wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

mobka transporter nie jest tani:) lekki i w przystępnej cenie:P
taki i lekki to jest coneco v4:P

mobka

Maz na polaczenie zieleni z turkusem pokrecil nosem, wiec bedzie wszystko w brazie i turkusie.

Doda jak macie pieniadze i jestescie w stanie jes wydac, to sugeruje, zeby maz teutonie tez obejrzal ;)

inkageo

Mobka gdzie ten Twój wózek, bo się chciałam wypowiedzieć :D
Imagine there is no hate

mobka

inkageo no z wygladu taki (tylko kolory inne):

Dodany tekst: 16 Mar 2010, 10:13:42

Ale on na zdjeciach brzydki jest - na zywo ujmuje ;)

Angie

mobka bardzo dużo fajnych rozwiązań ma ta teutonia.
Naprawdę ktoś pomyślał jak robił ten wózek :)
Nie do końca podoba mi się z wyglądu  :blush:, ale funkcjonalność naprawdę na plus :)

inkageo

Zdjęcia rzeczywiście średnie, ale na pewno dużo zależy od koloru :)

Dodany tekst: 16 Mar 2010, 10:18:06

Mnie się nie podoba w wózkach ta duża ilość śrub, czarnych plastikowych łączeń na szarym tle, no nie mogliby ich jakoś dyskretniej montować ;) Przez to prezentują się jak spodnie na lewej stronie ;)
Imagine there is no hate

Angie

doda to może wez go pod uwagę, bo jest naprawdę funkcjonalny.
Spacerówka rozkłada się chyba zupełnie na płasko, ma przekładane siedzisko,
podoba mi się to, że podnózek w spacerówce nie jest z materiału.
No fajny wózek ;D

wis

Cytat: inkageo w 16 Mar 2010, 10:16:29Mnie się nie podoba w wózkach ta duża ilość śrub, czarnych plastikowych łączeń na szarym tle, no nie mogliby ich jakoś dyskretniej montować wink Przez to prezentują się jak spodnie na lewej stronie wink

Oooo właśnie ktoś ubrał w słowa moje myśli !
O to mi chodzi - dla tego nie podoba mi się np. Tako Jumper czy wózki Chicco - pełno tych nitów, śrub, łączeń rurek...
Mój mąż na to mówi plastic-fantastic  :rotfl:

mobka

Angelos jakbys nie pamietala, to ja tu pisalam, ze teutonie sa ochydne. I ta na zdjeicu tez tak wyglada. Ale ona na zywo jest czarujaca, bo taka malutka, ma bardzo wasko kola rozstawione, chyba 50cm, inne wozki ok. 62cm maja, a juz nie powiem jaka krowiasta jest Mura  :rotfl:

No i jest ladna tylko z gondola fashion. Inne gondole sa miekkie i krowiasto wygladaja. Tylko ta gondola jest dosc mala - ma 73cm, te w Mutsy maja 75cm o ile dobrze pamietam.

Spacerowka rozklada sie totalnie na plasko i ma fajne siedzisko i oparcie, takie pikowane, dosc sprezyste, no jak maty masujace ;)

Ladniejszy stelaz ma Cosmo, ale on jest ciezszy przez to, ze ten stelaz ma takie szerokie elementy. No i ma minimalnie szerzej - o szerokosc opony rozstawione kola niz Fun, co wychodzi mu po czesci na plu, bo jak sie sklada, to raczka ladnie miedzy kola sie chowa. W Fun, niestetu nie wchodzi miedzy kola. Trzeba jedno sciagnac, ale mimo wszytko jest on dosc waski po zlozeniu. Cosmo:

siog

Mobka gratuluje wozka! pisalam kilka stron wczesniej o teutonii. bardzo dobry wozek. nawet sama kupilabym gdyby mialam wiecej czasu na zastanowiemie sie. Moja kolezanka wlasnie tez kupila teutonie w zeszlym tygodniu.

mika

No właśnie ja się swojego czasu nad cosmo zastanawiałam, ale on był dla mnie za ciężki :( a tego fun system nie widziałam na żywo
Mobka gratuluję decyzji!

