Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Cytat: magdalinska w 17 Cze 2010, 08:10:42
eee, 68 :( moze do rzeszowa pojade zobaczyc....

Bede dzisiaj pewnie w h&m, ale popoludniu. Jak bedzie 68 kupic ci?

magdalinska

a mogłabys?? białe?  moga byc tez 74, obojetnie ktory rozmiar, jaki bedzie   :thankyou: :thankyou: :thankyou:

elve

kojarzycie moze leginsy, najlepiej tuż za kolano, w ciemnych kolorach lub we wzory?

znalazłam cos takiego, ale nie jestem przekonana do mikrofibry, myślicie ze byłoby w takich Ani gorąco?
http://www.allegro.pl/item1069812000_yorker_getry_legginsy_mikrofibra_3d_68_74_tanio.html

mobka

Cytat: magdalinska w 17 Cze 2010, 08:37:55
a mogłabys?? białe?  moga byc tez 74, obojetnie ktory rozmiar, jaki bedzie   :thankyou: :thankyou: :thankyou:

Jak beda to wezme, ale biale tylko jak rozumiem?

aja

Cytat: elvelve w 17 Cze 2010, 10:21:20znalazłam cos takiego, ale nie jestem przekonana do mikrofibry, myślicie ze byłoby w takich Ani gorąco?
http://www.allegro.pl/item1069812000_yorker_getry_legginsy_mikrofibra_3d_68_74_tanio.html
fajne
szkoda ze fiioletu nie maja
tez bym kupiła

elve

aja myślisz że byłyby na lato ok? mnie w sumie mikrofibra nie przeszkadza....
a fioletowe są u innych sprzedawców

Kasia

feeling.goodostatnio jakies przyzwoite sweterki widziałam w zarze :)

jeden taki nierozpinany, cieniutki nawet kupilismy za całe 30zł :D

aja

Cytat: elvelve w 17 Cze 2010, 10:48:51aja myślisz że byłyby na lato ok?
jeśli tylko zbyt mocno nie cisną (tu w łydce) to pewnie są ok.

magdalinska

Cytat: mobka w 17 Cze 2010, 09:39:37
Jak beda to wezme, ale biale tylko jak rozumiem?

tak, tylko białe  :thankyou: :thankyou: :thankyou:

nionczka

Cytat: elvelve w 17 Cze 2010, 10:21:20kojarzycie moze leginsy, najlepiej tuż za kolano, w ciemnych kolorach lub we wzory?znalazłam cos takiego, ale nie jestem przekonana do mikrofibry, myślicie ze byłoby w takich Ani gorąco?

Irene ma legginsy, ale bawelniane i jeszcze z ES.
Widzialam fajne w takim sklepie Takko w nowootwartym tesco u nas. I jeszcze na samie w tesco chyba tez.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Cytat: Kasia w 17 Cze 2010, 10:18:41
feeling.goodostatnio jakies przyzwoite sweterki widziałam w zarze :)

jeden taki nierozpinany, cieniutki nawet kupilismy za całe 30zł :D

u nas chyba zary jakoś kiepsko są wyposażone. Byłam w dwóch i nic nie znalazłam :(

vobi

robilam ostatnio zakupy w sklepie www.bobomania.pl i dostalam rabat 3% na dalsze zakupy (szczegoly ponizej)

W związku z dokonaniem zakupów w naszym sklepie został Ci przyznany specjalny kod rabatowy: 384671
Rabat na kolejne zakupy wynosi 3%.
Rabat obowiązuje jedynie w naszym sklepie internetowym http://www.bobomania.pl?kod=1 i tylko przy płatności przelewem.
Nie ma zastosowanie podczas zakupów na aukcjach.
Kod rabatowy jest wielokrotnego użytku, co oznacza, że możesz go wykorzystać dowolną ilość razy w wybranym przez Ciebie momencie, a także przekazać swoim znajomym.

