Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

Kasia

a w HM patrzyłaś?

po 20zł były fajne :) takie futbolowe i inne :)

niewiemjaka

nie patrzylam zamierzam wybrac sie w wekend thankyou
kupilam jeszcze na allegro takie futbolowe tez :D

Kasia a spodenek nie widzialas fajnych gdzies?
tak ciezko kupic jest fajne spodnie i spodenki na chlopcow, wszedzie polki zalane rozowym dla dziewczynek, a spodenki dla chlopca to ze swieca szukac :crazy: wrrrr

aja

Cytat: niewiemjaka w 10 Cze 2010, 12:19:58Kasia a spodenek nie widzialas fajnych gdzies?
właśnie
ale ja szukam długich i cienkich bo mały ma juz kolana pościerane

Kasia

Cytat: niewiemjaka w 10 Cze 2010, 12:19:58Kasia a spodenek nie widzialas fajnych gdzies?
nie, dopiero zacznę szukać :knuje: jak coś znajdę to dam znać

jakieś ogrodniczki krótkie widziałam chyba w zarze :hmm:

martullek

Cytat: Kasia w 10 Cze 2010, 11:31:25
nie, dopiero zacznę szukać :knuje: jak coś znajdę to dam znać

jakieś ogrodniczki krótkie widziałam chyba w zarze :hmm:

ogrodniczki w zarze na pewno są/były - Wojtek dostał na chrzciny dżinsowe, a potem na imieniny takie same płócienne

Angie

Tez musze jechac na zakupy, bo mam za malo ubrań dla Leny na te upały  :crazy:

Kasia

Cytat: martullek w 10 Cze 2010, 12:33:54a potem na imieniny takie same płócienne
no własnie jakieś materiałowe kojarzę :)

ishka82

Zrobiłam przegrupowanie w szafkach Dominiki :) Sporo rzeczy trzeba było już odłożyć, bo za małe i sporo wyciągnęłam takich, które na swoją kolej czekały :D
Ale nie o tym, chciałam się podzielić przemyśleniami o rozmiarach...że się czasem nie zgadzają, że jedna marka drugiej nie równa rozmiarowo itp., to wiadomo, ale rozmiarówka włoska, to dopiero hard core :crazy: :crazy: :crazy: Młoda dostała trochę ubranek od babci (mojej teściowej) i tak...Niuśka właśnie dorosła do pajacyków na 9 miesięcy (odpowiednik tescowego 68), a dziś jest ubrana w rampersa na uwaga, uwaga....18 miesięcy :padam: Robiłyśmy dziś fotki, to same będziecie mogły ocenić, czy na moje 3,5 miesięczne dziecko jest za duży :mocking:

niewiemjaka

ogrodniczki krotkie mam... wlasnie potrzebuje tez takich zwyklych miekkich ale cienkich z fajnej bawelny, nie takich sztywnych bojowkowych itp :/

magdalinska

ja mam tylko jedne krotkie spodenki, jak mi sie trafi cos fajnego to kupie, bo pewnie na sierpien te co mam beda juz za małe....

feeling.good

Cytat: niewiemjaka w 10 Cze 2010, 11:49:52
ogrodniczki krotkie mam... wlasnie potrzebuje tez takich zwyklych miekkich ale cienkich z fajnej bawelny, nie takich sztywnych bojowkowych itp :/

w decathlonie są krótkie bawełniane w różnych kolorach za 10 pln :)

martullek

Cytat: feeling.good w 10 Cze 2010, 12:32:08
w decathlonie są krótkie bawełniane w różnych kolorach za 10 pln :)

dzięki za info  :beer: właśnie niedawno niedaleko nas otworzyli decathlon i musimy zwiedzić ;)

niewiemjaka

feeling.good dzieki za info :beer: obym miala tylko okazje tam skoczyc :D :D

feeling.good

feeling.good

Cytat: rilla w 10 Cze 2010, 14:26:07
feeling.good to są buciki z h&m?

nie, z tesco ;D często można tam znaleźć fajne buciki. Sporo mam z tesco

Angie

Obkupiłam Młoda na lato  :aaaa: :aaaa:
rośnie mi mala strojnisia, była zachwycona ubrankami, siedziała i przeglądała wszystko,
oglądała się w lustrze i nie chciała sie z nimi rozstawać  :mocking: :mocking: :mocking:

zosia2007

a gdzie kupowalas? ja w sobote sie wybieram na zakupy, musze mojemu cos kupic bo na lato ma tylko bodziaki z krotkim rekawem :D

zuzia

Cytat: Angelos w 10 Cze 2010, 22:02:55
Obkupiłam Młoda na lato  :aaaa: :aaaa:
rośnie mi mala strojnisia, była zachwycona ubrankami, siedziała i przeglądała wszystko,
oglądała się w lustrze i nie chciała sie z nimi rozstawać  :mocking: :mocking: :mocking:
hehehe
moja mama przywiozła Michałowi sporo ciuchów z Turcji - śliczne! muszę fotki porobić.
ale Michała nie zainteresowały wcale - typowy facet lol

Angie

Cytat: zosia2007 w 10 Cze 2010, 22:04:41
a gdzie kupowalas? ja w sobote sie wybieram na zakupy, musze mojemu cos kupic bo na lato ma tylko bodziaki z krotkim rekawem :D

mothercare, kaphall, smyk ;D

Dodany tekst: 10 Cze 2010, 22:06:29

zuzia :D :D

zosia2007

zuzia

a zauważyłam, że smyk i tesco ściągają wzory z cartersa np. z poprzedniego sezonu :)

Dodany tekst: 10 Cze 2010, 22:09:43

zosia2007
wybierz się też co coccodrillo

zosia2007

Cytat: zuzia w 10 Cze 2010, 22:09:28
a zauważyłam, że smyk i tesco ściągają wzory z cartersa np. z poprzedniego sezonu :)

Dodany tekst: 10 Cze 2010, 20:09:43

zosia2007
wybierz się też co coccodrillo
ok :beer:

Dodany tekst: 10 Cze 2010, 22:11:55

zuzia a te bodziaki cartersa co od ciebie kupowalam sa super na ta pogode, maja taka cieniutka i miekka bawelne. no super :)

Angie

Musze jeszcze sandalki jej kupić. Fajne były w smyku, za 70 zł, ale
21 były za małe  :crazy: :crazy:
I majtki, takie pod sukienke na pampersa  i nigdzie nie moge dostać  :hmm: