Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

a w pipi ten daszek jest wystarczający by osłonić dziecko przed wiatrem czy deszczem?

Kasia

jest folia w zestawie
i daszek mozna obniżyc na dziecko, nie tak jak w maclarenie ale mozna
mi się wydaje że wystarczy

mary

nie wiem jak jest w maclarenie ;) (parasolka w tej cenie mnie nie interesuje jednak)

konwalia

tempo zastąpił beata

mary

czyli beata już się nie dostanie nowego?
a parametry tempo ma takie same?

konwalia

mary ma troche krótsza budke, reszta tak samo
raczej nie ma juz nowych na all

mary

no właśnie patrzyłam dzisiaj, ale myślałam, że to chwilowy brak nowych. Ty kupiłaś powystawowy czy nowy?

konwalia

mary kupiłam nowy, nawet wklejałam tu fote małej w nim, naprawde fajny jest

mary

Konwalia, Ty już małą wozisz w parasolce? Nie zawiewa dziecka?
tak się ciągle zastanawiam czy ten daszek nie za mały dla takiego półroczniaka

Dodany tekst: 20 Wrz 2011, 18:49:18

a, widziałam Twoje foto, ale nie doczytałam info czy wózek był nowy, czy powystawowy. Chyba sporo dziewczyn kupowała te wystawowe.

konwalia

mary jeszcze w gondoli, ale to ostatnie podrygi, na co dzien mam spacerówke transporter(mutsy), a ten na szybkie wypady typu lekarz czy sklep
co do powystawowej, stwierdziłam, ze dla 60zł nie ryzykuję

mary

ja na all widzę tylko używane lub powystawowe, ale mnie się nie spieszy więc będę obserwować. Tylko ten daszek jakiś taki mało osłaniający mi się wydaje i nie mogę się zdecydować.

olgaaa1

A co myślicie o Cyex Callisto? wydaje mi się bardzo wygodny dla dziecka, ładnie wykonany, praktyczny kosz i piękne kolory, któraś ma? polecacie?
Zastanawiam się, czy nie kupić wózka już teraz, bo im bliżej wiosny, to chyba ceny zaczną rosnąć. Mam okazje kupić cybea callisto za 749zł -8% nie wiem czy to dobra oferta

mobka

Olgaaa, ja sie zastanwialam, ale przekonal mnie maclaren. Glownie tym, ze mozna go drozej odsprzedac ;)

olgaaa1

ja chyba w wyborze jestem ku cybexowi, cena chyba dobra? czy można kupić taniej?

bozena.dp

jak dla mnie i cybex i mclaren są dość drogie, trochę za drogie jak na moja kieszeń ;D

mary

ja też myślę o kupnie parasolki przed wiosną - również z powodu cen.
Olga, czy tego cybexa masz upatrzonego w sklepie internetowym czy w stacjonarnym? Na bobowózki ma cenę wyższą, więc ta Twoja może być bardzo ok.

Dodany tekst: 09 Sty 2012, 11:15:34

bozena.dp a Ty o jakim wózku myślisz? Mnie też lekko porażają te ceny, zwłaszcza jak się wydało już 2 tys. na wózek 2w1.

niewiemjaka

Cytat: golinda w 09 Sty 2012, 12:26:28te kółka które żyją swoim życiem, cały skrzypi... okropność
no niestety na codzienne spacery + no nie wiem zakupy etc, czesto codzienne uzywanie tego wozka to te kolka sie nie nadaja ... chociaż ogolnie wozek bardzo fajny ;)
nam pasował bo był uzywany bardzo krotko i był backupem kupionym na wakacje, dla chodzacego juz dziecka

bozena.dp

mary_popins espiro magic 4 z 2011 roku, ten poprawiony

Kasia

Cytat: niewiemjaka w 09 Sty 2012, 13:00:02nam pasował bo był uzywany bardzo krotko i był backupem kupionym na wakacje, dla chodzacego juz dziecka
tak ja u nas ;)
z wózków które mieliśmy ten był najlepszy (oczywiscie bez stokke) i dlatego nie zbyliśmy go po urlopie lol

ale ogólnie parasolki sa koszmarne ;) no nie lubie i już, komfortu prowadzenia to w ogóle nie ma ;) oczywiscie w porównaniu z "normalnymi" wózkami ;)

magdalinska

Cytat: bozena.dp w 09 Sty 2012, 13:23:39
mary_popins espiro magic 4 z 2011 roku, ten poprawiony
:) a co tam zostało poprawione?

bozena.dp

Cytat: magdalinska w 09 Sty 2012, 13:34:11
:) a co tam zostało poprawione?

a bo ja wiem, piszą, że ulepszony ;)
mam - 'nowa ulepszona konstrukcja' i nie wiem czy cos jeszcze ;D

mary

golinda tak, dotarłam i ten wózek już wtedy skreśliłam z listy swoich potencjalnych typów! Dzięki  :beer:

Dodany tekst: 09 Sty 2012, 13:48:27

bozena.dp ja też rozważam espiro 4 - ale jeszcze go na żywo nie widziałam, a Ty? Ciekawi mnie jak łatwo się składa i czy on się do spania rozkłada?

magdalinska

bozena.dp

wózek sponsorują dziadkowie ;)
mieliśmy już w sumie dawno wybrać jakiś, ale ja chciałam dopiero na wiosnę lekka spacerowke i tak jakoś zeszło, że dopiero teraz kupujemy ;D

Dodany tekst: pon, 9 sty 2012, 13:51:54

Cytat: mary_popins w 09 Sty 2012, 13:46:20bozena.dp ja też rozważam espiro 4 - ale jeszcze go na żywo nie widziałam, a Ty? Ciekawi mnie jak łatwo się składa i czy on się do spania rozkłada?

widziałam na żywo, składa się bardzo łatwo i rozkłada się do spania, choć nie zupełnie płasko, jest lekki kąt
fajne kolory są w tej kolekcji ;) ja dalej nie umiem się zdecydować który wybrać ;D

Dodany tekst: pon, 9 sty 2012, 13:55:12

mary_popins tutaj jest zdjęcie oparcia w pozycji max. siedzącej i max. leżącej http://img13.imageshack.us/img13/2792/24899392.jpg oprócz tego możesz sobie oparcie ustawić pod jakim kątem chcesz

na tej aukcji jest więcej zdjęc wózka http://allegro.pl/nowosc-espiro-magic-oslonka-wys-0zl-super-lekki-i2036637015.html

mobka

Espiro 4, ten nwy, ma regulowany podnozek. Bardzo ladne sa te wozki i fajni sie skladaja. Przydalby mi sie taki do samochodu, bo maclaren do Lupo mi do  bagaznika nie wchodzi. Ale nie wydam kilku stow na sporadyczne wypady. I on taki bardziej sklepowy/rowno chodnikowy, bo malutkie kolka ma.