inkageo

Cytat: wis w 16 Mar 2010, 10:22:55

Oooo właśnie ktoś ubrał w słowa moje myśli !
O to mi chodzi - dla tego nie podoba mi się np. Tako Jumper czy wózki Chicco - pełno tych nitów, śrub, łączeń rurek...
Mój mąż na to mówi plastic-fantastic  :rotfl:
:D :D :D
Imagine there is no hate

brawurka

gatka jeszcze nie, ale kupie jak tylko sprzedam maclarena

zosia2007

mobka gratuluje decyzji, ja tez chcialam teutonie na poczatku ale mistrala s. super wozek i kolory bajeczne

gatka2804

tak tutaj pozasmiecam dziewczynom zachwyt nad teutunia  ;)

A brawurka pytalam, bo myslalam ze sie poradze jeslibys juz miala. Bo jestem nastawiona na zakup dostawki LASCAL MAXI BOARD i myslalam ze popytam cie o kwestie rozmiarowo-techniczne, bo chyba Ty ja wymienialas jako jedna z opcji.
a w takim  razie bede musiala dopytac allegrowicza, bo chce uzywana tak czy inaczej.

O wlasnie, chyba ta mialam na mysli, nie maxi tylko buggy, tez stwietdzam na podstawie wyczytanych opinii

mika

Ja się coraz bardziej skłaniam ku phil&teds vibe... tylko martwi mnie ta czarna tapicerka  :hmm: poradzcie coś?
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=791

wis

Cytat: mika w 16 Mar 2010, 11:04:10
Ja się coraz bardziej skłaniam ku phil&teds vibe... tylko martwi mnie ta czarna tapicerka  :hmm: poradzcie coś?
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=791

Mika, czarny wyszczupla :D
A tak serio ten wózek mi się podoba, właśnie w tej czerni. Te kolorowe wkładki do spacerówki możesz sobie co tydzień wymieniać  :D

inkageo

Imagine there is no hate

mika

Ta gondola peanut jest fajna, przewiewna więc nawet czarna chyba nie będzie taka zła na lato co? ja już nie wiem ;D
a jeśli miałabym wziąć transportera to ten ciemny szary mi sie podoba, wiec w sumie co za różnica: szary czy czarny ;D

Dodany tekst: 16 Mar 2010, 11:16:10

Cytat: inkageo w 16 Mar 2010, 11:12:12
Uuuuu to wózek celebrytów :D

http://www.everbaby.pl/sklep/index.php?pasek=show&page=5

OMG tego nie widziałam :rotfl: cichopka zgapiła ode mnie wózek

inkageo

Imagine there is no hate

wis

Nooo, Mika, będziesz celebrytką :D

Przy okazji: czy któraś z Was słyszała coś o wózku Espiro Vector Air ?
http://www.allegro.pl/item948459990_wozek_3w1_vector_4_air_pompka_plecak_gls_bombik.html

Pytam w imieniu mojej szwagierki :)

mika

Cytat: inkageo w 16 Mar 2010, 11:16:21
Mika nie chcesz już stokke?

chcieć bym chciała ;D ale on nie składa się tak jak bym chciała ;D

Dodany tekst: 16 Mar 2010, 11:20:32

Cytat: wis w 16 Mar 2010, 11:16:37

http://www.allegro.pl/item948459990_wozek_3w1_vector_4_air_pompka_plecak_gls_bombik.html

dużo u mnie na wsi :D jeździ tych wózków, ładnie wykonane, tapicerka z dobrego materiału, żywe kolory, tylko ta waga wskazana w aukcji to na bank jest bez kół ;D ale wyglądają na żywo bardzo nowocześnie

nionczka

Cytat: wis w 16 Mar 2010, 11:16:37

Ja nie slyszalam niczego, ale baaardzo mi sie podobaja ich wózki wizualnie. I sa strasznie tanie. Na dodatek wygladaja porzadnie: kola duze, stelaz podobny do quinny...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login