Gdyby ktos znalazl tam cos godnego uwagi, mozna skorzystac z kodu, 3% piechota nie chodzi ;D

elve

dzięki dziewczyny, zamawiam

i jeszcze coś.... buty do raczkowania i chodzenia przy meblach, jakie polecacie? skórzane (miękkie) czy skarpetki ABS?

fasolka1980

Cytat: elvelve w 21 Cze 2010, 08:31:14
dzięki dziewczyny, zamawiam

i jeszcze coś.... buty do raczkowania i chodzenia przy meblach, jakie polecacie? skórzane (miękkie) czy skarpetki ABS?

z tego co wiem, to ortopedzi zalecają głównie boso

ewentualnie skarpetki z ABS

nionczka

Cytat: elvelve w 21 Cze 2010, 09:31:14i jeszcze coś.... buty do raczkowania i chodzenia przy meblach, jakie polecacie? skórzane (miękkie) czy skarpetki ABS?

zalezy gdzie ma chodzic, po zimnych czy cieplych podlogach i z czego wykonanych, po domu czy po dworze... irene uczyla sie w miekkich skorzanych bucikach, ale bylo zimno plus zlobek

elve

po domu boso
ale u dziadków jest albo zimno, albo zimne płytki
no i na lato, na trawę, boso bym się bała ją puścić bo kamienie

vobi

w sklepie internetowym www.endo.pl spore przeceny (od 30 - 70%), nie wiem czy w stacjonarnym tez - kupilabym pare rzeczy, bo bardzo mi sie podobaja (choc nawet po przecenach ceny srednie ;)), ale nie maja prawie nic w rozmiarze na 1,5 latka - ciuchy dla niemowlakow glownie do rozmiaru 76, a dla dziewczynek od 106 jakos tak, a co - pomiedzy dzieci gole chodza :crying:

nionczka

Cytat: elvelve w 21 Cze 2010, 11:42:54po domu bosoale u dziadków jest albo zimno, albo zimne płytkino i na lato, na trawę, boso bym się bała ją puścić bo kamienie

to podobnie jak Irene. Irene na poczatku nie lubila bardzo trawy, bo nierowny grunt, dziwny w dotyku. Przemogla sie dopiero tutaj w naszym ogrodku, ktory jest rowny, pieknie wykoszony i czysty. Ale tez nie od poczatku.

Angie

Lena przy meblach zaczęła chodzić w listopadzie, więc zimą nie chodziła na boso,
tylko w skarpetkach. W trumpettach i takich z h&m, bo sie w nich nie ślizgała.
Teraz różnie - albo w skarpetach, albo boso.  Fajne były też bicale, ale krótko
je nosiła, bo zrobiły sie za male. I miała do nich trochę za chudą nogę ;D
Wzór podobny do tego

http://www.kinderbajer.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=1103

mobka

Cytat: vobi w 21 Cze 2010, 10:46:05
w sklepie internetowym www.endo.pl spore przeceny (od 30 - 70%), nie wiem czy w stacjonarnym tez - kupilabym pare rzeczy, bo bardzo mi sie podobaja (choc nawet po przecenach ceny srednie ;)), ale nie maja prawie nic w rozmiarze na 1,5 latka - ciuchy dla niemowlakow glownie do rozmiaru 76, a dla dziewczynek od 106 jakos tak, a co - pomiedzy dzieci gole chodza :crying:

Sa przeceny w stacjonarnym. I sa rozmiary pomiedzy wspomnianymi przez Ciebie, za to dla maluchow mniejszych prawie w ogole ciuszkow nie maja. Raczej tak od 76 w gore.

zuzia

Cytat: mobka w 21 Cze 2010, 13:58:58Raczej tak od 76 w gore.
co wy zescie sie tego 76 czepily jak takiego nie ma lol lol lol

elve
z miekkich bucikow to Michal ma coccodrillo - swietne sa. i dla dziewczynek maja spory wybor. ceny - ok. 25 zl za pare
ew. w HM poszukaj
i u nas jest jeszcze babyland ale oni maja swoja marke i butki kosztuja ok. 20 zl

mobka

Cytat: zuzia w 21 Cze 2010, 19:23:14co wy zescie sie tego 76 czepily jak takiego nie ma LOL LOL LOL
No to 74, czy 78 czy jak to tam idzie. Ale 70iles :P

abkasia

chce kupic mlodemu koszulki na ramaczka do chodzenia po dworze...
widzialyscie gdzies ladne?
w h&m sa 2 rodzaje tylko,
cocodrilo jest 2 czy 3 ale dla mnie brzydkie....
nie moge nic znalezc..... :zly: :zly:

zuzia

abkasia
czemu na ramiaczkach? ja nie cierpie koszulek na ramiaczka dla Michala.