Spacerowki/parasolki

Zaczęty przez siog, 24 Mar 2010, 11:26:08

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

iksa_nl

rzuca mi sie w oczy maly kosz i nielatwo dostepny przy lekko rozlozonym oparciu - tak na pierwszy rzut oka.

dostalismy po meza chrzesniaczce peg perego SI z 2009, musze tylko dokupic kosz.
Musze sie przyzwyczaic, ze spacerowka bardziej telepie niz ten pierwszy wozek ;) a tak ogolnie to jestem zadowolona.

olcia

A my w końcu kupiliśmy baby joggera city mini i jestem absolutnie zakochana :)
http://ekowozki.pl/Wozki-spacerowe/Wozek-Baby-Jogger-City-Mini.html

Kasia

Cytat: olcia w 16 Maj 2012, 12:30:58

ja on się fajnie składa, jeszcze takiego składania to ja nie widziałam :D

zosia2007

Cytat: olcia w 16 Maj 2012, 12:30:58
super ten wozek jest ;D
i rzeczywiscie swietnie sie sklada :D

olcia

Składanie jest absolutnie super. i do tego składa się na bardzo płasko (mieści mi się między fotelem kierowcy a tylną kanapą)

bozena.dp

olcia ale fajny ten wózek i jaką ma dużą budkę, no a składanie to już w ogóle jest super :D

katgoli

Ktora spacerowke polecalybyscie dla dziecka ktore jeszcze nie siedzi?...jedziemy na urlop i boimy sie ze w samolocie nam zniszcza Emmaljunge dlatego chcielibysmy kupic tania spacerowke (bedzie uzywana tylko na urlopach)...mala spi tylko na plecach...

zosia2007

ja bym polecala taka z twardym tylem, na pewno nie parasolke, moze jakis kubelek?

errata

katgoli a ile dziecko ma miesięcy?

Szukaj takiej, co się na płasko rozkłada.

katgoli

mala bedzie miala szesc miesiecy...chcialam kupic uzywana Ale nie za bardzo wlasnie Wien ktore sie rozkladaja na plasko

elve

katgoli w spacerówkach-parasolkach pasy mogą byc za luzne :hmm:
np espiro magic rozkłada się całkiem płasko, ale moja dorodna, podówczas 11 miesieczna pociecha miała duży luz przy maksymalnie zaciagnietych pasach
podejrzewam, ze w innych moze byc podobnie

katgoli

dzieki elvelve sluszny punkt  :beer:...widze ze nie moge kupowac w ciemno tylko wyprobowac z mala w sklepie...ona juz ma ponad 8kg wiec moze da sie jakas znalezc..

natka

I ja się rozglądam za spacerówką..wpadł mi w oko espiro metro i jeszcze cybex onyx (ale podobno ma bardzo male koleczka)...no i kolor tego espiro ;) fioletowy tylko czy to pasuje do chlopaka??
czy któraś z was widziała te wózki?? szczególnie chodzi mi o opine dot. tego cybexa bo watpie że gdzieś go znajde w Kędzierzynie

vobi

natka Cybex nieeee.... mielismy Topaz, zdaje sie ze od Onyxa rozni go tylko odchylane oparcie. W kazdym razie - nie, nie, nie. Nie uzywalismy go jakos hardcorowo, ale juz po kilku miesiacach ten plastik na kolach byl poprzecierany jakbysmy go po trojce dzieci odziedziczyli, jak sie popsuly hamulce, odstawilam go w cholere, wolalam jakas parasolke za ca 150 zl, ktora miala sluzyc tylko podczas wakacji, ale ostatecznie okazala sie praktyczniejsza od Cybexa

natka

vobi dzięki za info :) a tak sie napaliłam na ten wozek, na stronie wyglada bajerancko :)
Bożenka, Elvelve a jak wam sie sprawują wasze espiro?? na forum gazety troche nimi straszą ale ten metro bardzo mi się podoba :)

