wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

Kasia

spacerówka jak sie patrzy :)

bardzo fajna ta mura :) ma duzo funkcji :)

Angie

Cytat: mobka w 15 Gru 2009, 14:51:51
A jaka tania tu ta Mura :)

modele z zeszłego roku, siostra M własnie kupiła :)

Dodany tekst: 15 Gru 2009, 14:56:03

czyli tylko nie ja myslałam, ze to kubełek lol lol lol

Kasia

ishka82 ja sobie nie wyobrażam aby dzoecko spało TYLKO w wózku  :crazy:
My od samego poczatku uzywamy łóżeczka :)

w gondoli to Michał spał tylko jak pojechalismy na Mazury :)
wtedy miał 3 tygodnie więc jeszcze calkiem luźno mu było :)

nionczka

Powiedzialabym nie kubelek a mi sie podoba!

Dodany tekst: 15 Gru 2009, 14:59:49

Cod o spania w wózku... sama sie z tym nie spotkalam,a le w sumie niewielka roznica miedzy spaniem w gondoli i w koszyku. A taniej wychodzi.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rilla

nionczka w koncu sa sa wersje gondoli, w ktorych mozna kołysac/bujac dziecko

ishka82

Cytat: Kasia w 15 Gru 2009, 14:57:32
ishka82 ja sobie nie wyobrażam aby dzoecko spało TYLKO w wózku  :crazy:
My od samego poczatku uzywamy łóżeczka :)

w gondoli to Michał spał tylko jak pojechalismy na Mazury :)
wtedy miał 3 tygodnie więc jeszcze calkiem luźno mu było :)
No ja sobie właśnie też tego nie wyobrażam :crazy: I zrobimy jak sami uważamy, najwyżej będą patrzeć jak na dziwaków ;D

mobka

Kurcze, ze tez wyprzedaze sa zawsze pod koniec roku :( Buzzy na allegro tez niedrogie...

Kasia

Cytat: mobka w 15 Gru 2009, 15:27:49Buzzy na allegro tez niedrogie...
ostatnio widziała kompletny zestaw za 1500zł :)
jakbym miała kupować to pewnie bym kupiła bo za te pieniadze to naprawde super wózek :)

abkasia

maxi cosi mura, ma taka wielka gondole, gleboka, taka przesadzista.. mi sie to nei podoba.. choc dziecku napewno jest w niej wygodnie :)

Angie

Cytat: abkasia w 15 Gru 2009, 16:01:35
maxi cosi mura, ma taka wielka gondole, gleboka, taka przesadzista.. mi sie to nei podoba.. choc dziecku napewno jest w niej wygodnie :)

A mi sie ta gondola podoba ;D  Moja szwagierka rodzi w styczniu,
więc na zimę myślę, że jest bardzo fajna :)

marax

mi sie ten wozek strasznie podobal dopóki go na zywo nie zobaczylam. Spacerowka jak dla mnie kapletnie odpada.Jak dla mnie odpowiednia dla krajow typu hiszpani itp

aniak1211

ishka82
Moja Dominika nie spala od poczatku w lozeczku bo go nie mielismy ;)
na poczatek kupilismy kosz ktory ledwo na 2.5 miesiaca wystarczyl ;)
Od samego poczatku uczylam ja spac na swoim miejscu a nie w moim lozku!!!
Najlepiej wysluchac madrych rad cioc, babc i kolezanek a robic po swojemu :)

ishka82

Cytat: aniak1211 w 15 Gru 2009, 21:38:20
ishka82
Moja Dominika nie spala od poczatku w lozeczku bo go nie mielismy ;)
na poczatek kupilismy kosz ktory ledwo na 2.5 miesiaca wystarczyl ;)
Od samego poczatku uczylam ja spac na swoim miejscu a nie w moim lozku!!!
Najlepiej wysluchac madrych rad cioc, babc i kolezanek a robic po swojemu :)
I tak właśnie zamierzam, bo tłumaczyć im nie mam siły, robić tak jak one nie zamierzam, więc pozostaje słuchać i olewać ;D

aniak1211

Cytat: ishka82 w 15 Gru 2009, 21:50:01I tak właśnie zamierzam, bo tłumaczyć im nie mam siły, robić tak jak one nie zamierzam, więc pozostaje słuchać i olewać Grin

