wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

ishka82

Cytujsa lzejsze, ale aniak ma v3... ja myslalam o nowej wersji v4... ale juz dwie znajome, ktore go maja musialy go reklamowac. A to troszke trwało... nio i wiadomo, bez wozka z maluchem ciezko
Ja też myślałam o V4 lub barrakudzie (ale ta budka odstrasza), cenna uwaga, że są zawodne.

Cytuja jumper x ma wszystko co bym chciała... gdyby ważył troszkę mniej to bym się juz nie zastanawiała

Mam tak samo, dodatkowo w sklepie usłyszałam, że jest to jedyny wózek, który jeszcze nie był u nich reklamowany ;)

abkasia

czarnasia13
bo sa parasolki bardzo lekkie, i one sa takie miekkie
i sa ciezsze, bardziej solidne.
musisz poogladac, jest naprwde duzy wybor i duza rozpietosc cenowa!

nionczka

Bez przesady. Roczne dziecko spokojnie moze jezdzic w parasolkowym wózku. a co do miekkosci oparcia to sa rozne. Nasze jest usztywnione a tylko boki ma przewiewne siateczkowe. Jesli chodzi o spanie na spacerze to ja nie wiem. Irene od kiedy skonczyla 4 miesiace na spacerze prawie nie sypia. Zdarzy jej sie zasnac tylko keidy spacer (pobut poza domem) zbiega sie z jej godzina porannej sjesty (czyli rzadko). Obserwujac inne dzieci na spacerze i rozmawiajac ze znajomymi wnioskuje, ze nie jest w tym odosobniona.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

mój Michał spi kiedy chce :) niestety tak było zawsze i nie mogłam jakoś szczególnie sie nastawiać że usnie na spacerze ;) dlatego tez dość wczesnie musialismy sie przesiąść do spacerówki bo mały ciekawski łobuziak w gondoli sie nudził, bo mało widział

rozmawialam z moją siostrą i ona bardzo chwali sobie wózek Inplast bolder, bo on ma gondolę z podnoszonym "oparciem" :) i w razie potrzebu może je podnieść i mała już widzi świat

a parasolki sa różne, te solidne mają usztywniane oparcie
ale są i takie parasolki co mają całkowicie miekkie plecy np. huugle bugle (czy jakoś tak))za ok 60zl, te droższe modele tego wózka już maja usztywnienie

zosia2007

Kasia wlasnie poczytalam sobie troche opinii na temat tego boldera i normlanie az ci opoleje, bo wozek mi sie podoba a R podoba sie cena ;D

czarnasia13

Dzięki dziewczyny, nie pozostaje mi nic innego jak obejść sklepy w poszukiwaniu dobrej parasolki ;)
Cytat: nionczka w 07 Gru 2009, 11:55:40Jesli chodzi o spanie na spacerze to ja nie wiem. Irene od kiedy skonczyla 4 miesiace na spacerze prawie nie sypia. Zdarzy jej sie zasnac tylko keidy spacer (pobut poza domem) zbiega sie z jej godzina porannej sjesty (czyli rzadko). Obserwujac inne dzieci na spacerze i rozmawiajac ze znajomymi wnioskuje, ze nie jest w tym odosobniona.
Paweł jak tylko wyjedziemy na spacer to prawie od razu zasypia ;) tak na niego działa kołysanie w wózku, choć może jak będzie miał rok to mu się odmieni :P Polewam wszystkim  za cenne rady :)  :beer:

nionczka

Cytat: Kasia w 07 Gru 2009, 13:35:46rozmawialam z moją siostrą i ona bardzo chwali sobie wózek Inplast bolder, bo on ma gondolę z podnoszonym "oparciem"  i w razie potrzebu może je podnieść i mała już widzi świat

Calkiem fajne! Bardzo podobne stelaze do buzza maja. Fajne te kropki ;-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: zosia2007 w 07 Gru 2009, 14:06:45
Kasia wlasnie poczytalam sobie troche opinii na temat tego boldera i normlanie az ci opoleje, bo wozek mi sie podoba a R podoba sie cena ;D

no bolder cenowo bardzo korzystnie wypada :)
i tam zestawy są chyba z fotelikiem i torbą od razu :)

ja tez go brałam pod uwagę ale coś tam D. krecił nosem ;) i dlatego bardzoej sklanialismy sie przy mutsy lub X-landerze

ten bolder jest w podobnej wersji co Angelosowy Mutsy 4rider :)

aniak1211

Cytat: Kasia w 07 Gru 2009, 13:35:46ma gondolę z podnoszonym "oparciem" Smiley i w razie potrzebu może je podnieść i mała już widzi świat

Moj conneco tez ma podnoszone oparcie w gondoli:)
jast jedna ale...
jak nie ma szelek to nie za bardzo dziecko usiedzi,albo sie zsunie albo-jak juz probuje podnosic glowke i reszte,
poprostu wypadnie;)

