Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

sputnik do 400zl to takiego firmowego w dobrej cenie bedzie ciężko :knuje:
podejrzewam że ten maclaren lub speede to drożej pójdą, no chyba ze szczęscie dopisze, w końcu mało osób przy kompach teraz siedzi to sie uda :D

a do 400zł to może tego magica to dziewczyny tutaj chwalily :knuje: nie wiem czy elve go nie ma :hmm:

albo cos calkowicie niefirmowego :) tylko tutaj o opinie bedzie gorzej :)

elizapj

a czy ktoras mama moglaby wrzucic fotke (albo podrzucic na priv) z max rozlozonym oparciem w beat/ollie/pipi - po tych waszych namowach co mnie powstrzymuje to wlasnie niezrozumienie pozycji spania w tych wozkach
skoro nigdzie ich na zywo nie mozna obejrzec w sklepie..a te zdjecia na allegro nic nie pokazuja:(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

Cytat: elizapj w 26 Kwi 2011, 11:24:23
a czy ktoras mama moglaby wrzucic fotke (albo podrzucic na priv) z max rozlozonym oparciem w beat/ollie/pipi - po tych waszych namowach co mnie powstrzymuje to wlasnie niezrozumienie pozycji spania w tych wozkach
skoro nigdzie ich na zywo nie mozna obejrzec w sklepie..a te zdjecia na allegro nic nie pokazuja:(

eliza wrzucę wieczorem, ok? teraz helena śpi, wybierzemy się na spcer i specjanie dla Ciebie rozłożę i sfotografuję, ok? :)

Dodany tekst: 26 Kwi 2011, 12:56:38

sputniku, witaj  w klubie m&p :D

elizapj

Cytat: ddu w 26 Kwi 2011, 13:56:21eliza wrzucę wieczorem, ok? teraz helena śpi, wybierzemy się na spcer i specjanie dla Ciebie rozłożę i sfotografuję, ok? Smiley
dzieki!
Cytat: golinda w 26 Kwi 2011, 14:06:49ale czego nie rozumiesz? Smiley
no wlasnie czy do calk plaskiej czy nie...zdjec nie ma i malo kt opis o tym mowi 'jasno'

Kasia

sputniku, aaaaaaaaaaaaaaaa kolejna z M&P :jejeje:

PW wysłałam wczesniej zanim zobaczyłam zakup :d

rilla

te wózki są do 15 kg? wszystkie sa do takiej wagi?!

abkasia

Cytat: rilla w 26 Kwi 2011, 21:52:58
te wózki są do 15 kg? wszystkie sa do takiej wagi?!
mmm maclarn XLR jest chyba do 25.... ale juz sama nie pamietam....

marax

Cytat: abkasia w 26 Kwi 2011, 22:13:19
mmm maclarn XLR jest chyba do 25.... ale juz sama nie pamietam....
on chyba nawet do ok 30 kg jest.

elizapj

to ja prosze o dopisanie do listy
1szy spacer za nami
tylko z tym rozkladaniem do 'calkiem' na plasko to w naszym egzemplarzu Ollie nie za bardzo ;) no ale 'prawie' calkiem plasko niech bedzie

mobka

Ja sie zastanawiam nad ta http://allegro.pl/mamaspapas-tour-spacerowka-rozne-kolory-i1581938092.html lub nad ta http://allegro.pl/mamaspapas-cruise-spacerowka-rozne-kolory-i1584236012.html albo nadmaclarenem jednak... niby mialam sie wstrzymac, bo niezbedna nam nie jest, ale chyba jednak do zlobka by sie przydalo. I wkurza mnie w cosmo to, ze Kuba jak sie o[rze to sie masakrycznie zsuwa i siedzi powyginany. A no i nad cybexem jakims,callisto, albo nizszym modelem...

feeling.good

wczoraj dotarł nasz pipi. Ależ on jest ładny :) Dziś przetestujemy na spacerze.
mobka z tych, które pokazałaś mi sie bardziej tour widzi

OlaFasola

mobka, pierwszy super. Tylko oba drogie, chyba że o tej porze roku takie ceny na M&P

niewiemjaka

Cytat: mobka w 28 Kwi 2011, 23:20:07Ja sie zastanawiam nad ta http://allegro.pl/mamaspapas-tour-spacerowka-rozne-kolory-i1581938092.html lub nad ta http://allegro.pl/mamaspapas-cruise-spacerowka-rozne-kolory-i1584236012.html albo nadmaclarenem jednak...
ładne te m&p ;) co do maclarena to moze ten: http://allegro.pl/maclaren-quest-sport-6xkolor-2xgratis-ursynow-w-wa-i1583453681.html :D ja sie nie moge na kolor zdecydowac wiec podjade po majowce pomacać i zadecyduje na miejscu czy to czy jakis pipi
bo stwierdziłam w koncu ze albo cos do 200 zł albo maclarena, bo po srodku cenowo to chyba bez sensu - tu masz tylko 270 zł roznicy do tego twojego a w sumie jak bys chciala pozniej sprzedać to wiesz ;)

mobka

Niewiemjaka, ale jak maclarena wmoim przypadku, to tylko xt,ew. xlr.Xlr jest troche za wysoki dla mnie....

