wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

inkageo

Imagine there is no hate

zosia2007

a dla mnie te wozki jakies pokraczne, tzn kolor tego szarego przepiekny ale sam wozek nie

aniak1211

Cytat: zosia2007 w 22 Sty 2010, 22:14:56
a dla mnie te wozki jakies pokraczne, tzn kolor tego szarego przepiekny ale sam wozek nie
No wlasnie chodzi mi o sam wozek bo kolor mozna wybrac jakis-choc glownie sa szare,czarnr albo z dodatkiem kropek czykraty.
Nie wiem dlaczego szwagirka tak sie na niego zawziela,ona jest w nim zakochana ;D

ishka82

aniak1211, fuj, jakie nieładne wózki ;) Ale jeśli już to ten drugi znacznie lepszy i koła ma porządniejsze :)

aniak1211

Cytat: ishka82 w 22 Sty 2010, 22:41:48koła ma porządniejsze Smiley
No mowie jej o kolach,
z takimi malymi,plastikowymi to ona pojezdzie z dzieckiem,zwlaszcza po sniegu :D

zosia2007

aniak1211 a co ty sie martwisz, jak jej sie podoba to nie ma szans, nie wybijesz jej tego wozka. niech sobie kupi, za kilka m-cy bedzie sobie pluc w twarz, no ale bedzie miec "firmowy" wozek :D

aniak1211

zosia2007
no wlasnie nie wiem po co ja o tym mysle,
przeciez to ona bedzie go uzywala :D
Juz wiecej nie bede szukac jej okazjonalnych wozkow;)

zosia2007

Cytat: aniak1211 w 22 Sty 2010, 23:29:04
zosia2007
no wlasnie nie wiem po co ja o tym mysle,
przeciez to ona bedzie go uzywala :D
Juz wiecej nie bede szukac jej okazjonalnych wozkow;)
i tak trzymac :beer:

dragonfly

Cytat: zosia2007 w 22 Sty 2010, 22:55:07
aniak1211 a co ty sie martwisz, jak jej sie podoba to nie ma szans, nie wybijesz jej tego wozka. niech sobie kupi, za kilka m-cy bedzie sobie pluc w twarz, no ale bedzie miec "firmowy" wozek :D

dokladnie!
zreszta ja nie rozumiem za bardzo... ten jej niby "firmowy" wozek jest paskudny, toz nasze TAKO jest 10000 razy fajniejsze i w takiej samej/podobnej cenie. Wiec ta firmowosc na czym niby polega? Ze z UK czy ze z M&P?

aniak1211

inkageo

Ale ten wózek serio może się podobać (mnie się podoba). Nie znam się za cholerę na markach (nie mam pojęcia czy jest znana i ceniona, czy nie), ale dla mnie jest fajny i dużo ładniejszy od wózków które widuję na ulicy. W zasadzie 99% wózków, które mijam na ulicy, nie zadowala mojego poczucia estetyki, a za tym bym się obejrzała z podziwem :D Bronię go, bo rozumiem, że może się podobać i nie chodzi tu o metkę, czy kraj pochodzenia ;)
Imagine there is no hate

nionczka

Cytat: inkageo w 23 Sty 2010, 12:51:19W zasadzie 99% wózków, które mijam na ulicy, nie zadowala mojego poczucia estetyki,

Mam podobnie :-) Ale procent nie jest az tak wysoki bo dookola raczej fajne wozki jezdza. Ale ogolnie z wyborem wózka po raz kolejny nie mialabym problemu bo nie podoba mi sie prawie nic. Z reszta rzeczy dla dzieci jest podobnie.

Co do wózka szarego baaardzo mi sie podoba, ze jest w groszki! Ale stelaz to porazka. Gdyby tak zrobic ten drugi wózek z obiciem w groszki to bylby calkiem calkiem....
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

pierwszy mamas i papas taki sibie, zły nie jest ale zeby jakis wypasny :hmm:
drugi juz fajniejszy ale ta gondola strasznie nisko jakoś ale może mi się wydaje :hmm:

dragonfly

Cytat: inkageo w 23 Sty 2010, 12:51:19Ale ten wózek serio może się podobać (mnie się podoba).
nie, no ja rozumiem, w sumie o gustach sie nie dyskutuje.... tylko zabawne jest podejscie, ze wozek musi byc z UK (bo ze niby markowy wtedy? "zachodnie" to lepsze pewnie ;) )

Dodany tekst: 23 Sty 2010, 14:43:05

Cytat: nionczka w 23 Sty 2010, 13:04:47Co do wózka szarego baaardzo mi sie podoba, ze jest w groszki! Ale stelaz to porazka. Gdyby tak zrobic ten drugi wózek z obiciem w groszki to bylby calkiem calkiem....
o tym samym pomyslalam :)

Kasia

Cytat: dragonfly w 23 Sty 2010, 14:42:40tylko zabawne jest podejscie, ze wozek musi byc z UK (bo ze niby markowy wtedy? "zachodnie" to lepsze pewnie wink )

no własnie mnie też to śmieszy
bo wózek ani jakis wyjatkowo dizajnerski nie jest :hmm:
ani firma jakas wyjatkową
tzn w PL moze i mało znana ale na świecie :hmm: no całkiem normalna
no i cena na szpan też taka sobie lol

jak laska chce zaszpanowac to niech se kupi tego orbita co gios kiedyś wklejała

to jest dopiero wóz! wybajerzony w kosmos i drogi jak cholera :D

magoo

moze to glupie pytanie, ale mamas & papas to jakas dobra firma?? nie znam sie zupelnie, ale widzialam, ze w katalogu argosowym jest i myslalam, ze to jakas tandeta  :blush:

Kasia

całkiem normalna
to tak jak z tym nieszczesnym nextem
w PL to szał ciał zagramaniczny ciuch a u angoli całkiem normalna sieciówka :)

mobka

Cytat: magoo w 23 Sty 2010, 14:49:06
tak cos mi sie wydawalo....

Kasia o tego orbita chodzi??
http://allegro.pl/item873982904_rewelacyjny_orbit_baby_infant_system_dodatki.html

Jakis podejrzanie tani, az sprawdzilam, czy jednego zera nie przegapilam.

Kasia

Cytat: magoo w 23 Sty 2010, 14:49:06
tak cos mi sie wydawalo....

Kasia o tego orbita chodzi??
http://allegro.pl/item873982904_rewelacyjny_orbit_baby_infant_system_dodatki.html

tak o tego

nawet cena fajna!
kurde za tyle to bym go kupiła (chyba)

Dodany tekst: 23 Sty 2010, 14:56:42

ten stelaz w tym orbicie wyglada kiepsko
ale funkcje wymiatają :)

i w tym przypadku bym sie wygladem nie sugerowała :D

magoo

Cytat: mobka w 23 Sty 2010, 14:50:51
Jakis podejrzanie tani, az sprawdzilam, czy jednego zera nie przegapilam.
mobka szansa dla ciebie, mozesz odebrac osobiscie ;)

Dodany tekst: 23 Sty 2010, 15:01:23

a jednak nie, aukcja juz zakonczona ;D

mobka

Kasia

Cytat: mobka w 23 Sty 2010, 15:10:23
E, mnie sie nie podoba :D

bo on lekko paskudnawy to jest :D taki pokraczny  :mocking:

mobka

Widzialyscie nowe x-landery? http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=45&products_id=1156&%3CosCsid%3E kolory mi sie bardzo podobaja :)

A tu caly katalog http://www.bobowozki.com.pl/xlander_2010.pdf -> ide ogladac :D

Dodany tekst: 23 Sty 2010, 16:51:11

Choc patrzac na cene, to wole dolozyc kilkaset zl i kupic buzza lub mure :D