Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

aaaaaaaaaaaa żeby nie było po tylu dywagacjach zastanawianiach sie itd itp.. kupiłam co radziła Kasia :thankyou: czyli mamas&papas pipi ;mocking:
prowadzi sie toto straszliwie ;mocking: kolka na gladkej powierzchni w poprzek nieraz jadą
ale jest kolorowy lekki i latwo sie sklada! no i tani :D wiec jestem zadowolona

Kasia

Cytat: niewiemjaka w 02 Cze 2011, 15:57:05prowadzi sie toto straszliwie ;mocking: kolka na gladkej powierzchni w poprzek nieraz jadą
łooooooooooo razy lol to zem Ci doradziła lol lol lol
co ześ za bubla trafiła? czy po prostu parasolka ci nie podpasowała ogólnie :D

niewiemjaka

Kasia on jest ok jak jezdzisz po chodniku etc
ale tam de facto nie ma lozysk w kolkach wszystko plastik
wiec na gladkiej powierzchni te "opony" tez sa za gladkie na gladkiej czyli np lustrzanej (wiem ze to rzadko w zyciu codziennym ale na wyjezdzie czasem sie zdarzylo jechac)
wtedy po prostu nie ma tarcia i te kolka przez chwile jak tak jak akurat stoja - w poprzek np pcham i one sie slizgaja

to nie bubel tylko na pewno kazdy tak ma chyba ze zmienialas kolka :D
ale mowie ze JESTEM ZADOWOLONA! ;)

Kasia

a, nie zrozumiała ze na płaskiej powierzchni, no tak, to juz wiem o co chodzi :)

niewiemjaka

pewnie jakby byly bardziej chropowate koła to by szybciej sie naprostowywało
ale tak to naprawde gites :)
zachwycona jestem tym ze sama bez problemu go skladam rozkladam
naprawde dzieki :beer:

Angie

niewiemjaka trzeba było brać beata  :P :P :P
Ma inne kółka :D

niewiemjaka

no moze gdybym wiedziala to bym wybrala beata ale z kolei beat za ciemny dla mnie
jakos sie balam ze wyplowieje ten czarny czy granatowy ..
a na lato ten jasniutki pipi jak znalazł :D

bozena.dp

Cytat: konwalia w 24 Maj 2011, 11:20:38
wczoraj byłam w sklepie z wózkami, oglądałam różne dla ostatecznej decyzji ;)
ze spacerówek super jest baby jogger city mini, rewelacyjnie się nim manewrowało, myślę że jak któraś nie chce parasolki a zwrotną spacerówkę to będzie super

sprawdziłam w necie co to za cudo, może i fajny, ale ta cena :padam:

konwalia

bożena w pzonaniu jest za 749, to taniej niż maclaren

ja póki co nie nastawiam się na zakup parasolki, obmacałam tylko w sklepie :D

bozena.dp

ja myśle o zakupie ale tak za rok na wiosnę może, ale wolałabym jakąś lekką spacerówkę niż parasolkę, np. takie coś jak ma ishka czy rilla ;)

zwierzatko_mojej_mamy

aaa - fran byl wczoraj na dlugasnym 15 km spacerze juz w wersji spacerowej i jest rowniez super lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

a widziała bugaboo bee+ jakie jest wypaśne ??? ;)

mobka

Cytat: konwalia w 06 Cze 2011, 10:36:19
I tam.Mnie sie nie podoba w nim sposob skladania i mala budka ;D
W koncu poswiecilam chyba 3 nocki na studiowanie tematu. Akurat taaaakie nudy w pracy byly.

konwalia

mobka mi się wizualnie podoba, kwestii praktycznych nie oceniałam, nie czas mi na to :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: konwalia w 06 Cze 2011, 10:36:19
no bee tez misie podobalo, ale te malusie koleczka jednak na trase to jakos do mnie nie przemawiaja - to dla mnie wozek bardziej na rowny teren ;) a wczoraj jadac naszym kolami wielkimi do przodu przejechalismy pol lasu szlakiem czerwonym w lasku wolskim, gdze inne parasolki co i rusz na kamorach sie zacinaly ;)

Dodany tekst: 06 Cze 2011, 10:45:30

mobka no wlasnie pokazuja, ze powiekszyli budke :D ale rzeczywiscie zrobili duzo fajniejsze powiekszanie wozka i w ogole :D

www.annawilk.pl

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Cze 2011, 11:44:33gdze inne parasolki co i rusz na kamorach sie zacinaly wink

nie ma co porównywac parasolki do normalnego wozu :D

to insza jakoś, całkowicie nieporównywalna ;) oczywiście na minus dla parasolek :D

zwierzatko_mojej_mamy

no tak - ale niby bugaboo bee jest bardziej spacerowka, bo on w ogole gondoli nie ma - tylko taki spiwor gondolowaty wkladany do tej spacerowki rozlozonej na plasko ;) no ale jednak kolka wielkie to daja powera na kamorach ;)

www.annawilk.pl

ishka82

Cytat: bozena.dp w 05 Cze 2011, 21:24:52
ja myśle o zakupie ale tak za rok na wiosnę może, ale wolałabym jakąś lekką spacerówkę niż parasolkę, np. takie coś jak ma ishka czy rilla ;)
ja jestem bardzo zadowolona z wyboru :) wózek sprawuje się świetnie i wg mnie lepiej składa niż parasolka, bo one są długaśne po złożeniu, nie za wygodne do noszenia i nie do każdego bagażnika, a ten mój, to zgrabny fajny pakunek wychodzi :D

kotabma

ja nie lubie parasolki, uwazam ze to porazka
wkurzaja mnie te male koleczka - sa dobre tylko na rowne powierzchnie
uzywam tylko jak jade sama z Zosia komunikacja miejska, albo wiem ze bede musiala wniesc gdzies Z razem z wozkiem i nie bedzie mial mi kto pomoc.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: kotabma w 10 Cze 2011, 10:33:13ja nie lubie parasolki,

ja tez nie jestem zwolenniczka parasolek,dla mnie wózki tego typu, bez wzgledu na firmę, to jednak nie to co normalny wózek ;)

ale np. mojej mamie parasolka pasuje :D

Angie

Ja się stałam fanką parasolki :D :D

Kasia

Cytat: doda w 10 Cze 2011, 13:37:57dla mnie też, ale WAGA...
no tak :) parasolka ma parę zalet, które przekonały mnie do jej zakupu aczkolwiek nie spowodowały mojej fascynacji tym wynalazkiem :D

Kasia

ja kilka spacerówek prowadziłam i badziewne i maclarena :D
i do stokka to zaden się nie umywa :D

zuzia

ja lubie swojego maclarena, ale jak jeździłam z M. do przedszkola autobusem, przez pół miasta ze spacerem (przymusowym) przez spory park to brałam teutonie.

marcheewka

my już używaliśmy naszej spacerówki (hauck), nawet fajnie się prowadzi, można też jedną ręką ;) duża budka,jedyne co mnie wkurza to opuszczanie oparcia na dwa kliki - trzeba to robic obiema rękami, a dziecko opada razem z oparciem jak sie nie przytrzyma.
Oli bardzo sie podoba jazda przodem, rozwala sie w tej spacerowce, nogi rozkracza na boki i trzeba uważać aby tej nogi o coś nie urwać :point_lol:
Ale na normalne spacery wolę tako, zdecydowanie lepiej jeździ.