Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

errata

nie pomagacie ;)

Mój mąż jak mamy kupować parasolkę to chce właśnie maclarena. Jak byśmy go jednak kupili to wtedy zostaje na dłużej i czeka na kolejne dziecko, bo teutonie myślę, jednak sprzedać.

poza tym prowadziłam maclarena xlr wraz z dzieckiem rocznym i całkiem fajnie się to prowadzi, ale nie mam porównania do innych parasolek.

zosia2007

errata jak chcesz zostawic dla nastepnego dziecka i w prowadzeniu dla ciebie jest ok to bierzcie maclarena - to dobre wozki sa tylko ze drogie ;)

Kasia

errata jak Chcecie, możecie sobie pozwolić to bym brała maclarena :) nie ma co oszczędzać bez przekonania bo wtedy człowiek klnie po zakupie :) raz na jakiś czas przyjemnie zaszaleć :)

errata

no nic będę jeszcze myśleć :D Choć pewnie, jak będziemy jednak kupować parasolkę to skończy się to maclarenem.

Dzięki dziewczyny  :beer:

mary

Errata, a o którym modelu maclarena myślisz?

errata

abkasia

yoy

mam pytanie do dziewczyn z krk. Czy nie wiecie, w którym sklepie znajde wózek espiro magic? Bo chce obejrzeć, a w enliczku nie ma. W kolorino były, ale kolorino juz zlikwidowali :(

zwierzatko_mojej_mamy

ja wszystko co chcialam ogladac to w 4kids na zakopiance:

http://4kids.com.pl/

mozesz zadzwonic i spytac, czy maja ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

yoy

dzieki zwierzu, polewam! Zaraz bede dzwonic, chociaz znalazlam juz na starowislnej jeden co maja.

Dodany tekst: 27 Sty 2012, 15:04:23

kurde, nie mają.

mika

Niedługo będziemy chcieli kupić parasolkę - używkę, do 300 zł,taką która nie rozleci się zaraz ;) będzie używana przez moją mame tylko po to aby mogła czasem wyjść z Kaliną na zakupy do pobliskiego sklepu
co polecacie?

Angie

mika m&p lol lol lol
ollie albo tempo :D

mika

Cytat: Angie w 27 Sty 2012, 21:09:16
mika m&p lol lol lol
ollie albo tempo :D
no właśnie oglądam używane ollie
zadowlona jesteś? sputnik też chyba ma prawda? używka bedzie się do czegoś nadawała? jaka jest dobra cena za taką używkę?

Dodany tekst: 27 Sty 2012, 21:15:08

jeszcze mi w oko wpadla M&p ora - maktoraś? czy ona jest większa od ollie?

Kasia

mika ja tam m&P tez polecam ;)

Angie

mika ja kupiłam używkę. Miała niewielkie ślady na kołach.
Dałam 150 zł. Ale była też ostatnio nówka za 270 ;D
Ja ollie nie uzywałam jeszcze za dużo, ale na razie jestem zadowolona.
Beat  (tempo) był super, ale ułamał nam sie ten podnóżek.
Widziałam na allegro, że to częsta wada. Choć tempo ma już
inny ten podnóżek i może będzie ok :hmm: I ten model ma świetną, dużą budkę ;D
Ollie  wydaje mi się "drobniejszy" od beata. Ma też ciut węższy rozstaw kół ;D

mika

Kasia

ja mam najniższy model pipi
ten co golinda klęła ;)

ale mi wystarcza :D nie narzekam, tylko fakt my go sporadycznie uzywamy
był kupiony tylko na wakacje, po mieliśmy go zbyć ale ze sie sprawdził bardziej niż chicco london np. to zostawilismy ;)
ale my ogólnie w opór stokka uzywalismy, sprzedalismy jak Michał praktycznie przestał uzywać wózka ;)
więc teraz mamy tylko tego pipi, tak na wszelki wypadek lezy w piwnicy ;)

mika

Cytat: Kasia w 27 Sty 2012, 21:21:38ale my ogólnie w opór stokka uzywalismy,
to tak jak my
ale jak kupię podwójny to szkoda mi zamrażać gotówkę w dwóch wózkach więc stokke pójdzie na sprzedaż

abkasia

Cytat: doda w 28 Sty 2012, 23:07:33
ja pipi nie polecam.

u mnie sprawdził się fatalnie. ale dużo był używany, codziennie całe lato (a może i wiosnę?? nie pamiętam kiedy kupiłam )
koła skrzypią. cały wózek jakby miał sie rozlecieć. jakośc jest fatalna. nigdy więcej. następnym razem kupie mclarena
moj maclaren jest w uzyciu od wrzesnie 2009...
raz byl w maprawie, bo cos sie z kolami dzialo(chodzily dobrze, tylko byl takie dzwiek przy skrecaniu, ktory mnei denerwowal, bo uwazam, ze w wozku tej klasy nic nie ma prawa stukac..
ale naprawiaony i nic sie z nim nie dzieje...
oprocz smarowania kol wd, nic z nim nei robimy jest w super stanie...
a byl juz iles razy na plazy i sniegu...
szczerze polecam..

abkasia

Cytat: doda w 28 Sty 2012, 23:20:40
myślę, że kupimy dla następnego dziecka :)
bo to jest tak, ze czasem czlowiek mysli, ze zaoszczedzi... ;)
ale ja widze ze wy ciagle wozki kupujecie :D
ja nic nei zamierzam juz kupowac ;)

mobka

MOj maclaren ma maly problem z hamulcem, bardzo ciezko sie go wciska. Ale na razie nie reklamuje, bo potrzebuje wozka. Pewnie wiosna/latem, jak Kuba bedzie bardziej mobilny (w sensie bedzie szedl tam gdzie my chcemy a nie on) oddamy go do naprawy.
A generalnie uwazam, ze wozek wart jest polecenia. Choc pewnie jakby espiro magici byly dostepne jak ja parasolke kupowalam, to bym sie na espiro skusila, ale nie wiem, czy bylabym tak zadowolona jak z XT - odkad go mam nie mialam potrzbey uzywania spacerowki od teutonii.

martullek

ja też jestem mega zadowolona z maclarena. nie mam żadnych zastrzeżeń, wózek jest super (mam xt). jestem z niego bardziej zadowolona niż z transportera.

olcia

Mobka a czemu kupiłabyś espiro? Ja właśnie przymierzam sie do kupienia spacerówki i waham się między espiro a maclarenem.

mobka

Cytat: olcia w 05 Kwi 2012, 13:14:45
Mobka a czemu kupiłabyś espiro? Ja właśnie przymierzam sie do kupienia spacerówki i waham się między espiro a maclarenem.

BO sie sklada do mneijszych rozmiarow, jest 2 razy tansze i ma ladniejsze kolory. A mi wozek sluzy glownie do jezdzenia po w miare rownych chodnikach.

annka-cygannka

Znalazłam w sieci coś takiego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2321274562&msg=Obserwujesz+t%C4%99+transakcj%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2115c2a3abfe1d62338ee15a0f666a574a80fea88dffff9b62fb8b71e1e483bb

Tanie bardzo, duża budka rozkładana do pałąka, amortyzowane koła, rozkładane oparcie, regulowany podnóżek...
Jakie ta parasolka ma wady? (poza wyglądem tapicerki- bo to wiadomo, nie każdemu pasuje). Poważnie zastanawiam się nad jej zakupem. Opinie w necie ma dobre.