wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

wis

Cytat: fasolka1980 w 13 Paź 2009, 22:14:17wis serio, to bardzo dobry pomysł Tongue
Tylko trochę kosztowny... Można kupić samego głębokiego Buzza za ok. 1500zł nówka sztuka, później Speedi spacerówkę samą za 1200zł a Buzza sprzedać :D
Bo po prostu nie podoba mi się Speedi z gondolą, mam wrażenie, że to przednie koło wtedy cholernie wystaje... A w Buzzie ta kubełkowa spacerówka do mnie nie przemawia, wydaje mi się, że budka wcale dziecia przed niczym nie chroni, generalnie ta spacerówka wydaje mi się taka płytka i dobra na krótki spacer latem...
He he ja tu o wózkach, a produkcja dziecia rusza dopiero po Nowym Roku ;)

Kasia

po dzisiejszych rozmowach z kolezankami proponuje koniecznie zwrócic uwagę na folie przeciwdeszczową.
mialy do mnie przyjechać koleżanki ale zadna nie ma folii i dupa :(

a myslałam że folia jest w zestawie z kazdym wózkiem

dragonfly

Kasia, ja tez tak myslalam - wczoraj juz pomykalysmy ofoliowane bo wiatr byl jak 150....

abkasia

w macarenei jest genialna folia, montowana doslownie w kilka sek na takie sruby!, supr jest!

zwierzatko_mojej_mamy

a ja widzialam w pismie "dziecko" reklame takiego na B - nowoczesne retro - kloka stylizowane na te oldskulowe, ale nie wyglada tak trumniasto ;) znacie takie cos?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

Cytat: dragonfly w 14 Paź 2009, 09:52:11
Kasia, ja tez tak myslalam - wczoraj juz pomykalysmy ofoliowane bo wiatr byl jak 150....

no u nas folia juz zamontowana :) może wiać padać a małemu jest sucho i ciepło, bo ta folia jeszcze nie wypuszcza tego ciepełka co se Michał sam je wytworzył :)

Dodany tekst: 14 Paź 2009, 10:57:05

Cytat: abkasia w 14 Paź 2009, 11:03:45w macarenei jest genialna folia, montowana doslownie w kilka sek na takie sruby!, supr jest!
w stokku jest na gumkę, tez się szybko montuje, stare stokki na suwak mialy to chyba ciutkę dłuzej trwało

Angie

Ja jak kupowalam wózek dokupiłam uniwersalną folię, jest na gumke, szybko się montuje. Nawet latem uzywałam jak na spacerze
złapał nas deszcz. Nie wiem tylko czy będzie pasować do spacerówki  :knuje:  A firmowa folia do spacerówki kosztuje ponad 100  :crazy:

Kasia

dobrze że ja obydwie miałam w zestawie, bo znając politykę cenowa stokke to chyba musiałabym z 500zł za jedną zapłacić ;)

brawurka

ja mam folie,przed chwilą byłam w sklepie, nie pada,ale wiejetak,że iga oddychac nie mogla, założyłąm folie i po klopocie

martullek

popatrzyłam sobie na tego mutsy transportera, co o nim pisałyście i jadę jutro do sklepu go obejrzeć. musze już w tym tygodniu zamówić wózek i mam ostatnią chwilę na zmianę ;)

Dodany tekst: 14 Paź 2009, 14:21:41

czy któraś z Was zamawiała wózek przez stronę bobowozki.pl? nowych mutsy nie ma na allegro i ewentualnie zamawiałabym tam. jakie są ogólnie opinie o tym sklepie?

Kasia

martullek transporter fajny i duzo tańszy od pozostałych mutsy :)

tylko koniecznie sie podpytaj co i jak z nim i dlaczego taki tani, bo on może tylko na krótkie transportowanie przeznaczony a nie na normalne spacery :)
bo róznica w cenie znaczna i lepiej wiedzieć dlaczego tak jest :)

martullek

no właśnie muszę się dowiedzieć co i jak, pojechałabym już dziś, ale nie mam samochodu, a brnąć przez śniegi do autobusu to chyba nienajlepszy pomysł z brzuchem...

Angie

martullek ja kupowałam mutsy w Warszawie, sklep na jagielońskiej na Pradze,
bardzo dobre ceny plus 10% zniżki przy zakupie powyżej 2 tyś.