vobi

Cytat: natka w 31 Maj 2012, 10:59:10a tak sie napaliłam na ten wozek, na stronie wyglada bajerancko
No on jest ladny... dopoki jest malo uzywany (np. sluzy tylko jako dodatkowy wozek wozony w samochodzie) to jest ok, ale jak jest regularnie uzywany to niestety nie na polskie drogi i drozki... Chyba ze jakos drastycznie poprawili jakosc, jakby nie patrzyc 2 lata minely, ale jakos :hmm: watpie.
A pamietam ze mi sie bardzo podobal Silver Cross, chyba Nionczka miala, plulam sobie w brode ze nie kupilam go zamiast Cybexa, popatrz na te Silver Crossy, moze tez Ci sie spodoba :)

nionczka

Cytat: vobi w 31 Maj 2012, 11:04:45A pamietam ze mi sie bardzo podobal Silver Cross, chyba Nionczka miala, plulam sobie w brode ze nie kupilam go zamiast Cybexa, popatrz na te Silver Crossy, moze tez Ci sie spodoba
tak, mam
może nie jest to najlepszy wózek, ale wiele znosi, jest leciutki i my trafiliśmy na super cenę.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bozena.dp

Cytat: natka w 31 Maj 2012, 10:59:10Bożenka, Elvelve a jak wam sie sprawują wasze espiro?? na forum gazety troche nimi straszą ale ten metro bardzo mi się podoba Smiley

w jakim sensie straszą?
ja nie mogę zbyt wiele powiedzieć póki co, bo na razie tylko kilka razy był w użyciu, ale jak się przeprowadzimy na S. to pewnie będziemy dużo częściej go używać ;)
więc za kilka miesięcy będę mogła się wypowiedzieć ;)

magdalinska

natka chodzi ci o konkretny model czy w ogole espiro? nasz magic ma sie dobrze (uzywany raz, góra 2x w tygodniu)

natka

Cytat: magdalinska w 01 Cze 2012, 22:10:04
natka chodzi ci o konkretny model czy w ogole espiro? nasz magic ma sie dobrze (uzywany raz, góra 2x w tygodniu)
na forum wozkowym gazety ogolnie espiro ma nienajlepsze opinie, ale mnie sie zdaje ze bez powodu, choc moze starsze modele takie byly. Widzialam wczoraj i magica i metro i powiem szczerze wozki bez zarzutu. Bardzo fajne, fiolet w metro śliczny ;) Metro było cięższe od magica ( zaskoczył mnie tą wagą, myślałam że będzie o wiele lżejszy). Magic w ogole wiekszy sie zdawal ( w sensie miejsca dla dziecka), fajnie się składa ale mnei sie jakoś zgubił sens kupowania takiego wozka. Moj transporter nie jest o wiele cieższy, wiekszy, mąż twierdzi że wcale wiecej miejsca nei zaoszczedzimy w bagażniku. W każdym razie z tych dwóch na pewno wybrałabym magica :)

talula

Dziewczyny z Wawy gdzie kupowałyście Maclarena?

mobka

Cytat: talula w 11 Cze 2012, 13:13:59
Dziewczyny z Wawy gdzie kupowałyście Maclarena?
W internecie :D

Ale chyba gdzies z Warszawy ktos byl. Z prawobrzeznej...

errata

ja akurat kupowałam w smyku, bo miałam 20% rabatu :D

talula

Cytat: errata w 14 Cze 2012, 00:02:14ja akurat kupowałam w smyku, bo miałam 20% rabatu

ooo farciara ;) sluchaj, a Ty masz XT czy XLR? pamiętam tylko, że kolor super, ale modelu nie pamiętam...

errata

Cytat: talula w 14 Cze 2012, 13:08:56

ooo farciara ;) sluchaj, a Ty masz XT czy XLR? pamiętam tylko, że kolor super, ale modelu nie pamiętam...

My mamy XLR