wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

aha ja na wagę na stronach internetowych patrze bardzo orientacyjnie i z duzym przymruzeniem oka - prawie zawsze jest przekłamana, nawet zdażyło się tak, że podana była waga i wyraźnie napisane ze z kolami a to była jedna wielka bajka
bardzo lekkim wózkiem jest jane nomad, ma fajne funkcje, ale mi sie nie podoba jego stylistyka i po złożeniu jest wiekszy od transportera - no i jest od niego droższy ;D

vobi

Cytat: abkasia w 14 Mar 2010, 10:46:47mika, a moze to!http://maclaren.pl/product_info.php?products_id=235
jak lubie mclareny, to to straszna ohyda jest  :bad: aczkolwiek dodatki typu  zegar, termometr, czasomierz i dystansomierz czy Światła zapewniające widoczność z pilotem chowanym w panelu wyjatkowo oryginalne :rotfl:

mika

Cytat: abkasia w 14 Mar 2010, 10:55:42
mika widzialas tego maclarena?

właśnie ogladam, nażywo nie widzialam
z tego co widzę on nie ma tradycyjnej gondoli, a na tym tez mi zależy

mobka

Mika ja widze, ze ty na takie 3 kolowki w stylu speediego patrzysz, z mocno wysunietym przednim kolem. No mi sie niestety w ogole nie podobaja ;D Bugaboo funkcjonalnie niezly, ale ma brzydka gondole i bardzo nisko osadzona - ja jestem niska, ale czy tobie bedzie wygodnie??? No i jak wyglada w nim daszek przy spacerowce? Bo obejrzalam tylko filmik na stronie producenta i tam daszka nie pokazuja w ogole ;D

A, mam rzut beretem 3 sklepy, co powinny miec x-landery w ofercie. Takze jutro nadciagam :D

mika

Mobka bo te 3-kołowce zazwyczaj lżejsze i mi się podobają
chociaż stylistyka np. transportera też mi się podoba, w ogóle bardzo pozytwnie nas zaskoczył wczoraj ten wózek
daszek przy spacerówce bugaboo wyglada normalnie ;D http://www.allegro.pl/item941982147_bugaboo_cameleon_blue_green_maxi_cosi_cabrio.html tutaj zobacz jest :) te elementy wsyzstkie są odpinane, każdy z osobna
a gondola w bugaboo jest rzeczywiscie nisko - całe 10 cm nizej niż w buzzie :D w ogóle to ja go do wczoraj w ogóle nie bralam pod uwagę ze względu na cenę, wyglad i to osadzenie, ale wczoraj trochę mi się odmieniło, była też w sklepie babka która odbierała nową tapicerkę do bugaboo (różową :D ) i mówiła, ze ona w porównaniu do niektórych innych wozków (a poprzednio miała murę) wcale nie jest tak nisko i jej nie przeszkadza wcale, a babka była minimalnie niższa ode mnie
Mi sie za bardzo stylistyka tego wózka nie podoba, szczególnie tej gondoli, ale jesli miałabym kase to sądzę że dla tych wszystkich funkcji bym to przebolała ;D

mobka

Mika no taka nie za gleboka ta budka w spacerowce... A mnie funkcjonalnosc nie jest w stanie do stylistyki przekonac :D No nie potrafie sobie wmowic, ze nie jest brzydki :D Ale o gustach sie nie dyskutuje :D

Angie

mika dziwny ten sprzedawca, ma mutsy których nie ma w kolekcji  :hmm: :hmm: :hmm:
nie ma już mutsy z taka literą M, kolory tez jakieś inne  :hmm: :hmm: :hmm:

Doczytałam że to używane ;D 

mika

Cytat: mobka w 14 Mar 2010, 11:21:19
Mika no taka nie za gleboka ta budka w spacerowce... A mnie funkcjonalnosc nie jest w stanie do stylistyki przekonac :D No nie potrafie sobie wmowic, ze nie jest brzydki :D Ale o gustach sie nie dyskutuje :D

ja skolei  nie potrafię sobie wmówić, ze on za taką cenę potrafi być taki brzydki :D ale mój mąż jest zachwycony - ale on to gadżeciarz  :rotfl:
Angie może to jakaś stara kolekcja, ja kiedyś widziałam takie mutsiaki z taką M na tapicerce, ale nie wiem ;D podałam jako przykład tylko

abkasia

w speedim, jak sie podnozek polozy ( w wersji z gondola), to sie lepiej prezentuje :D choc kolo wystaje i tez uwazam, ze gondola pzry takim ustawieniu kol mogal by byc dluzsza.. ;D

Angie

abkasia

abkasia

Cytat: doda w 14 Mar 2010, 11:43:29
abkasia, w którym byłaś tu tyg?
w 7 mies, to bylo robione 20 st a maly urodzil sie 21 marca

abkasia

justynaaaa2

matko jak was czytam to ja naprawdę nie przypuszczałam, że to jest takie trudne ;D tak to jest jak się ma takie wymagania  :P dla mnie wózek musi przede wszystkim ładny :D

