Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

zwierzatko_mojej_mamy poproszę męża by go wygrzebał z garażu, jest napewno brudny i mocno zużyty, ale jesli masz go używać doraźnie to bierz
szkoda kasy na nowy wózek

konwalia

z lekkich to jest jeszcze mc volo

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: elvelve w 13 Wrz 2011, 21:46:12szkoda kasy na nowy wózek
no wlasnie szkoda, szczegolnie, ze to naprawde na rzadkie i krotki wypady, ale jednak mnie to meczy, jak mam sama wyskoczyc i oczyma wyobrazni widze jak za 5 minut jestem w galerii, i po 15 w domu wszystkiego mi sie odechciewa, bo jestem dopiero w polowie pakowania, pokonywania schodow wozkiem, z wizja rozkladania do bagaznika, a to dopiero polowa drogi... a jesli chodzi o brudny to nic nie szkodzi, wypiore sobie - przejechalabym sie nim, jak bedzie git to moge odkupic ;)

Dodany tekst: 13 Wrz 2011, 20:49:38

Cytat: konwalia w 13 Wrz 2011, 20:47:44
no jest, ale on wyglada tak, jakby sie mial zaraz rozpasc ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

feeling.good

zwierzatko_mojej_mamy

polewam ;) dziekuje, skorzystam na poczatek z oferty elve ;)

Dodany tekst: 13 Wrz 2011, 20:58:50

polewam ;) dziekuje, skorzystam na poczatek z oferty elve ;)

www.annawilk.pl

Angie

zwierzatko_mojej_mamy kup m&p. Tanie i dobre :D

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Wrz 2011, 20:45:32
to nie ma znaczenia ;) fran w galeriach nie sypia ;)
a to na inną okazje kupisz kolejny wózek
kupuj od razu taki co ci przy róznych okazjach sie sprawdzi,

moze jutro bedziesz chciała pojechac akurat nim na spacer i młody przysnie

wózki z nierozkladanym całkowicie lub prawie oparciem to ZUOOOOOOOOOOOOOO!

Dodany tekst: 13 Wrz 2011, 22:18:32

Cytat: konwalia w 13 Wrz 2011, 20:47:44

szkoda kasy na FATALNY wózek tylko z metka maclarena .....

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 13 Wrz 2011, 23:18:03moze jutro bedziesz chciała pojechac akurat nim na spacer i młody przysnie
na spacery to tylko bugaboo ;)

www.annawilk.pl

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Wrz 2011, 22:18:49

domyslam sie ale wiesz, jak już bedziesz miała parasolke to IMO lepiej aby się zawsze sprawdzała
a nie ze bedziesz miała zawalony bagaznik, na bogaboo miejsca zabraknie i bedziesz w kropce co robić czy oprózniac bagaznik i brac bogaboo czy może klamota w którym dzieciak się nie wyspi ;)

miałam kilka parasolek, kazda kupowana tylko na urlop, wszystkie po urlopie sprzedawałam a M&P został bo okazał się parasolka dla mnie idealną czyli super funkcjonalna i tanią :d
i z parasolki tylko na urlop zrobil sie nagle wózek jedyny :D

konwalia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Wrz 2011, 22:18:49
a wakacje samolotem przez najbliższe 2,5 roku planujecie? jak tak to oparcie rozkładane się przyda
mi by było żal transportera, a co dopiero bboo

zwierzatko_mojej_mamy

tzn tak - zamin pojedziemy na urlop autem to mam nadzieje, ze juz bedziemy mieli nissana note'a, ktory wezmie na klate wszystko w kwestii bagaznika ;)

jesli chodzi o samolot to mozliwe, ze mnie przekonalyscie ;)

jesli chodzi o to, ze na razie samolotem sie nie wybieramy, to poki co czekam na elve i nie kupuje nic ;) jak sie sprawdzi stacjonarnie to temat chwilowo zamkne ;)

www.annawilk.pl

zuzia

Cytat: konwalia w 13 Wrz 2011, 22:22:11
a wakacje samolotem przez najbliższe 2,5 roku planujecie? jak tak to oparcie rozkładane się przyda
mi by było żal transportera, a co dopiero bboo
moja teutonia przeżyła i to bez uszczerbku :)

feeling.good

mnie "ubawił" w Świnoujściu widok faceta pchającego parasolkę ze śpiącym dzieckiem na tylnych kołach tylko. Oparcie się nie rozkładało, więc musiał tak manewrować żeby wózek był na płasko. Masakra.