Kasia

Cytat: aniak1211 w 07 Gru 2009, 14:52:12jak nie ma szelek to nie za bardzo dziecko usiedzi,albo sie zsunie albo-jak juz probuje podnosic glowke i reszte,
poprostu wypadnie;)

córa siostry jeszcze sie  nie podnosi a ta gondole ustawia sie na takim poziomie ... jakby poduszki ;)

aniak1211

Ja raz chcialam podniesc-nawet podnioslam ale mala sie zsuwala:D
pozniej chciala wyskoczyc z gondoli :D

elve

Cytat: zosia2007 w 07 Gru 2009, 14:06:45

koelżanka twierdzi że jest mało zwrotny, i trudny w prowadzeniu

Dodany tekst: 07 Gru 2009, 18:38:01

moje archaiczne chicco ma podnoszony zagłówek :) przynajmniej jakaś zaleta

fasolka1980

jedo tez ma podnoszone dno w gondoli:) dzis z tego pierwszy raz korzystałam :)

tak w ogóle to juz chyba pora przeniesc się do spacerówki  :hmm:   mam cały wózek dziecka :D

aniak1211

Juz dostalam swoja spacerowke :) a spodziewalam sie ze bede do konca tygodnia czekala.
Teraz próbuje przekonac Dominike zeby usiadla,jak narazie siadam ja i miski :D
a ona nie chce:D

Angie

Cytat: aniak1211 w 08 Gru 2009, 14:52:53
Juz dostalam swoja spacerowke :) a spodziewalam sie ze bede do konca tygodnia czekala.
Teraz próbuje przekonac Dominike zeby usiadla,jak narazie siadam ja i miski :D
a ona nie chce:D

I mieścisz  się ? :D   Charakterna ta Twoja córka :)

aniak1211

Cytat: Angelos w 08 Gru 2009, 15:04:35
I mieścisz  się ? :D   Charakterna ta Twoja córka :)

No nie bardzo :rotfl: :rotfl: :rotfl:
tak tylko udaje ze siadam,
zreszta boje sie ze wozek by nie wytrzymal :D

rilla

ishka widziałaś nowa kolorystyke jumperow? kolejne fajne kolory:)

i tez ma podnoszone dno w gondoli, w dodatku juz sama gondole mozne montowac tylem i przodem do kierunku jazdy!!! tylko ta waga... ale za taka cene to juz chyba sie pomecze z ciezszym wozkiem, a za rok kupie lekka spacerowke

ishka82

rilla, nie widziałam, bo ostatnio zajmowałam się remontem, a nie wyprawką ;) Pokaż jak masz linkę ;) I powiedz jakie kolory Ci się podobają :)

aniak1211

rilla
Jak nie musisz wnosic wozka po schodach to nie ma problemu z ta waga ;)
sprawdz zeby byl zwrotny:)
A po paru miesiacach mozesz kupic maclarena :D

elve

tak czytam i czytam...
w moim wózku spacerówka jest miękka, tzn materiał rozpięty na stelażu
kiedy można dziecko do takiego przesadzić?

boję się że młoda długo w gondoli nie wytrzyma, już mi się szamocze i wygląda

ishka82

Cytat: rilla w 08 Gru 2009, 19:57:14
ishka82
w tej akcji sa nowe kolory
http://allegro.pl/item844908616_nowosc_jumper_x_tako_fotelik_aukcja_producenta.html
:beer: Na prawdę ładne, sama nie wiem na który bym się chciała zdecydować ;) Ciekawe, czy uda się jakieś kolory oblookać na żywo :hmm: Te 16kg mnie przeraża trochę, bo mieszkam na piętrze, ale może sobie jakoś poradzę :hmm: Zawsze można wnieść go na raty - osobno gondolę/spacerówkę i osobno stelaż ;D

Dodany tekst: 08 Gru 2009, 23:22:11

Właśnie przeczytałam na stronie coneco, że V4 waży 15,5kg :padam: Myślałam, że mniej, sporo mniej niż jumper ;D A tu doopa...a biorę pod uwagę właściwie te 2 wózki...I z nich chyba jednak jumper lepszy i ładniejsze ma kolory ;)

zuzia

Cytat: ishka82 w 08 Gru 2009, 23:06:58Te 16kg mnie przeraża trochę, bo mieszkam na piętrze, ale może sobie jakoś poradzę  Zawsze można wnieść go na raty - osobno gondolę/spacerówkę i osobno stelaż
przemyśl to jeszcze i może poszukaj lżejszego wózka
bo wnoszenie na raty też takie świetne nie jest - wnosiłam do babci K.
no i problemem jest też to, że zostawiasz dziecko, albo na górze albo na dole.

Angie

Moim zdaniem waga nie ma aż takiego znaczenia  :blush:
Zaden wózek nie jest chyba na tyle lekki
aby wnosić go na piętro razem z dzieckiem ;D
No jak to złapać, żeby dziecko jeszcze przy tym nie wypadło  :hmm: :hmm: :hmm:

abkasia

Cytat: Angelos w 09 Gru 2009, 00:13:55
Moim zdaniem waga nie ma aż takiego znaczenia  :blush:
Zaden wózek nie jest chyba na tyle lekki
aby wnosić go na piętro razem z dzieckiem ;D
No jak to złapać, żeby dziecko jeszcze przy tym nie wypadło  :hmm: :hmm: :hmm:
malo tego mi juz samo dziecko ciezko wniesc ... ;D