wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

Kasia

Cytat: OlaFasola w 12 Paź 2009, 21:10:25
No właśnie on też jest bardzo fajny i moim zdaniem ładniejszy od x-landera, tylko że ma piankowe koła, a nie pompowane.
Kurcze wiedziałam, że mi się jeszcze 100 razy zmieni faworyt.

tylko trzeba mu sie przyjrzec dlaczego on aż taki tani w porównaniu z pozostałymi mutsy

Angie

O ile dobrze kojarzę to w transporterze przy spacerowce nie mozna podnieść do poziomu podnożka.
Niby głupota, ale myślę, że to się przydaje jak dziecko jest male i chce spać w wózku.
Moja szwagierka ostatnio oglądała i facet w sklepie mówil, że można włożyc kawałek listewki
i po problemie  :headbang:  Myślałam, że padnę. Takie rozwiązanie w wózku za taką kasę  :thumbdown:
I nie wiem czy ma przekładaną rączkę/ siedzisko  :hmm:

Ja chyba przełożę Lene do spacerówki. Ciągle mi wstaje w gondoli, bo jest ciekawa świata.
Niby nie płacze, ale śmiesznie wygląda z głową ciągle u góry. I ona juz prawie siedzi, więc
krzywdy jej chyba nie zrobię  :hmm:

zuzia

Cytat: zosia2007 w 12 Paź 2009, 15:42:20
no wlasnie tez mnie zaciekawilo, bo mutsy jest jednym z mioch faworytow ale ten traveller to tylko fotelik znalazlam, to o to chodzi?

ja go widzialam w gazecie Dziecko czy inne takie cudo

emcia

wiecie, że przeczytałam cały wątek?
ale te wózki to i tak dla mnie czarna magia

zosia2007

emcia strescisz? :D bo ja sie nie moge przebic

emcia

Cytat: zosia2007 w 13 Paź 2009, 08:26:05
emcia strescisz? :D bo ja sie nie moge przebic

kup xlandera, mutsy i stokke
i będziesz zadowolona :)
ja ci to mówię

zosia2007

xlander za duzy, stokke mi sie nie podoba, mutsi ok ale jeszcze mam inne do rozważenia ;)

magdalinska

lol ja tez potrzebowałabym streszczenia, nigdy tego nie rpzeczytam ;)

zosia2007

magdalinska ty za 6 dni bedziesz miec studniówke :padam:

magdalinska

rzeczywiscie  :padam: :padam: :padam:
matko boska czestochowska, styczen zbliza sie wieeeeeeelkimi krokami  :padam: :padam: :padam:

Dodany tekst: 13 Paź 2009, 09:20:51

a ja dalej jestem w ciemnej (czy czarnej?  :hmm: ) dupie z wyprawka, przygotowaniami, nie mam nic i nei wiem co powinnam miec  :stupid: w listopadzie stworze swoj watek o wyprawce, takie cos co miała elve i pomozecie.....

elve

magdalinska jestem na biezaco, służę pomocą :D

vobi

Cytat: Angelos w 13 Paź 2009, 00:07:41Ja chyba przełożę Lene do spacerówki. Ciągle mi wstaje w gondoli, bo jest ciekawa świata.
Niby nie płacze, ale śmiesznie wygląda z głową ciągle u góry. I ona juz prawie siedzi, więc
krzywdy jej chyba nie zrobię

Angelos, w spacerowce pewnie i tak masz pozycje pol-lezaca czy jakos tak, to chyba nie powinno byc problemu... A przynajmniej pasami przypniesz, to nie wychyli sie za bardzo :D

Dodany tekst: wto 13 paź 2009 10:37:17 GMT-1

Cytat: emcia w 13 Paź 2009, 08:25:27
wiecie, że przeczytałam cały wątek?

emcia :padam:

