wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

ishka82

rilla, pokazywałam mężowi tego pirata i tez mu się bardzo podobał :)

Lwica

rilla TAKO superaśne mają wózki!!  :crying: :crying: czemu nie było tego wózka jak ja rodziłam!!!
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

brawurka

Cytat: doda w 26 Lut 2008, 18:09:01
moja siostra kupowała wózek niedawno, z pół roku temu. ale to nie jest jakiś wózek firmowy i chyba nie kosztował dużo, bo nic nie mówiła.
mi się wydaje, że tysiąc zł na wózek to max ile wydam, a i tak to brzmi kosmicznie :shock:

doda nadal się trzymasz tej wersji? :)

Dodany tekst: 20 Sty 2010, 22:47:06

dziewczyny które wózki maja przekładana raczke?

Kasia

rilla

ja chyba mialam podobne podejscie jak doda i mi sie nie zmieniło. Wózek kosztuje 1150. Sponsoruje go mój tata, był przekonany, że wózek chcemy droższy... a ja wolę, żeby mama kupiła sobie zmywarkę:)

vobi

Wydaje mi sie ze w podejsciu dody jednak sie sporo zmienilo, 1000 zl to chyba juz wydala na same ciuszki ;D

rilla

ja policzyłam, wydałam ok 200 zł na ciuszki, jeszcze kocyk kupilismy, mamy zamowiony materaz + wanienke, mam excela i wychodzi mi, ze wydamy jeszcze 400-500 zł (apteka, pieluchy - to na bony:)

vobi

rilla a ktory wozek - ten pomaranczowy czy zielony? Bo zakladam ze wersja Pirat :D

rilla

Pirat pirat, maż sie uparł, ale wynegocjowałam, ze go za rok sprzedamy (o ile sie da:) albo damy do komisu, a jak sie zdecydujemy na drugie dziekco keidys to kupimy nowy

vobi

rilla mi sie pirat bardzo podoba, jakby Jumpery byly w takich wersjach kolorystycznych 2 lata temu to chyba bym sie nie dala przekonac do Coletto :D

rilla

najważniejsze, zeby sie nim dobrze jezdizło... jest jednak duzy i ciezki, ale bardzo zwrotny. Nie musze go nigdzie wnosic wiec problemu nie ma. I w sumie ma dużo "bajerów", zobaczymy, czy bedziemy z nich korzystać czy nas beda wkurzać

zuzia

aniak1211

Siostra mojego meza chce koniecznie wozek z angli :crazy:
wybrala sobie taki

w dodatku duzo drozszy od poprzedniego ale z promocja -50% :D
Czy ja sie myle czy ten drugi jest lepszy???
Same kolka mowia za siebie ;)

Angie

mobka

zuzia

aniak1211
żaden mi się nie podoba. ale z dwojga złego wolę 2.

jestynka

drugi mi się o wiele bardziej podoba, ale na żaden bym się nie zdecydowała ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

Cytat: Angelos w 22 Sty 2010, 16:00:07
aniak1211ten pierwszy brzydki  :blush:
Mi tez sie one nie podobaja,
zwlaszcza spacerowka;D
No ale jak ona chce zaszpanic i miec wozek z anglii !!!
Przeciez jest tyle fajnych wozkow na allegro.
Ten drugi jest jeszcze w wersji czarnej-ladniejszy ;)
http://www.mamasandpapas.com/product-herbie-night-night/102815700/type-i/

inkageo

Ale piękny ten w szare kropki :D Czerwony oklepany ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

noo - mi tez sie spodobal baaardzo ;) i nawet ksztalt ma taki inny - oplywowy ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aniak1211

zuzia

gatka2804

Ten pierwszy w qwersji spacerowej ma super podnozki dla drugiego szkraba. Ja wlasnie za czyms takim teraz patrze - nie za wozkiem kolejnym tylko za dostawka dla starszaka

zuzia

Cytat: gatka2804 w 22 Sty 2010, 19:53:44
Ten pierwszy w qwersji spacerowej ma super podnozki dla drugiego szkraba. Ja wlasnie za czyms takim teraz patrze - nie za wozkiem kolejnym tylko za dostawka dla starszaka
sporo wózków to ma. do mojego mogę takie cudo doczepić :)