Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

endo ma swoja rozmiarówkę :) Michał ma od nich koszulkę w rozmiarze 78 :)

abkasia

Cytat: zuzia w 21 Cze 2010, 21:45:52
abkasia
czemu na ramiaczkach? ja nie cierpie koszulek na ramiaczka dla Michala.
no jak jest 32 stopnie to moje dziecko w takich po dworze chodzi
w koszulkach na ramiaczkach

nionczka

Cytat: abkasia w 21 Cze 2010, 21:51:06
no jak jest 32 stopnie to moje dziecko w takich po dworze chodzi
w koszulkach na ramiaczkach

na ramiaczkach czy bez rekawków?

Bez rekawków calkiem ladne jednolite koszulki widzialam w Tesco na dziale dzieciecym. te najmniejsze (albo i nawet wieksze) powinny byc na Hugop dobre. Takie zwyczajne jednolite w wielu kolorach. I byla promocja 2 za 15 PLN.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

Cytat: nionczka w 21 Cze 2010, 22:10:58
na ramiaczkach czy bez rekawków?

Bez rekawków calkiem ladne jednolite koszulki widzialam w Tesco na dziale dzieciecym. te najmniejsze (albo i nawet wieksze) powinny byc na Hugop dobre. Takie zwyczajne jednolite w wielu kolorach. I byla promocja 2 za 15 PLN.
a to jakas roznica? :D

o takie mi chodzi

ishka82

Moja gwiazda chyba zaraz wyrośnie z 68...dopiero co uzupełniałam jej troszkę garderobę, a tu znów robi się ciasno ;D :crazy:

vobi

Cytat: Kasia w 21 Cze 2010, 21:50:54
endo ma swoja rozmiarówkę :) Michał ma od nich koszulkę w rozmiarze 78 :)

o widzisz, o tym nie pomyslalam :hmm:
a z innych firm jakie rozmiary Michal nosi?

Kasia

normalnie 80 :) z coccodrillo bodziaki na 86 sa takie na styk
część ciuchów ma na 74 ale to juz "resztki"

no a częśc to i na 24m-ce ale to juz wyjatkowo felerna rozmiarówka lol

nionczka

Cytat: abkasia w 21 Cze 2010, 23:16:37a to jakas roznica? o takie mi chodzi

nie wiem, dla mnie tak. te sa bez rekawków.

abkasia

Cytat: nionczka w 22 Cze 2010, 12:39:43
nie wiem, dla mnie tak. te sa bez rekawków.

no to chodzi mi o tskir bez rekawow :D

rilla

Cytat: ishka82 w 21 Cze 2010, 22:17:33
Moja gwiazda chyba zaraz wyrośnie z 68...dopiero co uzupełniałam jej troszkę garderobę, a tu znów robi się ciasno ;D :crazy:
mój spi w pajacach na 74, 68 sa za krótkie, ale nadal sa szerokie. kupiłam ostatnio kilka rzeczy na 74 (w c&a i kolorino) i mam nadzieje, ze posłuza w wakacje.

magdalinska

moj własnie wyrosl z 68. zimno jest, wiec zalozyłam pajaca 68, jest juz na styk styków, ale powiedziałabym ze juz za mały.....nie wiem czy kupowac teraz 74 czy poczekac, ale nie sadze zeby wyrosl z 74 do jesieni  :hmm:

OlaFasola

A ja mam wrażenie że prawie nie ma ubranek na 74, byłam w HM, CA, reserved... i jakby ten rozmiar nie istniał.

nionczka

OlaFasola

Cytat: nionczka w 22 Cze 2010, 22:13:12Ale macie duze dzieci :-)

Ja mam dziecko co się przeskalowuje do ubranek, bo ma i dobre 56 i za małe 68 :)

didi_loczek

Ja przestałam patrzeć na rozmiary, można zwariować. Właśnie Wojtek ma na sobie body w rozmiarze 68 i półspiochy w rozmiarze 56 :D

nionczka

Cytat: OlaFasola w 22 Cze 2010, 22:20:49Ja mam dziecko co się przeskalowuje do ubranek, bo ma i dobre 56 i za małe 68

O tym to ja bym  mogla ksiazke napisac. Jak moje dziecko nosilo rownoczesnie ubrania na 3 i 18 mcy :-)

abkasia

Cytat: OlaFasola w 22 Cze 2010, 21:10:31
A ja mam wrażenie że prawie nie ma ubranek na 74, byłam w HM, CA, reserved... i jakby ten rozmiar nie istniał.
ja kupuje swojemu malemu na 74 i wiekszosc ciuchow ma z h&m... ;D

nionczka

Cytat: abkasia w 22 Cze 2010, 21:35:56
ja kupuje swojemu malemu na 74 i wiekszosc ciuchow ma z h&m... ;D

Bo Abkasia wszystkie we Wrocku wykupila! Dlatego dla Oli nie ma.

OlaFasola

Cytat: nionczka w 22 Cze 2010, 22:43:44Bo Abkasia wszystkie we Wrocku wykupila! Dlatego dla Oli nie ma.
Oj abkasia, abkasia już nie bądź taka i podziel się trochę :)

magdalinska

Cytat: nionczka w 22 Cze 2010, 21:13:12
Ale macie duze dzieci :-)
ale to tyko body i pajace z tesco, bo np. miał takie jasne spodenki 56, nosil je do zeszłego tyg, bluzki ma 3-6, czyli prawidłowo

rilla

mój nie nosi niz z 56:) z 62 ma jedne spodnie ale ze smyka i od początku były wieksze.

Na sliczne pajace ze smyka od cioci bozeny i cumber na 74 jest ciut za mały. Ale inne 74 sa na długość super. Dziś ma bodziaka z next na 68 i jest na styk:/ i chyba ma długi rączki bo wiekszość body z długim rękawem dla niego są jednak z rękawkiem 4/5:D

ishka82

Cytat: magdalinska w 23 Cze 2010, 09:05:27
ale to tyko body i pajace z tesco, bo np. miał takie jasne spodenki 56, nosil je do zeszłego tyg, bluzki ma 3-6, czyli prawidłowo
Moja tez najszybciej z pajaców i bodziaków wyrasta ;) koszulki, spodenki, sukienki dłużej są ok :)

abkasia

spokojnie, pozniej dzieci zwalniaja i nei rosna juz tak szybko... ;D

rilla

abkasiahehe abkasiu każde dziecko jest inne:) moje mnie już waga i przybieranie nie raz zaskoczyło, więc nigdy nic nie wiadomo. Zresztą strefa pokazuje, że trzeba bardzo ostrożnie porównywać przebieg ciąż, terminy porodu i wymiary dzieci:)