ktos przyjdzie to w sypialni ;D

A na korytarzu sie nie boje. Sasiadka juz rok trzyma  Maclarena, co prawda brudny jak nie wiem co, ale chetnych nie bylo. I jak juz pisalam rower sztuk 2 i sanki, sztuk rowniez 2 ;D

Angie

No ja mam trochę więcej metrów, bo prawie 70, a dodatkowo
mam spory przedpokój ;D Jest powiększony o część dokupioną z korytarza  i
w niej trzymam wózek. Ale ogólnie to mam  miejsca w przedpokoju na dwa wózki  :D

zwierzatko_mojej_mamy

no ja mam na kolko od wozka jedynie ;)

www.annawilk.pl

Angie

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Mar 2010, 13:05:01
no ja mam na kolko od wozka jedynie ;)

no to trochę mało :D  Zrobisz miejsce w sypialni  ;), choć zimą jak przyjedziesz z kołami od śniegu,
to trochę syfu będzie  :crazy: :crazy: 

zwierzatko_mojej_mamy

no wlasnie - lipa z tymi wozkami, ale w sumie poki co nie mam sie czym przejmowac ;)

www.annawilk.pl

Angie

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Mar 2010, 13:11:05
no wlasnie - lipa z tymi wozkami, ale w sumie poki co nie mam sie czym przejmowac ;)

póki co nie :D

justynaaaa2

ja kiedyś już nad tym myślałam, bo u mnie na przedpokoju też nie ma miejsca, wszędzie by zastawiał przejście, na klatce niby szeroko, ale nie ma żadnej wnęki więc stałby na środku prawie, rozwiązanie na chwilę pewnie ok, ale na stawianie go tam non stop średnie ;) no i pozostaje mi wózkarnia, więc pewnie tam by wylądował ;D

zwierzatko_mojej_mamy

ja nie mam nawet opcji wozkarni, zatem jestem w wielkiej dupie ;)

www.annawilk.pl

Angie

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Mar 2010, 13:19:45
ja nie mam nawet opcji wozkarni, zatem jestem w wielkiej dupie ;)

Przyjdzie czas będzie rada  ;)  Będziemy szukac małogabarytowego wózka :D
A poza tym może do tego czeasu rozkręcisz biznes i kupisz sobie jakieś 100 m2 :D

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

mobka

No swoja droga to nie wiem, czy  nie bede stelaza skladac i trzymac na balkonie np. A gondola pewnie w salonie bedzie :D Ale to pogadamy za rok, jak sie moje plany sprawdzily ;D

feeling.good

W naszym przedpokoju jest miejsce prawie idealne na wózek, ale od roku ma tam swój kąt pies, którego przecież nie przeniosę...
Będziemy musieli przenieść skrzynię pełniącą rolę schowka i siedziska do zakładania butów do salonu, między kanapy i tam stawiać wózek. Jakoś w pokojach średnio mi się wózek widzi, zwłaszcza z powodu brudu, choć i tak z naszym x-landerem z gładkimi oponami na pewno będzie się mniej syfu wnosiło.

fasolka1980

ja trzymam na korytarzu.

zresztą w moim skrzydle korytarza na 4 mieszkania jest 5 wózków :D

teraz juz troche dzieciaki sasiadow zaczynają wyrastać, ale do niedawna znajomi jak przychodzili to mieli ubaw :D

no ale tu stoją głównie Jedo i jakies parasolki, wiec straty wielkiej nie ma jakby co

kolejny punkt za niekupowaniem super drogiego wózka

mobka

Cytat: doda w 15 Mar 2010, 14:54:16
wiem, że o tym już była mowa, ale proszę podpowiedzcie jedno miejsce w warszawie, duży sklep, gdzie mój mąż sam pojedzie i za jednym razem obejrzy x landera xa i mutsy transportera 2010??
napiszę mu adres na kartce i te modele wózków, bo ja nie dam rady pojechać, a w B. nic nie ma

Doda, nie wiem czy czasami nie Solidarnosci 78. Wg strony x-landera maja x-landery. Mika ostatnio byla na solidarnosci wlasnie i sporo wozkow ogladala.
WÓZKI
Warszawa, Solidarności 78
tel.: (22) 831-98-44

WÓZKI
Warszawa, Solidarności 95
tel.: (22) 620-93-33
A drugie miejsce to Gucio w Pasazu Stoklosy na Ursynowie.
GUCIO
Warszawa, Pasaż Stokłosy 11
tel.: (22) 487-80-93

Najlepiej zadzwon w te miejsca i zapytaj czy maja je do obejrzenia.

Angie

doda zadzwoń do tego sklepu i spytaj czy mają te wózki do obejrzenia.

http://www.90n.pl/

W świecie dziecka nie ma chyba x landerów.

mobka

90n, to to samo co Gucio :D i tosia.pl to tez to samo :)

Angie

Angie

doda zadzwoń to Ci powiedzą co mają  :)  Zapytaj czy mają ten transporter 2010 :)
A dlaczego nie możesz przyjechać?

Angie

Cytat: doda w 15 Mar 2010, 15:04:23
no nie mogę, bo to jednak zbyt męczące dla mnie
sama podróż, potem chodzenie po sklepach, jednak nie..
poza tym mam w tym tyg więcej pracy niż zazwyczaj i jednak trudno byłoby mi się wyrwać, nawet na jeden dzień

rozumiem :)  Fajnie, że K. się tym zajmie :)

nionczka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Mar 2010, 11:33:20
a ja mam takie pytanie do osob z mieszkaniami 50 m2 :) co Wy robicie z wozkami? wjezdzacie do domu? ;)

My czasem na klatce czasem w domu. Ale raczej na klatce. W Bilbao nie mielismy sasiadów na pietrze i wózek nigdy do domu nie wchodzil.

Dodany tekst: 15 Mar 2010, 15:42:53

Cytat: fasolka1980 w 15 Mar 2010, 14:51:06
ja trzymam na korytarzu.

zresztą w moim skrzydle korytarza na 4 mieszkania jest 5 wózków :D

teraz juz troche dzieciaki sasiadow zaczynają wyrastać, ale do niedawna znajomi jak przychodzili to mieli ubaw :D

no ale tu stoją głównie Jedo i jakies parasolki, wiec straty wielkiej nie ma jakby co

kolejny punkt za niekupowaniem super drogiego wózka
U nas na pietrze stoja na stale Buzz, Transporter w bezu i szary maclaren. Czasem jeszcze Silver Cross zielono-turkusowy. A mieszkan jest 4 :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

OlaFasola

My trzymamy w mieszkaniu, w dużym pokoju, albo w sypialni, bo przedpokój tochę mały.
Problem pojawia się w dni takie jak dziś, czyli większość roku w naszym kraju, kiedy pogoda jest do d. bo po powrocie ze spaceru musiałm myć kółka, żeby tego syfu po całym mieszkaniu nie porozwozić.