Kasia

Cytat: abkasia w 14 Mar 2010, 10:33:05co do tego podnoszonego dna w gondoli to mi sie to wydaje niebezpieczne....
dziecko w gondoli powinno lezec, gondole nie maja pasow.. ja bym nie posadzila dziecka w gondoli, bo balabym sie ze wypadnie... a jesli dziecko chcejuz przyjac pozycje pol lezaca, to mozna sie pzresiasc do spacerowki i rozlozyc ja maxymalnie. efekt ten sam a bezpieczeninstwo wieksze, bo pasami jest dziecko przypiete..

ale to sie tylko lekko podnosi :) taki maluch nieumiecy siadac krzywdy sobie raczej nie zrobi

a jest to nieraz jedyny sposób aby dziecko dluzej w gondoli pojeździło :D

jakby stokke mialo taki bajer to pewnie bysmy później ze spaceówki zaczęli korzystać a że nie miało a Michal wkurzał się w gondoli ze nic nie widzi to musieliśmy gondolę zmianic już przed upływem 3 miesiąca

Dodany tekst: 14 Mar 2010, 18:23:35

Cytat: abkasia w 14 Mar 2010, 10:33:05Angie, twoje Lenka tak wstawala w gondoli... wink

to podnoszone dno to nie taka pozycja jaką lenka chciała p[rzyjmować :)

mobka

Zmierzylam bagaznik i chyba zaden wozek mi jednak nie wejdzie z kolami :D Choc transporter ma najwieksze szanse. ale nawet po zdemontowaniu półki przeswit miedzy kanapa a szyba jest bardzo waski ;D

Jutro bedziemy prosic o mozliwosc powkladania stelaza do bagaznika :D

ddu

nie mam sił tego czytać :)

Dodany tekst: 15 Mar 2010, 11:11:36

pójdę i kupię jakiś "ładny"

mobka

Kurde, obdzwonilam sklepy w okolicy, ktore wg danych na stronie producenta powinny miec x-landery i zaden nie ma do obejrzenia modeli xq/xv  :crying: :crying: :crying: :crying: Nawet do Gucia dzwonilam i tez nie maja do obejrzenia :(

Kasia

a do smyka dzwoniłaś? do tego na kruczej?

mobka

Do Smyka nie dzwonilam. Obdzwonilam okolice, czyli sklepy na CIolka i na Hery. Na Powstancow nikt nie odbiera. No i do Gucia dzwonilam. Do reszty bede dzwonic pod koniec tygodnia, bo to raczej rajd na sobote niz na wieczory - korki by nas pewnie na troche powstrzymaly.

zwierzatko_mojej_mamy

a ja mam takie pytanie do osob z mieszkaniami 50 m2 :) co Wy robicie z wozkami? wjezdzacie do domu? ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

ja trzymam w domu, w przedpokoju :) jakos dajemy radę :)

mobka

zwierzatko ja bede chciala na korytarzu zostawiac o ile sie sasiadka ze swoimi dwoma rowerkami, maclarenem i obecnie 2 sankami posunie kawalek ;) Ale to zima pewnie. Na poczatki planuje wozek w salonie sluzacy po czesci jako kolyska.lozeczko na krotkie drzemki. Ja z reszta moge wozek jeszcze na balkon wystawic bo mam zasloniety i raczej nie zmoknie. Latem pewnie tez tam bedzie stal.

Dzwonilam jeszcze do Starych Babic i maja XQ do obejrzenia. pewnie podjedziemy z mezem :D

Dodany tekst: 15 Mar 2010, 11:38:48

zwierzatko ja bede chciala na korytarzu zostawiac o ile sie sasiadka ze swoimi dwoma rowerkami, maclarenem i obecnie 2 sankami posunie kawalek ;) Ale to zima pewnie. Na poczatki planuje wozek w salonie sluzacy po czesci jako kolyska.lozeczko na krotkie drzemki. Ja z reszta moge wozek jeszcze na balkon wystawic bo mam zasloniety i raczej nie zmoknie. Latem pewnie tez tam bedzie stal.

Dzwonilam jeszcze do Starych Babic i maja XQ do obejrzenia. pewnie podjedziemy z mezem :D

niewiemjaka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 15 Mar 2010, 11:33:20a ja mam takie pytanie do osob z mieszkaniami 50 m2 Smiley
wjezdzam do domu

zwierzatko_mojej_mamy

na korytarzu to bym sie bala, ze sobie ktos wezmie, a u mnie w przedpokoju to sie nie zmiesci nawet czlowiek z kotem, na balkonie zamoknie ;) czyli nie moge miec dziecka lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl