wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

justynaaaa2

Cytat: gioseppe w 30 Lis 2009, 20:45:53
to ja mam troszke ciezej no ale moj to chlopczyk w  koncu! nawet nie wiem ile teraz Wiktor wazy, ostatnio jakies 1,5 mca temu wazyl 1100
strasznie chudy :D

abkasia

Cytat: justynaaaa2 w 30 Lis 2009, 19:14:49
nionczka to jest taki spray do wszystkiego prawie ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/WD-40
do kupienia w supermarketach i na stacjach benzynowych..:)
popsikaj, a kolka beda smigaly jak nowe!

Kasia

gioseppe

Cytat: justynaaaa2 w 30 Lis 2009, 20:52:43
strasznie chudy :D
nueheheh
11kg mialam napisac ;)
ale rypłam sie,
zerknelam w ksiazeczke i dokladnie 1,5 mca temu wazyl 10160
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

Kasia

fajnie wyglada ale nie wiem czy te maluńkie kółeczka sprawdza się na niemowlaka :hmm:

rilla

zwykle piankowe, jak dotykalam wcale nie sa takie zle... ale wiekszosc z Was poleca pompowane... a jednak duzo chicco jezdzi, a oni w ogole pompowanych nie robia

Dodany tekst: 01 Gru 2009, 15:36:08

aha ogladam go tylko ze wzgledu, ze naprawde mało miejsca zajmuje po złozeniu

Kasia

z wyglądu mi się BARDZO podoba, jak napisałam wcześniej, ale ja mam jakąś awersje do chicco jako pierwszego wózka ;) wiec moja opinia za bardzo siie nie sugeruj ;)
one mi sie takie parasolkowe wydają, czyli na późniejszy wiek ;)
tak jak maclaren

Angie

rilla mój mutsy po złożeniu zajmuje mniej miejsca  w bagażniku niz ten na tym zdjęciu ;D

I taki parasolkowaty  :blush:  Ma małe kółka ;D 

elve

rilla a bedziesz nim jezdzic WYLACZNIE po asfalcie? bo jesli tak, to ok. Jesli masz wertepy, płyty, kostke brukowa to odradzam
mam chicco na takich kolkach i w mpjej sytuacji sie nie sprawdza

rilla

hm ale mutsy chyba jest drozszy jednak:)

eh ja juz mam metlik w glowie z wozkami, mam cos wybrac i pojechac z tata... bo jako sponsor chce pogladac, a ja na razie nawet nie wiem co mu pokazac

Dodany tekst: 01 Gru 2009, 15:45:14

Cytat: elvelve w 01 Gru 2009, 15:43:19
rilla a bedziesz nim jezdzic WYLACZNIE po asfalcie? bo jesli tak, to ok. Jesli masz wertepy, płyty, kostke brukowa to odradzam
mam chicco na takich kolkach i w mpjej sytuacji sie nie sprawdza
raczej asfalt, kostka na osiedlu, ale raczej równa. Jedynie w wakacje mamy zamair meisiac spedzic nad morzem, wiec fajnie jakby wózek jezdził po piasku

elve

Angie

rilla ten wygląda dużo lepiej :) Mi sie podoba :)

vobi

rilla na zywca go nie widzialam, wizualnie i z opisu bardzo mi sie podoba, tez go bralam pod uwage, a mozesz go gdzies w sklepie zobaczyc? Bo w BB nie bylo nigdzie :(

abkasia

dla mnei tez ten jedo fajnieszy niz  chicco.
mi sie chicco wogle ni podobaja. kolezanka taki ma i jak sie przejechala nim po kostce brukowej, to myslalam, ze dziecku glowa odpadnie!

justynaaaa2

mi się te chicco w ogóle nie podobają, za dużo mają tych rurek metalowych i w ogóle jakieś takie jakby się miały zaraz rozpaść i połamać ;)

Kasia

ten jedo jest IMO ok

rilla ja w swiecie dziecka widziałam różne tańsze wózki
i takie podobne do x-landera XA czy do Mutsy 4rider
np. bolder

vobi

mi sie chicco podobaja, ale jako wozki do ogladania, a nie do jezdzenia po dziurawych chodnikach juz nie mowiac o jakichs wertepach

rilla

Cytat: vobi w 01 Gru 2009, 15:58:37
rilla na zywca go nie widzialam, wizualnie i z opisu bardzo mi sie podoba, tez go bralam pod uwage, a mozesz go gdzies w sklepie zobaczyc? Bo w BB nie bylo nigdzie :(
tak, ponoc jest w Katowicach w dwoch sklepach... jak tylko bede meic zielone swiatlo na male zakupy to pojade poogladac...

aha jeszcze ten biore pod uwage:
http://allegro.pl/item822085493_tako_jumper_x_26_kolorow_spiworek_tako_4w1_wys_0.html

Kasia zerkam na tego boldera:)

vobi

rilla o, ja chcialam Jumpera, tylko mnie przeglosowali... nie wiem jak sie sprawdza w praktyce, ale po ogledzinach dokladnych, skladaniu, rozkladaniu itp. bardzo mi sie podobal. No i w tym roku wybor kolorow znacznie wiekszy, w zeszlym tylko kilka bylo.

rilla

ja nigdzie nie moge dopasc jumpera x... jedyne co mnie martwi to waga, ale ponoc jest stabilny
i za 1200 zł to jak rok pojezdze to bedzie ok, a na wiosne 2011 kupie sobie lekka skłądana spacerowke-parasolke

fasolka1980

Rilla, ja mam jedo fyn 3 kołowy i chyba mi sie felerny egzemplarz trafił, bo mi przednie kółka zaczęły telepac i go reklamowałam. To się stało po jakichs 4 miesiacach, nie  od razu. teraz bym wziela 4 kolowy. W sklepie twierdza ze na ten model jedo nie ma praktycznie reklamacji, wiec moze ja zle trafilam.

zuzia

rilla
widziałam tego jedo na żywo, sami go rozważaliśmy.
bardzo fajny, naprawdę, ma dużo przydatnych funkcji.

jowita

Cytat: nionczka w 09 Lis 2009, 22:03:25Moja mama dostala rozne dzieciece katalogi i wypatrzylam tam takie wózki: http://www.babydesign.pl/espiro.php
Baaardzo mis ie spodobaly, ale nic o nich nie wiem. Sa polskie i tanie. Ale wzornictwo i kolorystyka fajne.
Ja właśnie będę wozić swojego malucha espiro gtx. Miał być quinny speedi bądź x-lander ale bardzo chciałam wózek z opcją przekładania rączki/siedziska. Espiro poleciła mi znajoma pracująca w sklepie z wózkami, natomiast stanowczo odradzała x-landery te z 2009 roku. Te starsze o wiele lepiej oceniała. Natomiast nasz espiro ma wszystko co chciałam aby miał wózek, kosztował z fotelikiem montowanym na stelaż 1400 zł. Może i jeszcze komuś się spodoba.