JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA adresy sklepów internetowych w poście nr 1

Zaczęty przez salsa, 03 Paź 2007, 12:28:45

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

mika

ale fajny, rzeczywiście drogi, ale na prezent dla mnie się nadaje więc powiem mężowi hehehe

inkageo

Zuziu ale ta dziwczyna na zdjęciu w balkonetce to ma chyba za mały rozmiar nie? Jak to jest, że nawet firmy szyjące staniki nie potrafią ich dobrać modelkom..
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: mika9983 w 28 Kwi 2008, 10:24:45
ale fajny, rzeczywiście drogi, ale na prezent dla mnie się nadaje więc powiem mężowi hehehe

lol jupi lol

zuzia

Cytat: inkageo w 28 Kwi 2008, 10:25:45
Zuziu ale ta dziwczyna na zdjęciu w balkonetce to ma chyba za mały rozmiar nie? Jak to jest, że nawet firmy szyjące staniki nie potrafią ich dobrać modelkom..
potrafią, potrafią.
tylko czasami niektórzy z photoshopem przesadzą. Poza tym wciąż istnieje przekonanie, że tak ładniej wygląda.

mika

Cytat: zuzia w 28 Kwi 2008, 10:25:58
Cytat: mika9983 w 28 Kwi 2008, 10:24:45

lol jupi lol

to się nazywa niespodzianka co lol lol lol lol

golinda

Mikulcu, nie podniecaj się za bardzo tą balkonetką
ona jest piękna, ale na zdjęciu i na dużym biuście
ja go przymierzałam i powiem Ci, że tysiąc razy lepiej wyglądałam w tym miękkim Freyi (choć i tak kiepsko)

mika

o kurcze, to ja też muszę najpierw poprzymierzać.. ten retro to Inka mówiła że niewypał totalny, też muszę przymierzyć w jakimś sklepie, potem będę polować przez internet, dzięki dziewczyny polewam

inkageo

Mika co ja tam mogę mówić, sama fotkę widziałaś ;) Chcesz to mogę Ci go wysłać ;)
Imagine there is no hate

mika

inkageo

65c, więc pewnie wolisz 60.. Kupiłam za 52 zł. Obwód jest ciasny, chociaż jak położę przy moim "starym" staniku to mają taki sam rozstaw ;) Pewnie różnica tkwi w rozciągliwości materiału, bo ciężko mi się zapiąć.
No i ramiączka są za długie, więc trzebaby się bawić w skracanie, chyba że masz dłuższy tułów ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Kurcze siedzę i czekam jak na szpilkach na listonosza i przesyłkę z intimo, a tu ani widu ani słychu ;) Ten to potrafi budować napięcie ;)
Imagine there is no hate

mary

Inka, a co Ty kupiłaś tym razem? Nie mam czasu czytać wszystkiego, a Ty przecierasz mi szlaki ;)

inkageo

Imagine there is no hate

mary

inkageo

Imagine there is no hate

mary

inkageo

Nie mam ani jednego odpowiedniege stanika, więc nadal noszę intimissimi..
Imagine there is no hate

mary

golinda

mary

inkageo

Cytat: mary_popins w 28 Kwi 2008, 15:15:06
a jaki to jest "odpowiedni"?
A kto to wie ;) Wg lobby ciasny miękki stanik, który nie bułkuje biustu, czyli wszystko siedzi w misce.
Mam 69 cm pod i 81 w.
Imagine there is no hate

golinda

nie wiem czy się dobrze zmierzyłam, ale raczej tak
miałam pod biustem ok.71, w biuście ok. 84
przymierzyłam 65D i od razu stwierdziłam, że spokojnie może być ciaśniejszy