wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

OlaFasola

Cytat: sputnik w 16 Mar 2010, 21:10:55Cytat: fasolka1980  Dzisiaj o 09:07:46
my mamy podnoszone oparcie w gondoli, wiec tego problemu nie bylo

pytanie do zorientowanych- transporter ma takie?

Nie, nie ma.

marax

Cytat: zosia2007 w 16 Mar 2010, 20:02:33
gondola transportera w wersji czarnej jest wylozona w srodku bialym materialem - wyglada jak trumna :crazy:
eee tam przesadzacie :)

aniak1211

Kazda gondola wyscileona bialym materialem moze kojazyc sie z trumna-mi sie zadna nie kojazy ;)
a trumny raczej brazowe sa :D

mika

Cytat: fasolka1980 w 16 Mar 2010, 13:17:11
Mika - super ten Vibe!

to ja się przy okazji zapytam co sądzisz o Peg Perego Aria OH

http://www.wozkidzieciece.pl/index.php?d1=9&d2=619&d3=-1&d4=0&id=1119&p=0&x=0&p1=0&p2=0&k=0&dd=2&pp=1

zaczynam rozglądac się za jakąś spacerówką na lato....

ten wozek ma super opinie, jedne z najlepszych, ja go nie widziałam na zywo ale opinie ma naprawdę świetne

abkasia

sputnik ja nie mam przekladanej spaerowki i dla mnei nie jest to problelem, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.
my jezdzilismy 5 mies w gondoli

mi teraz strasznie barkuje mojego quinny ktory zostal we wrocku... nie mam czym na spacery z mlym jezdzic  :crying: :crying:
maclaren kompletnie nie nadaje sie na te warunki.. sanki nie za vardzo wygodne i nei pojade nimi daleko... :crying:

mi sie wozki Peg Perego nie podobaja... zupelnie nie moja stylistyka... chociaz podobno sa bardzo dobre!

marax

abkaia a gdzie ty teraz jestes nie we wroclawiu ?

abkasia

Cytat: maraxela w 17 Mar 2010, 09:31:45
abkaia a gdzie ty teraz jestes nie we wroclawiu ?
no niestety nie.. ;D
jestem u rodzicow do kwietnia...

marax

Cytat: abkasia w 17 Mar 2010, 09:37:34
no niestety nie.. ;D
jestem u rodzicow do kwietnia...
ooo to wy macie wakacje juz chyba pol roku lol z mężem czy sama jestes ?

kasiad

Cytat: sputnik w 16 Mar 2010, 20:25:52
nie masz opcji odwrócenia spacerówki? właśnie była u mnie koleżanka i mówiła, że to jakiś straszny mankament jest...

bo jest ;D

kasiad

Cytat: feeling.good w 16 Mar 2010, 20:28:15
Ja też myślałam, że to spory mankament, ale dzieciate koleżanki w większości tej opcji nie używają i radziły żeby sobie tym głowy nie zawracać.

to zależy od dziecka ;)

w x-landerze nie ma tej opcji i ja żałuję  ;)

w naszej sytuacji, gdy Olek znielubił spacery i jak tylko wychodzimy z domu juz pod klatką jest ryk, opcja przekładanej rączki/spacerówki bardzo by sie nam przydała

mika czy kota były świadkami, jak Mały zaczynał płakać i ewidentnie nie chciał siedzieć w wózku, połowa spaceru to było dźwiganie Go na rękach ;D

a jak już po wielu trudach udało się Go wsadzić z powrotem do wózka to co chwilę musiałam do Niego zaglądać, żeby mógł mnie widzieć, bo tylko wtedy nie płakał ;D

myslę, że gdybyśmy mieli możliwość przeełożenia spacerówki uniknęlibyśmy wielu łez  ;)

Dodany tekst: śro 17 mar 2010 09:58:48 GMT-1

Cytat: sputnik w 17 Mar 2010, 09:55:44
ile czowieków, tyle opinii, jak widzę :D

;D

marax

u mnie w roanie mozna zmienic kierunek jazdy ale aj tego nie uzywam w ogole .

abkasia

kasiad juz niedlugo maly bedzie chodzil na spacerach.. nei bedziesz go dzwigac musiala.. ;D

kasiad

Cytat: sputnik w 16 Mar 2010, 20:44:34
a od kiedy tak realnie zaczyna się używać spacerowki? bo niby piszą, że można od 3 miesiaca ale czytałam i słyszałam opinie, że dziecko jeszcze za małe wtedy jest

sputnik my chyba najszybciej przesadziliśmy Olka do spacerówki bo jak miał 3,5 miesiąca  ;)
Kasia przesadziła Michała później  ;)

ale my musieliśmy bo Oluś był bardzo duży i ledwie się w niej mieścił ;D
na początku wsadziliśmy Go na próbę i tak juz zostało :D

Dodany tekst: śro 17 mar 2010 10:29:21 GMT-1

Cytat: abkasia w 17 Mar 2010, 10:06:21
kasiad juz niedlugo maly bedzie chodzil na spacerach.. nei bedziesz go dzwigac musiala.. ;D

ale dźwigam do tej pory ;D już kilka miesięcy, a waży ponad 12 kg ;D więc to małe pocieszenie  ;D

kotabma

Cytat: kasiad w 17 Mar 2010, 09:57:27mika czy kota były świadkami, jak Mały zaczynał płakać i ewidentnie nie chciał siedzieć w wózku, połowa spaceru to było dźwiganie Go na rękach Grin
ja widzialm te akcje, ale przynajmniej moglam ponosic Olka bo tak to bym nie smiala o to prosic :P
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kasiad

Cytat: kotabma w 17 Mar 2010, 12:48:47
ja widzialm te akcje, ale przynajmniej moglam ponosic Olka bo tak to bym nie smiala o to prosic :P

:D

fasolka1980

Cytat: mika w 17 Mar 2010, 07:45:25
ten wozek ma super opinie, jedne z najlepszych, ja go nie widziałam na zywo ale opinie ma naprawdę świetne

dzięki za info :)tez czytałam dobre opinie, musze go gdzies poszukac..

zosia2007

fasolka1980 jak bylam w guciu to sprzedawca bardzo zachwalal te wozki - mowil ze ma mniej reklamacji niz na wozkach maclarena

zreszta ceny tez maja ok, mozesz sprawdzic w necie na stronie tosia.pl

abkasia

mobka

Cytat: doda w 17 Mar 2010, 17:03:35emmaljunga

Z tego co ja sie orientuje, to sa takie standardowe wozki - nie maja skretnych kolek, maja takie metalowe kosze na zakupy pod spodem itd. Mnie sie osobisci enie podobaja - sa wielkie przede wszystkim. Ale przyznaje, ze moze nie znam wszystkich modeli, bo nie interesowalam sie nimi za bardzo.

abkasia

doda, ale wcale nei mozesz z domu wyjsc?

mobka

Doda a nie macie gdzies w blizszej okolicy jakiegos sklepu z dobrymi wozkami?

abkasia

mobka

Cytat: abkasia w 17 Mar 2010, 17:10:15
mobka, ale sa rozna modele
http://www.emmaljunga.com/start.asp?lang=PL&country=undefined

No wyglada na to, ze dwa sa inne niz pisalam Nitro i Ozone City i jeden 3 kolowy - cangaroo city ;)

mobka

Doda ale skladal je wszystkie? Prosil o zamontowanie golndoli/spacerowki? Obejrzal te spacerowke/gondole? Poruszal, pojezdzil, podotykal, popodnosil?