JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA adresy sklepów internetowych w poście nr 1

Zaczęty przez salsa, 03 Paź 2007, 12:28:45

mary

ja też mam prawie 71 pod i 84 w - i jakoś nie wydaje mi się, aby zejście poniżej 70 było wygodne ;)

elizapj

Cytat: mary_popins w 28 Kwi 2008, 18:14:19
ja też mam prawie 71 pod i 84 w - i jakoś nie wydaje mi się, aby zejście poniżej 70 było wygodne ;)
mary jesli masz 71, to spokojnie ponizej mozesz zejsc:) ja mam 79, jak centymetr peka w szwach 76, i nosze 70. bez bulu czy braku komfortu:)

teraz odkad sie zaczelam odchudzac to sie tylko martwie i mierze codziennie, czy mi biust nie maleje...bo 3 nowo zakupione staniki poszlyby w odstawke:(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

hmmm, mnie w 70 już jest ciaśniej niż jestem przyzwyczajona.
Kurcze, chyba muszę skończyć jeść cukierki ;)

inkageo

A gdyby tak tą marszczącą się i brzydką Pollyanne wymienić na Arabellę w tym samym rozmiarze to jest szansa, że będzie lepiej pasować? Ona chyba ma mniejsze miseczki, czy coś mi się pomyliło? Są tu ekspertki?
http://www.intimo4you.com/_,k14/Biustonosz_Arabella_Black,t11.html

Wrrrróóóć, oczywiście pokręciłam, jest na odwrót i arabella ma duże miski :( Nie mam na co wymienić tego stanika..buuuu..
Imagine there is no hate

mary

inkageo

Oczywiście, że nie chcę, ale dałam się przekonać, że jak ponoszę to coś po domu, to może biust mi się poprawi ;)
Imagine there is no hate

mary

inkageo

Bo te staniki są na tyle ciasne i mają tak wyprofilowane fiszbiny, że ściagają spowrotem na swoje miejsce biust uciekający pod pachy i dołem z miseczek. No zobaczymy, ja tam mam głównie skórę i kości ;)
Imagine there is no hate

sonja

Inka ja Ci swój oddam;) ciekawe jaka będzie moja Pollyanna, mam nadzieję, że będzie lepiej leżeć niż na Tobie:) Arabelle są śliczne

inkageo

Pollyanna wygląda na mnie dziwnie nie tylko ze względu na marszczące się miseczki, ale ma strasznie masywną budowę w przeciwieństwie do mnie ;) Ramiączka które mogłyby utrzymać tonowy ładynek i ogólnie jest duuuża i zabudowana że hoho. Materiału nie żałowali ;)
Imagine there is no hate

elizapj

jedyny moj klopot ze stanikami nowej filozofii, to ich wystawania poza wiekszosc moich ciuchow:(((
dopiero teraz zdalam sobie srawe jak bardzo wyciete bluzki i sukienki nosze:( tzn ja w ogole wiekszosc czasu w letnich ciuchach chodze bez stanika. chyba, ze lepiej wyglada z...
ale wszystkie te nowe wychodza i bokiem i gora

i jeszcze jedno odnosnie ciuchow letnich - ja prawie nie mam podkoszulow - poza na silownie. i te bluzeczki na ramiaczka czy bez ramiaczek, czy inne jakiekolwiek letnie, prawie wszystkie mam przylegle do ciala. i one zle wygladaja na koronkowe biustonosze:(
tzn mi sie nie podoba jak widac fakture koronki przez material bluzki...wiekszosc moich poprzednich stanikow byla gladka. a miekkie gladkie sa raz ze rzadkie, 2 ze mniej ladne - w stosunku do tego jak ladnie moga wygladac mekkie koronowe czy tiulowe z aplikacjami.

dla mnie w miekkich powinno sie chodzic bez bluzek, bo sa piekne i trzeba je pokazywac! pod bluzki (przy najmniej te moje) zle wygladaja:(

marax

sorry nie rozumiem twojego ostatniego zdania ,"w miekich powinno chodzic sie bez bluzek"-ma chdozic w samym staniku ??

sonja

Jakbyś mieszkała w klimacie Elizy to byś chodziła;) Eliza Ty mnie kiedyś chyba zabijesz za to zachwycanie się Twoim miejscem zamieszkania:)

elizapj

Cytat: maraxela w 28 Kwi 2008, 19:48:27
sorry nie rozumiem twojego ostatniego zdania ,"w miekich powinno chodzic sie bez bluzek"-ma chdozic w samym staniku ??

tnz maraxela, ze one mi sie TAK ardzo podobaja, ze szkoda mi je chowac pod ciuchy haha, mam ochote je widziec...i ciuch mi tu przeszkadza;)

i sonja, akueat ta ochota nie ma nic wspolnego z moim klimatem;) na serio mi sie podobja bardzije bez bluzek ;D

sonja

No ale wiesz w ciepełku łatwiej się odkrywać, niż jak gęsia skórka na brzuchu straszy;)

mary

Eliza, Ty byś wyszła bez bluzki w miękkim staniku? Ja chcę to widzieć :D

elizapj

Cytat: mary_popins w 29 Kwi 2008, 07:27:24
Eliza, Ty byś wyszła bez bluzki w miękkim staniku? Ja chcę to widzieć :D
tzn jezeli chodzi o wychodzenie do ludzi to chyba bez roznicy czy w miekkim czy w innym:)?

mary

no, bez bluzki to na pewno szokujące, bez względu na rodzaj stanika. Ale w miekkim zdecydowanie więcej widać. Ja w ogóle nie noszę miękkich.

mary

nawet w gorących krajach (cywilizowanych) kobiety nie chodzą po ulicach (poza wakacjami) w stanikach, więc to nie od kraju chyba zależy ;)

elizapj

mary

elizapj

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

elizapj

Cytat: mayagaramond w 29 Kwi 2008, 10:50:02
Cytat: elizapj w 29 Kwi 2008, 10:41:52
maz dawno z kraju wyemigrowal;)

makaron mu sie znudzil? ;) ;) ;)
mozna wyjac wlocha z italii, ale italii z wlocha nie wyjmiesz;)