JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA adresy sklepów internetowych w poście nr 1

Zaczęty przez salsa, 03 Paź 2007, 12:28:45

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

dlatego napisałam, że chciałabym zobaczyć właścicielki małych biustów w miękkich stanikach i letnich bluzeczkach
ja będę wyglądała jak dziecko w 7kl. SP, więc dziękuję bardzo!

sonja

ja jestem ciekawa owej słynnej różnicy przed i po

Jak to czytam to czasem mam wrażenie, że to banda wojujących feministek - i to nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

golinda

Cytat: sonja w 29 Kwi 2008, 21:23:37
Jak to czytam to czasem mam wrażenie, że to banda wojujących feministek - i to nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

idealne określenie!!!
pewnie na obcasach też nie chodzą

sonja

salsa

Inka, nie zaczepiam Cie, po porstu dla mnie tamte dyskusje były jałowe, nie pasuje komus to po co tam wchodzi?!

Golinda, no z całym szacunkiem, ale ktos mógłby powiedziec, ze my tu nie mamy nic lepszego do roboty jak tylko gadanie o dupie marynii
ja Ci nie mowie co masz robic, wyrazam tylko swoje spostrzeżenia na temat tego "niezrozumienia" jakie było waszym udziałem. skoro Ty i Inka czujecie sie w obowiązku zjechac z góry na dół Lobby, ja wypowiadam swoje rpzeciwstawne zdanie.
tyle w tej materii.

forum jest jak to nazwałąs o "nawracaniu" o innych rzeczach udzielaja sie na innych forach, to ejst scisle tematyczne

a pisząc ekspertek (nie eksperckie) miałam na mysli raczej oba lobby razem....

skoro uwazam, ze gdzieś są wypisywane głupoty to z zasady tam nie zagladam, bo szkoda mi czasu, co osobiscie polecam:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

salsa

wiecie co, na prawde zaczynam żałować, ze założyłam ten wątek!
macie racje sekta ot co.

szkoda gadac

sonja

Salsa jestem głęboko przekonana, że Ty akurat nogi golisz, żeby nie było;)

sonja

Salsa, ja akurat uważam, że właściwe dobranie stanika jest ważną sprawą, ale przesada w żadną stronę nie jest dobra:(

salsa

sonja, nie zagladałam laskom z Lobby pod spodnicę wiec nie wiem czy golą czy nie ...

Kasia

salsa wiedza przekazywana na Lobby jest ok

ja tam zamierzam znaleźć właściwszy rozmiar :)

kiepski jest sposób dzielenia się tą wiedzą i besztanie tych co maja wątpliwości

abkasia

o matko, bedzie woja na staniki!!!!! chyba musze sie wlaczyc.... bedziemy strzelaly z gumek stanikow!!!!

abkasia

Cytat: dodaa84 w 29 Kwi 2008, 21:38:25
ufff
jest ktoś kto myśli jak ja..
ufff, naprawdę mi ulżyło. bo totalitarny język niektórych wypowiedzi mnie przeraża.
coś w stylu:
"przyjmij do serca te informacje i postępuj zgodnie z nimi, ale jeśli masz inne zdanie, to albo zmień sposób myślenia, albo się nie wypowiadaj"

uważam,że każdy ma prawo do tego, by nie zmienić opinii. I MA PRAWO TO POWIEDZIEć.
przy czym powtarzam, że ja nie jestem twardogłowa i chętnie przyjmuje różne uwagi i szukam dobrego stanika. co nie znaczy, że nie mam wątpliwości i że nie mogę się nimi swobodnie, bez nagonki podzielić. a tutaj okazuje się, że nawet stwierdzenie "nie jestem pewna, czy maksymalne ściskanie się stanikiem jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem" budzi gwałtowną reakcję w stylu: "nie chcesz, nie noś, Twoja sprawa"

ja tez!!! :thx: :thx:

salsa

o jezu, każdy czyms sie pasjonuje, jedni slubami-nota bene jakby tu ktos wszedł i zobaczył ze laski potrafia sie fascynowac slubem na długo rpzed i na długo po to stwierdził by, ze niezłą sektę tu mamy...
to samo jest z gadaniem o stanikach. sa osoby, ktre się Tym pasjonuja tak, jak niektore tu osoby sukniami. ja tam sie dozywam od wielkiego dzwonu, ale zasady sa dla mnie dosc czytelne
nie ja to forum zakładałam nie ja to ustalałam
nie podoba sie to wypad, a nie jak to ktos tam nazwał "kokoszenie sie"

Kasia

abkasia wojna na staniki może być

tylko poczekaj niech ja sobie jakiegoś pancernego push-upa sprawię

bo tak z miękkim to nie będę wyskakiwać :)

inkageo

Salsa to nie jest tak, że wszystko jest czarne lub białe :) Idea dobierania rozmiarów i domagania się od producentów szerszej rozmiarówki jest świetna. Ja nie "zjechałam z góry na dół lobby" napisałam tylko zwierzątku i to w żartobliwej formie jakich komentarzy może się tam spodziewać w kontekście braku chęci rezygnacji z push upów :) A podkreślałam, że ogólnie idea i misja jest dobra, tylko to demonizowanie niektórych fasonów staników mi nie odpowiada!
Imagine there is no hate

Kasia

salsa a ja lubię się kokosić i nie rozumiem co z w tym złego ;)

zobacz jak długo kokosiłam się z kokardkami ;)

abkasia

Kasia to czekaj ja tez musze jakiegos pancernego poszukac... tylko ja nie wiem w jakiej ja bede druzynie :o :o :o :o :o :o

sonja

Tam na staniki, na biusty proponuję;)

Ja nie znoszę autorytarności w wypowiadaniu się. I to mnie od tamtego forum odstręcza. Po 15 min czytania jestem ostro poirytowana i zdenerwowana:)

abkasia

a ja sobie wezme taki od kostiumu.... np tego czerwonego z atavarku:)

salsa

ja tez uwazam, ze kazdy ma prawo, pod warunkiem ze ma cos do powiedzienia, gadanie pod wiatr tylko dlatego , ze sie chce usilnie cos powiedzieć (szczególnie w temacie o którym sie nie ma pojęcia) na prawdę nie jest niczym  błyskotliwym .

abkasia

Cytat: sonja w 29 Kwi 2008, 21:43:00
Tam na staniki, na biusty proponuję;)

na biusty to ja sie bila nie bede bo jeszcze mi uszkodza...

Kasia

sonja ty mi tu na biusty nie wyskakuj
bo ja na większy rozmiar to do końca migracji czekam ;)

sonja

Kasia

salsa a na jakiej podstawie sądzisz że ktoś się nie zna na temacie?

sonja

Ale ja nie mam ani pół pusha;) to czymś się muszę bronić!