Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

yoy ja kiedyś czytałam o nim niepochlebnie opinie na forach
może weź espiro? przynajmniej przetestowany a cenowo zbliżony

yoy

no wlasnie doczytałam że nie za bardzo  z nim... kurcze, a taki ładny...

feeling.good

Cytat: yoy w 09 Sty 2012, 22:16:02
no wlasnie doczytałam że nie za bardzo  z nim... kurcze, a taki ładny...

mnie by ten rysunek i napis na podnóżku drażnił

bozena.dp

Cytat: mary_popins w 09 Sty 2012, 21:18:45a za ile, jeśli możesz powiedzieć?

478zł
nie wiem dokładnie o ile, ale zdrożeją na pewno, niestety

mary

a wiadomo od kiedy? Pamiętam, że w zeszłym roku cenę na nasz wózek podnieśli w połowie lutego- może to jakiś powszechny termin podwyżek cen?

bozena.dp

mary_popins nie wiem dokładnie, ale np. ja ten wózek zamawiałam 29.12. jeszcze po "starej" cenie, a 30.12 mieli nową dostawę i ten wózek już miał być o ok. 20 zł droższy, a podobno mają jeszcze zdrożeć - nie wiem od kiedy

Angie

Chcę kupić Lenie parasolkę i nie wiem co wybrać.
Skłaniam się znowu ku mamas&papas,
ale nie wiem czy brać pipi, tempo czy ollie  :hmm:
Kusi mnie ollie.

Z beata byłam bardzo zadowolona, ale przez ułamany podnóżek średnio nadaje się do użycia.

marax

Cytat: Angie w 15 Sty 2012, 21:48:55
Chcę kupić Lenie parasolkę i nie wiem co wybrać.
Skłaniam się znowu ku mamas&papas,
ale nie wiem czy brać pipi, tempo czy ollie  :hmm:
Kusi mnie ollie.

Z beata byłam bardzo zadowolona, ale przez ułamany podnóżek średnio nadaje się do użycia.
maclarena nie chcesz za drogi ? jakbym miala jeszcze raz kupowac to tylko maclarena

Angie

maraxela no szkoda mi kasy na maclarena  :hmm:  Lena jednak tak często nie korzysta ;D

Dodany tekst: 15 Sty 2012, 23:00:17

za beata dałam jakieś 250 zł i był rewelacyjny.
Podnóżek złamał się trochę z naszej winy, bo był podniesiony, a Lena skoczyła na wózek.
Tempo to następca beata, więc wezmę pewnie tempo lub ollie.

marax

Cytat: Angie w 15 Sty 2012, 22:58:20
maraxela no szkoda mi kasy na maclarena  :hmm:  Lena jednak tak często nie korzysta ;D
no szkoda ze nie kupilas odrazu . A moze sie jednak kiedys przyda dla kogos :)

Kasia

sputnik a czemu taka zamiana? ze wzgledu na kolor sprzedałas czarnego i kupiłaś zielonego?

mary

czy jest gdzieś tutaj zbiorczo podane kto jakie ma parasolki i czy poleca, czy jedyny sposób by się tego dowiedzieć to czytanie 43 stron?

iksa_nl

pewnie czeka Cie lektura ;) ja sie poddalam po pierwszych paru stronach i przejrzalam kilka ostatnich
Mam 2 opcje: albo kupie nowy wspominany espiro magic albo wezme uzywany peg perego od meza szwa.gierki.

nionczka

wystarczy jakl prezczytasz pierwsze 15 stron, potem i tak się powtarzamy :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

o rany, kiedy ja te 15 str. przeczytam? Może szybciej będzie jak zapytam,
czy któraś ma wózek cybex? albo m&p cruise?

errata

a ja cały czas się zastanawiam, czy kupować  :hmm:
Jak jadę do jakiejś galerii to zawsze myślę, że jednak by się przydała taka parasolka, wtedy nie muszę brać stelaż od teutonii. No i za chwilę też wyrośnie Ania z fotelika, więc wtedy cały wózek bym musiała wozić. Jednak, aż tak często z Anią nie jeżdżę w takie miejsca. Koło domu na spacery to myślę, że teutonii nadal nie bedzie problematyczna, schodów nie mam itp, więc gabaryty i ciężar mi nie przeszkadza.

magdalinska

erratamy na codzien uzywamy tylko duzego wózka, lekkiej na spacery po rynku i lody - w lecie, raz w tygodniu +  urlop. ja uwazam, ze mimo tego, ze rzadko uzywana, to jest mi niezbedna ;)

mary

ja jestem pewna, że parasolkę musimy kupić. Nie wiem tylko jaką - czy lepiej kupić droższą, porządniej wykonaną w nadziei, że wytrzyma długo, czy też tańszą ale za to bez żalu się jej będzie można pozbyć, jak się okaże słaba? Jedno wiem, na pipi po opinii Golindy się już nie zdecyduję.

aniak1211

U nas parasolka bardzo sie przydala:)
Dominika to maly leniuszek,nie chce sama chodzic;D
Za to w sklepie dostaje skrzydel:D
Do tej pory uzywamy,do przedszkola sama nie dojdzi,jednak za daleko dla niej,do tego mieszkamy na wysokiej gorze,sama ledwo wchodze a co dopiero dziecko;)

Cytat: mary_popins w 23 Sty 2012, 12:12:04czy lepiej kupić droższą, porządniej wykonaną w nadziei, że wytrzyma długo, czy też tańszą ale za to bez żalu się jej będzie można pozbyć, jak się okaże słaba?
Najlepiej posrednia;)
Nie wszystkie dzieci chca jezdzic w wozkach;D

mary

Aniak, a jaka to jest ta pośrednia? Bo ja myślę i myślę i nadal nie znalazłam odpowiedniej ;)

aniak1211

Nie mam pojecia:D
Ja mam obaby kupiona w UK
W sklepie kupilam za 90 funtow,
pan na markecie sprzedaje nowe,identyczne za polowe ceny;D
Szkoda ze po zakupie to zauważyłam:D
Ma jeden maly minus,mala budka,tak poza tym jest super:)
Lekka,dobrze sie prowadzi,rozklada na plasko,
no,moze malutki kat zostaje;)

mary

pewnie ta firma w PL nie występuje, co? Nie słyszałam dotąd takiej nazwy a już się przebiłam przez cybexy i inne kosmiczne ;)
Duża budka i rozkładanie to dla mnie warunek konieczny.

aniak1211

Nie wiem czy w PL jest ta firma,mysle ze na allegro wszystko mozna znalesc:D

Angie

ja kupiłam ollie i na razie jestem zadowolona

konwalia

a ja z ciekawosci obejrzalam haucki w tesco w promocji i moim za te 179 i 239 sa ok