M&P jest naprawdę dobrym wyborem. Ja już poleciłam koleżance jakiś czas temu i też jest zadowolona :)

Kasia

Cytat: feeling.good w 14 Wrz 2011, 08:44:41mnie "ubawił" w Świnoujściu widok faceta pchającego parasolkę ze śpiącym dzieckiem na tylnych kołach tylko. Oparcie się nie rozkładało, więc musiał tak manewrować żeby wózek był na płasko. Masakra.
no my tak się "bawiliśmy" na pierwszym urlopie lol MASAKRA, potwierdzam!

konwalia

Cytat: zuzia w 13 Wrz 2011, 22:50:54
moja teutonia przeżyła i to bez uszczerbku :)
ja czarterowym liniom nie ufam ;)

Kasia

szwagierka teraz sprzedaje maclarena questa bo tez lipa
małe kółka, nie rozkłada się na płasko lub prawie płasko, brak podnóżka (tego wydłuzonego siedziska) - ten quest jest gorszy od głupiego prostego M&P pipi

marcheewka

Po urlopie muszę przeprosić mojego haucka. Sprawował sie super, Ola jeżdziła bardzo dużo, spała w nim (rozklada sie na plasko), dobrze się podjeżdzalo na krawężniki, no ale głównie mąż pchał. Ma wysoko rączki, wiec M był zadowolony, no i jest lekki - przenosilismy go z Olą.
Nie chce już zmieniać parasolki, ta mi wystarczy ;)

konwalia

Kasia albo inne dziewczyny-jaka parasolka pasuje do m&p?

OlaFasola

Cytat: konwalia w 14 Wrz 2011, 11:27:34jaka parasolka pasuje do m&p?
Ja mam zwykłą, uniwersalną za parę złotych. Najlepiej pójść z wózkiem i przymierzyć czy będzie pasować.

konwalia

mobka

Nie kozystam juz w ogole z parasolki do wozka ;D

konwalia

to nie kupie
najwyzej jakos tetre rozwiesze w potrzebie

Kasia

Cytat: marcheewka w 14 Wrz 2011, 10:20:51Nie chce już zmieniać parasolki, ta mi wystarczy wink
przejscie ze zwykłego wózka na parasolke może być ciężki, ja dopiero teraz nie odczuwam różnicy
dopóki miałam do czego porównac parasolke to no ni urzekł mnie ten wózek lol

Dodany tekst: 14 Wrz 2011, 13:50:54

konwalia parassolka uniwersalna powinna pasowac :D

mary

Dziewczyny, mam pyt. w sprawie wózków M&P.
Z tego obszernego wątku zrozumiałam, że:
pipi - najtańszy, najlżejszy, rozkłada się na płasko i ma najlepsze kolory, ale mały daszek?
beat- klasa wyżej, też się rozkłada na płasko? daszek spory, ale ma mało kolorów
ollie - najdroższy, pojedyncze kółka z przodu, nie rozkłada się na płasko - nie wiem jak z kolorami, daszek też chyba duży?

możecie potwierdzić czy wszystko dobrze zapamiętałam?

Kasia

dobrze zapamietałaś
przy pipi bym nie nazwała daszku małym, on ma po prostu inny kształt niz beat, róznice w wielkości są niewielkie, pipi na owalny kształt, beat bardziej kwadratowy i z tego wynika róznica w rozmiarze

ollie jest chyba ze śpiworkiem (nie wiem czy zawsze) ale ollie jednak nie polecam bo to oparcie nie rozkłada się tak jak w pipi czy beacie, dla mnie to jednak spora róznica