:champaign:

ishka82

Właśnie mi kumpelka napisała, że w styczniu ma wejść nowa wersja Jumpera :) Ciekawe co wymyślili, podobno ma się łatwiej/lepiej składać ;) No i w związku z tym ceny w sklepach poleciały w dół na tyle, że podobno nawet Allegro jest droższe :knuje: No ciekawe. I tak planowałam kupno wózka na styczeń/luty, więc zobaczę czy nowy fajniejszy i w jakiej cenie, albo kupie taki jak są teraz, ale w jeszcze lepszej cenie :aaaa: :aaaa: :aaaa:

Angie

ishka82   :padam: :padam: :padam:
to wygląda jak trumna  :padam:

zosia2007

mojemu R sie spodobal buzz4, ogladalismy dzis w mothercare ;D

mobka

A mojemu sie ostatnio Mura spodobala - ogladalismy w necie fimiki ;D

ishka82

Decyzja w sprawie wózka podjęta :) Wygrał mój faworyt, czyli tako jumper, wersja bodaj GT (czarny stelaż i skórzana rączka). Oblookaliśmy go w sklepie bardzo dokładnie i super się prowadzi, jest stabilny, łatwo się go przepina, składa i ma większość bajerów, w które wyposażone są drogie wózki :) Zdecydowaliśmy się na wersję ze skórzaną, a nie piankową rączką, bo po obejrzeniu doszliśmy do wniosku, że to dużo lepiej wygląda, wydaje się być solidniejsze i trwalsze, a wcale dużo więcej nie kosztuje ;) No i cena wózka - za zestaw głęboko-spacerowy z fotelikiem i adapterem + te wszystkie moskitiery, folie przeciwdeszczowe i ochraniacze zapłacimy 1150zł :aaaa:

Dodany tekst: 28 Gru 2009, 09:43:14

Zapomniałam dodać, że oczywiście nie mogę zdecydować się na kolor :crazy: :crazy: :crazy:

feeling.good

Gratuluję decyzji :) Koniecznie pokaż jak już będziecie go mieli u siebie.

My wciąż czekamy na nową kolekcję x-landera. W zapowiedziach kolory mi się bardzo podobają, ale trzeba je zobaczyć na żywo. 
Jeśli nie padniemy z zachwytu to na 99% zdecydujemy się na edycję specjalną dla chłopca z 2009.

ishka82

Cytat: feeling.good w 28 Gru 2009, 12:43:11Gratuluję decyzji Smiley Koniecznie pokaż jak już będziecie go mieli u siebie.
Jasne, że się pochwalę, ale nie wiem kiedy będziemy go mieli, bo już się w sklepie umawialiśmy, że zamówimy teraz, a odbierzemy wszystko razem (wózek i mebelki) pod koniec stycznia lub na początku lutego ;) A czy nam nie odbije, że chcemy go mieć wcześniej, to nie wiem :D

rilla

ishka82 gratuluje decyzji:D cena suuuuper, taniej niz na stronie producenta!!! ciekawe jaki kolor wybierzecie:)

ishka82

Cytat: rilla w 28 Gru 2009, 13:21:06
ishka82 gratuluje decyzji:D cena suuuuper, taniej niz na stronie producenta!!! ciekawe jaki kolor wybierzecie:)
Skłaniamy się ku czerwonemu z czarnym paskiem ;) Mi się podoba czerwony z tymi ciemniejszymi kołami, ale mąż kręci nosem ;) Chciałam zieleń, ale ta jasna jest wg mnie oczojebna, a ciemna już taka bura, za ciemna ;D