niewiemjaka

a czemu nie quest ? za niski dla meza?
cholera nie zwrocilam uwagi na to kompletnie .... :crazy: to dla mojego tez moze byc za niski :/ ale on tak rzadko prowadzi wozek ze w sumie :knuje:
ja sie nie nadaje do tego jednakowoż :D

mobka

quest jest nieduży, ale akurat nam to nie przeszkadza. Ale on jakoś tak delikatnie wygląda i nie wiem jak z rozkladaniem. I funkcjonalności ma mniej niż xlr, mniejsze kółka. Dla w. Może akurat będzie dobry, bo pewnie coraz mniej wózkiem będziecie jeździć. No i nie wiem czy wam by pipi nie starczył.

Kasia

quest to IMO własnie taki M&P  :agreed: pipi, beat ...
a nawet jest gorszy bo sie oparcie chyba ąż tak jak w M&P nie opuszcza, bo z tyłu ta poprzeczna "listewka" jest i ona uniemozliwia maksymalne rozłożenie oparcia

jakbym miała miedzy tymi dwoma wybierac to bym M&P wzieła
bo podejrzewam ze przy sprzedaży "strata" na TYM maclarenie bedzie równa stracie przy sprzedazy M&P
a M&P IMO bardziej funkcjonalny ;)

przy wyzszych modelach (tych co mobka wkleila), zarówno maclarena czy m&P, brałabym CHYBA maclarena
bo jednak jest lepszy i łatwiej go bedzie sprzedać

jak porównywac maclarena XT czy XLR do M&P to trzebaby siegnąć do tych najwyższych modeli M&P, a te kosztują chyba jeszcze wiecej niz maclaren,
wiec interes sredni, chyba ze ktos się "zakochał" w konkretnym modelu ;)

elizapj

Cytat: sputnik w 30 Kwi 2011, 13:38:12bo hałasuje straszliwie na kocich łbach Cheesy
no na brukselskie dziurawe chodniki to on sie tez chyba nie bedzie nadawal;) na wertety bedzie  dalej emmaljunga. Ollie to na centra handlowe i lotniska :) ale dziecie BARDZO z niej zadowolone fakt:) dzieki za podpowiedz!

Kata

Od wczoraj jesteśmy zadowolonymi posiadaczami zielonej parasolki Mamas&Papas Ollie :D
Pozdrawiam

Kata

mobka

A ja musze sie przyznac - zdecydowalam sie na maclarena xt. A zapieralam sie, ze nie kupie ;) Ale zmusila mnie sytuacja zlobkowa. Potrzebuje cos do pakowania do samochodu, a nawet maz dzisiaj przyznal, ze Cosmo w wersji spacerowej ni eupcham zbyt latwo do lupo mojego. Tylko sie naszarpie niepotrzebnie. Wiec stanelo na tym, ze parasolka byc musi. A jak mam wydac 500zl i kupic "cos", to wole wydac wiecej, pozniej odsprzedac i miec cos co powinno byc porzadne :D

Jutro zamawiam :D

zuzia

mobka
ja bym sie tylko nad 1 zastanowiła - maclaren do samochodu wcale nie jest taki mały.
może podjedź do śd i zapakuj go sobie do auta?
możesz też do mnie zajrzeć jeżeli chcesz bo mój xlr jest tej samej wielkości to sobie wypróbujesz.

Angie

xt nie jest mniejszy od xlr?  :hmm:
bo xt jest rozmiarów mojego beata, a może beat jest nawet trochę wyższy.
Xlr jest chyba większy, a na pewno ma szersze siedzisko.

zuzia

Cytat: Angie w 11 Maj 2011, 09:21:31
xt nie jest mniejszy od xlr?  :hmm:
bo xt jest rozmiarów mojego beata, a może beat jest nawet trochę wyższy.
Xlr jest chyba większy, a na pewno ma szersze siedzisko.
jest bardzo podobny.

zosia2007

ale beat po zlozeniu wcale nie jest taki maly (w sensie krotki), do bagaznika w seicento by raczej nie wszedl a lupo chyba ma podobna wielkosc bagaznika

mobka

Al emi sie do bagaznika nie musi miescic, Wazne, zeby za siedzenie kierowcy wszedl, a tam mam duuuuzo miejsca, bo jajestem mocno do przodu przysunieta. Z reszta do bagaznika tez powinien wejsc przy zdjetej polce.
Z kazda parasolka mialabym taki problem ;)
Wozek juz zamowiony, powinien jutro byc u mnie :)
A XLR jest dluzszy i szerszy, no oglnie wiekszy nawet po zlozeniu.