Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kotabma

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Angie

To też często zależy od galerii, w tych samych sklepach czasem mają
różne zaopatrzenie w towar ;D

magdalinska

mobka a te białe to skad? fajne :) i twoja biała bluzka super!!

zosia2007

Cytat: magdalinska w 13 Cze 2010, 21:16:31
mobka a te białe to skad? fajne :)
z h&m, moj Pawel ma takie same niebieskie ;D

magdalinska

aaa, fajne sa :) ale zanim trafie do h&m to ich juz nie bedzie ;)

OlaFasola

Cytat: magdalinska w 13 Cze 2010, 22:26:02aaa, fajne sa Smiley ale zanim trafie do h&m to ich juz nie bedzie wink
tego typu spodenki są zawsze w HM, różne kolory, Mikołaj też ma kilka par.

Dodany tekst: 13 Cze 2010, 21:37:31

Cytat: magdalinska w 13 Cze 2010, 22:26:02aaa, fajne sa Smiley ale zanim trafie do h&m to ich juz nie bedzie wink
tego typu spodenki są zawsze w HM, różne kolory, Mikołaj też ma kilka par.

mobka

No te lniane biale, to pewnie tylko w sezonie ;) Te o ktore kota pytala sa rozne i w zasadzie caly czas. Ja dzisaij te lniane bralam, bo stwierdzilam, ze do wyprzedazy nie doczekja, a i tak pewnie ich nie przecenia ;D

zuzia

mobka

Cytat: zuzia w 13 Cze 2010, 23:00:43
mobka
a bluzki skad?
C&A :) Z Wola Parku wlasnie. Sporo takich fasonow mieli :)

OlaFasola

Cytat: mobka w 13 Cze 2010, 22:44:08stwierdzilam, ze do wyprzedazy nie doczekja, a i tak pewnie ich nie przecenia Grin

Na zimowych wyprzedażach mam wrażenie, że nie było nic z "normalnego" asortymentu HM, tylko same "wyprzedazowe" ciuszki, których wcześniej nie widziałąm na półkach.

Dodany tekst: 14 Cze 2010, 22:12:08

Mikołaj dostał kilka nowych ciuszków
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/7/6?extra=sch&n=children
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/4/3?extra=sch&n=children
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/7/5?extra=sch&n=children

mobka

Bardzo podoba mi sie kolorystyka next'a. Chcialam ktoregos razu kupic 3 pajace, ale 85zl na allegro to dla mnei za drogo ;D

magoo

mobka a ktore ci sie podobaja? jakby byla jakas promocja, albo cena lepsza niz w Pl moge kupic i w sierpniu wyslac z Pl

zuzia

Kasia
krotkie spodenki chlopiece przecenione o 50% (wychodzi ok. 10 - 15 zl za pare) kupowalam w Swiecie Dziecka w Al. Krakowskiej

a co do butow - moje info:
coccodrillo - niektore modele sa dosc spore. ja mam 2 rozne w rozmiarze 4 i sa ok. ale 4 sa trudno dostepne. Mi jedne Zwierzak w Kraku kupowala.
w Tesco mozna dostac buty w rozmiarze 12-18 miesiecy
dosc spore sa next na 12-18 miesiecy. Na Michala jednak sporo za duze na razie sa. ale kupilam za grosze na allegro to mam. Natomiast niestety bez polowania to te buty ceny maja czasami niebotyczne (chodzi o next).
generalnie bede w tym tygodniu na bemowie bo musze tort zamowic na impreze w niedziele to mozemy sie spotkac to poprzymierzasz MIchalowi, zeby nie jezdzic.
tylko to sa buty pelne. sandalki kupilam juz prawdziwe, ale Michal jednak sporo chodzi "przy czyms" to moga byc.

OlaFasola

Cytat: magoo w 14 Cze 2010, 23:47:27jakby byla jakas promocja, albo cena lepsza niz w Pl moge kupic i w sierpniu wyslac z Pl

Te które dostał Mikołaj są właśnie z UK, koleżanka przywiozła i w stacjonarnym sklepie zapłaciła za nie ok połowę z ceny ze strony.
Szkoda że we Wrocławiu nie ma Next, bo mają sporo fajnych rzeczy.

zuzia

aha,
takie pol-sandalki kupilam Michalowi za 24 zl w HM

feeling.good

Ola rewelacyjne te ciuszki. Lubię takie kolorowe ubranka :)

Dodany tekst: 15 Cze 2010, 07:01:40

Gdybyście zauważyły gdzieś ładne buciki białe, błękitne lub mieszane w tych kolorach, dajcie proszę znać. Muszę na chrzest kupić.

Kasia

zuzia dzieki, na razie kupiłam te sandałki i dajemy sobie spokój, poczekam aż młody zacznie chodzić i wtedy kupie już porządniejsze

a co do ładnych sandałków, widziałam w Reserved ładne za chyba 30zł :) nawet sie zastanawiałam czy tych z mothercera nie oddać :D i tych nie kupić ;)
bo te z mothercare moze najbrzydsze nie sa ale uroda tez nie grzeszą.

mobka

Cytat: magoo w 14 Cze 2010, 22:47:27
mobka a ktore ci sie podobaja? jakby byla jakas promocja, albo cena lepsza niz w Pl moge kupic i w sierpniu wyslac z Pl

Nie ma potrzeby, na razie ciuszkow mam sporo, ale mozek kiedys sie przypomne :)

Kasia

Cytat: mobka w 14 Cze 2010, 23:28:36Chcialam ktoregos razu kupic 3 pajace, ale 85zl na allegro to dla mnei za drogo Grin
ale za 1 czy za 3?

jak bedę wyprzedaze to moze w ZT bedzie taniej :)

mobka

Kasia

Cytat: mobka w 15 Cze 2010, 09:44:13
za 3. Plus przesylka... no sporo ;)

no sporo, trza poczekać na wyprzedaże :) a ZT byłaś?

mobka

Cytat: Kasia w 15 Cze 2010, 10:11:50
no sporo, trza poczekać na wyprzedaże :) a ZT byłaś?

Nie mam takiego cisnienia, zeby do ZT jechac.

Kasia

Cytat: mobka w 15 Cze 2010, 11:18:08Nie mam takiego cisnienia, zeby do ZT jechac.

hehehe widze że i Tobie ZT nie po drodze :)

mobka

Cytat: Kasia w 15 Cze 2010, 10:28:35
hehehe widze że i Tobie ZT nie po drodze :)

hehe, mi po drodze tylko Blue City, choc tez jak musze, Reduta, Wola Park, Arkadia - choc glownie jak jestem u lekarza. W GM i ZT bylam chyba raz przez te 1,5 roku jak tu mieszkam. Ja malo zakupowa jestem ;) A we wszystkich galeriach w zasadzie to samo ;)

nionczka

Ale jestem znudzona tematem ubranek. Wszystkiego mamy za duzo bo mloda wolno rosnie i nie wyrasta.