To ten sklep

http://www.maledziecko.pl/index.php?manufacturers_id=23&osCsid=3e1fcb9ce904d2d76eea58c010563c91

A nie chcesz mutsy 4 rider ?

martullek

Angie

Cytat: martullek w 14 Paź 2009, 14:44:23
4rider niestety za drogi :(

:(  szkoda, bo to naprawdę fajny wózek
A może kup najpierw stelaż i gondole, a później spacerówkę. Rozłożysz w ten sposób wydatek :)

o transporterze masz tu

http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,98281763,100421897,Re_Mutsy_Transporter_prosze_o_opine_uzytkownik.html?v=2

jak poczytałam to widze, że minusy to ten brak podnóżka (dziecko spi to wisza mu nózki), oparcie regulowane na paskach ( chyba mało praktyczne)

ale poczytaj, moze akurat ci podpasuje :)

martullek

mika

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Paź 2009, 10:25:13
a ja widzialam w pismie "dziecko" reklame takiego na B - nowoczesne retro - kloka stylizowane na te oldskulowe, ale nie wyglada tak trumniasto ;) znacie takie cos?

toż to balmoral http://www.allegro.pl/item772686611_silver_cross_balmoral_krolewski_wozek.html
"jedyne" 8500 ;)  Zwierzaku strzel se rooooszofy :D

dragonfly

Kasia a do spacerowki masz ten ocieplacz? Bo ja zastanawiam sie nad kupnem - nie musialabym malej tak opatulac, bo w samochozie i tak musze ja rozebrac, przed wyjeciem ubrac - co juz teraz doprowadza ja do furii to co bedzie przy zimowych ciuchach?  :headbang:

Kasia

dragonfly jaki ocieplacz?
ten śpiworek/kombinezonik?

bo nic innego nie widziałam a myslałam ze ty masz śpiworek  :hmm:

dragonfly

Kasia chodzi mi o ten na zdjeciu, ja w zestawie mialam ten ocieplacz do normalnego wozka i wlasnie ten do spacerowki, ale zamienilam go na koc do wozka. Teraz zastanawiam sie, czy nie dokupic jednak tego do spacerowki tez.

Kasia

ja tego nie kupuję bo ten ocieplacz kosztuje 500zł chyba
a uzywanych nie ma tzn ja nie moge utrafic zielonego, bo pomarańczowy to na allegro byl, chyba nawet nowy.

kupie normalny kombinezon :) na to samo wyjdzie :) a ile taniej :)

a jak to wymieniłaś na koc? przeciez kocyk jest najpodstawowszym zestawie stokka

dragonfly

Cytat: Kasia w 15 Paź 2009, 08:38:21
ja tego nie kupuję bo ten ocieplacz kosztuje 500zł chyba
a uzywanych nie ma tzn ja nie moge utrafic zielonego, bo pomarańczowy to na allegro byl, chyba nawet nowy.

kupie normalny kombinezon :) na to samo wyjdzie :) a ile taniej :)

a jak to wymieniłaś na koc? przeciez kocyk jest najpodstawowszym zestawie stokka

masz racje, kocyk ten maly to mam - chyba sie niedokladnie wyrazilam, wymienilam na to:

Dodany tekst: 15 Paź 2009, 08:44:39

500 zl za ten ocieplacz? Powariowali? Ja widzialam ale za £69.... Roznica jest....

Kasia

Cytat: dragonfly w 15 Paź 2009, 09:42:14masz racje, kocyk ten maly to mam - chyba sie niedokladnie wyrazilam, wymienilam na to:
to chyba lekki spiworek :)

dragon moim zdaniem normalny kombinezon lepiej się sprawdz bo w tym stokkowym to dziewnie bedzie dziecko z wózka wyjąć, ta góra bedzie taka nienaturalna

a znowu chyba nie da się do tego ocieplacza/spiwora włozyc dziecko już ubrane w kombinezon (chyba za dużo tego by było)

dragonfly

wlasnie - jak na spacer to kombinezon jest ok, ale jak z nia gdzies jade samochodem, to musialabym ja z tego kombinezonu wyjac bo bedzie jej za goraco, potem musze ja znowu wsadzic.... Chyba najpierw pojade gdzies do sklepu stacjonarnego i zobacze jak to by w praktyce wygladalo z tym spiworkiem...