wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

siog

a ja juz jestem przekonana ze teraz zadnego drogiego Buzza nie kupilabym. gdybym byla madra to kupilabym tylko wozek gondole na pocz a potem juz maclarena rozkladanego. mniej by wyszlo

abkasia

Cytat: siog w 15 Paź 2009, 15:24:11
a ja juz jestem przekonana ze teraz zadnego drogiego Buzza nie kupilabym. gdybym byla madra to kupilabym tylko wozek gondole na pocz a potem juz maclarena rozkladanego. mniej by wyszlo
macleren jest swietny! polecam w 100% :D

siog

Cytat: abkasia w 15 Paź 2009, 15:24:57
macleren jest swietny! polecam w 100% :D

a jaki masz bo brde rozgladac sie! zaluje zaluje zaluje ze nie myslalam o tym wczesniej! :headbang: :headbang:

abkasia

Cytat: siog w 15 Paź 2009, 15:36:38
a jaki masz bo brde rozgladac sie! zaluje zaluje zaluje ze nie myslalam o tym wczesniej! :headbang: :headbang:
XLR ten brazowo-popielaty
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=876&version=4&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-10&utm_content=876_4

Dodany tekst: czw 15 paź 2009 15:01:18 GMT-1

bedac ostatnio w warszawie przelotem widzialm, bardzo duzo XLR w kolorze popieloto-pomranczowym i strasznie mi sie ten kolor nie podobal... :blush: :blush:

konwalia

martulek transporter jest bardzo ładny moim zdaniem, a widząc, że wszystkie dziewczyny kupują szybko i tak parasolkę podnóżkiem bym się nie przejmowała

abkasia

co do tych spacerowek, to mysle, ze nalezy sie naprawde mocno zastanowic, czy rzeczywiscie potzrebuejmy takiej ciezkiej spacerowki...
ja lubie swoja spacerowke quinny. jest wygodna do spacerow po parku i w terenie. mysle, ze sprawdzi sie zima, w blocie i sniegu.

siog

Cytat: abkasia w 15 Paź 2009, 16:30:43
co do tych spacerowek, to mysle, ze nalezy sie naprawde mocno zastanowic, czy rzeczywiscie potzrebuejmy takiej ciezkiej spacerowki...
ja lubie swoja spacerowke quinny. jest wygodna do spacerow po parku i w terenie. mysle, ze sprawdzi sie zima, w blocie i sniegu.

u mnie nie ma zimy. i troche mi za ciezko z masywnym quinny

abkasia

Cytat: siog w 15 Paź 2009, 16:37:32
u mnie nie ma zimy. i troche mi za ciezko z masywnym quinny
no wlasnie maclaren jest super wygodny i do jezdzenia i do skladania... nie trzeba odczepiac kol. ma super regulowane oparcie.. no fajny jest, super nawet... uwielbiam go!
a ty o jakim modelu myslalas?

siog

j
Cytat: abkasia w 15 Paź 2009, 16:39:37
no wlasnie maclaren jest super wygodny i do jezdzenia i do skladania... nie trzeba odczepiac kol. ma super regulowane oparcie.. no fajny jest, super nawet... uwielbiam go!
a ty o jakim modelu myslalas?
jeszcze nie znam modeli ale lekki! my jechalismy na wakacje z quinny w bagaznikuy i z krzeslem to szlak mnie trafial!

abkasia

tylko maclaren po zlozeniu wcale nie jest maly. jest dlugi, ma ponad metr. no maly nie jest, ale sklada sie latwo.
ten moj jest najciezszy., te nizsze modele sa lzejsze i tansze.ale po zlozeniu na dlugosc wszystkie sa takei same.

wis

Siog, Ty masz Buzza, prawda ?
A jeździcie już w spacerówce ??

siog

Cytat: wis w 15 Paź 2009, 22:03:43
Siog, Ty masz Buzza, prawda ?
A jeździcie już w spacerówce ??

jezdze w spacerowce juz od 5 mies. ale mala lubi bardzo maxi cosi wiec do sklepu wkladam do maxi cosi. wlasnie teraz bardziej przydalby mi sie maclaren lub jakas parasola. zaluje ze wywalilam taka kase na quinny. bo gondola byla na krotko a spacerowki mala nie lubi. poza tym u mnie w miescie wertepow nie ma i zimy nie ma wiec...

wis

Cytat: siog w 16 Paź 2009, 00:38:59
jezdze w spacerowce juz od 5 mies. ale mala lubi bardzo maxi cosi wiec do sklepu wkladam do maxi cosi. wlasnie teraz bardziej przydalby mi sie maclaren lub jakas parasola. zaluje ze wywalilam taka kase na quinny. bo gondola byla na krotko a spacerowki mala nie lubi. poza tym u mnie w miescie wertepow nie ma i zimy nie ma wiec...
No właśnie, chciałam pytać, czy ta kubełkowa spacerówka się sprawdza...

marax

abkasia ja juz nie moge uywac swojego maclarena bo moja droga tojedna wielka blotnista kałuża.Zeby dostać sie do ludzi muszę zakladac kalosze :)niosę buty w ręce i dopiero na asfalcie zakładam lol lol lol ten wózek nie nadaje sie na takie nawiezchnie.Tz moze i sie nadaje ale szkoda go bo caly utopi sie w blocie.teraz wyciagnelam roana i na piesze wypady jego używam .Juz mnie nawet tak nie irytuje :) Co do regulacji oparcia na tgz sznureczki to jest to bardzo uciazliwe

martullek

u nas postanowione - będzie Mutsy Transporter. dzisiaj zamawiam  :dance:

zuzia

Cytat: martullek w 16 Paź 2009, 09:34:16
u nas postanowione - będzie Mutsy Transporter. dzisiaj zamawiam  :dance:
ooooo  :bravo:
sama chetnie go zobacze na takim prawdziwym a nie netowym zdjeciu

Angie

Cytat: martullek w 16 Paź 2009, 09:34:16
u nas postanowione - będzie Mutsy Transporter. dzisiaj zamawiam  :dance:

super !  Jaki kolor bierzesz ? :)

martullek

Angie

mobka

A ja sobie tak mysle, po przeczytaniu calego watku ;), ze chyba zdecyduje sie na stelaz+gondole od mutsy badz quinny buzza, natomiast spacerowke kupie od razu parasolkowata... no chyba, ze kupie uzywany komplet.. ale ja to mam mase czasu na takie decyzje :D Moze mi i jeszcze kilka lat zejdzie i na rynku bedzie zupelnie co innego dostepne :D Ale na teraz podoba mi sie mutsy i urban i 4rider, tylko kolory mi sie ni epodobaja. Kolory Buzz ma fajne, ale spacerowka do mnie nie przemawia... dlatego pomysl na osobny zakup spacerowki :)

zosia2007

a mi coraz bardzie podoba sie teutonia Mistral S i Spirit ;D

zuzia

Cytat: zosia2007 w 20 Paź 2009, 10:57:08
a mi coraz bardzie podoba sie teutonia Mistral S i Spirit ;D
az ci kochana za to poleje :beer:

ps. tylkomiej na uwadze ze jezeli nie bierzesz sklepowego modelu to czeka sie 8 - 10 tygodni.

mobka

Ogladam te Teutonie i jakos sie przekonac do nich nie moge. gondole mozna jeszcze w miare ladna do nich dobrac, ale spacerowka jakas taka olbrzymia sie wydaje :/