Angie

Cytat: vobi w 13 Paź 2009, 11:37:00
Angelos, w spacerowce pewnie i tak masz pozycje pol-lezaca czy jakos tak, to chyba nie powinno byc problemu... A przynajmniej pasami przypniesz, to nie wychyli sie za bardzo :D

No własnie te pasy mnie przekonują, bo ciągle boje się, że ona mi wypadnie  :crazy:
Musze tylko odkopać spacerówkę i ją zakładam :)

Kasia

Cytat: Angelos w 13 Paź 2009, 00:07:41Ja chyba przełożę Lene do spacerówki

my juz od miesiąca gdzieś spacerówka jeździmy
michał w gondoli sie pręzył i złoscil bo chyba nic nie widział
a w spacerówce zadoolony, rozglada się wokoło i zaraz zasypia :)
i juz nie płacze :)

fasolka1980

magdalinska - mam nadzieje, ze nie przyjdzie ci jednak do głowy kupowac tego grata od znajomych  :padam:  jak się kiedyś spotkamy to pomacasz sobie mojego Jedo, moze Ci się akurat spodoba :)

vobi

fasolka1980 z macaniem to bym uwazala... nie wiesz ze towar macany nalezy do macanta? :D

Dodany tekst: 13 Paź 2009, 11:50:48

Cytat: zuzia w 12 Paź 2009, 21:39:09
ja tam polecam piankowe kola zamiast pompowanych - mniejsze ryzyko, ze bedziesz potrzebowala wulkanizacji :)

tez fakt, my juz jedna "gume" zaliczylismy :rotfl:

OlaFasola

Cytat: zuzia w 12 Paź 2009, 22:39:09ja tam polecam piankowe kola zamiast pompowanych - mniejsze ryzyko, ze bedziesz potrzebowala wulkanizacji Smiley

To jest bardzo słuszna uwaga, dzięki i polewam.
Mam w takim razie jeszcze jedno pytanie odnośnie piankowych, czy one amortyzują wystarczająco nierówności rerenu? Bo w sklepie miałam wrażenie, że bardzo są "sztywne".

zuzia

Cytat: OlaFasola w 13 Paź 2009, 12:09:28

To jest bardzo słuszna uwaga, dzięki i polewam.
Mam w takim razie jeszcze jedno pytanie odnośnie piankowych, czy one amortyzują wystarczająco nierówności rerenu? Bo w sklepie miałam wrażenie, że bardzo są "sztywne".
napisze tak:
K. tez byl za pompowanymi, ale poczytal fora i zmienil zdanie.
wszystko zalezy generalnie od ustawien wozka tzn. w jednym piankowe beda mega twarde - w drugim nie, takie sa moje wrazenia z ogladania wozkow.
nasz ma dodatkowa sprezynowa amortyzacje
ale sis tego nie ma i mimo to poleca piankowe :)

Angie

Ja mam pompowane :) Jestem zadowolona, nic póki co sie nie dzieje, M. dopompowywał jak na razie tylko raz :)
Piankowych nie miałam to sie nie znam ;D

magdalinska

fasolka1980 nie lol lol taki sam to ja moge miec od mojego brata za darmo (jakis chicco maja). Na razie go wzme (od brata) i zobaczymy jak finansowo bedziemy stali i czy bedzie nas stac na cos nowego czy nie

abkasia

ja mam kola pompowane w quinny i kola piankowe w maclarenie( z dobra amortyzacja)
dla noworodka do gondoli polecam kola pompowane ;)

marax

abkadsia ale nie mozna poronac kol piankowych w quinn i koleczek w maclarenie.Ja mialam wozek na duzych piankowych kolach i byl nie gorszy niz roan na pompowanych

abkasia

Cytat: maraxela w 13 Paź 2009, 17:00:54
abkadsia ale nie mozna poronac kol piankowych w quinn i koleczek w maclarenie.Ja mialam wozek na duzych piankowych kolach i byl nie gorszy niz roan na pompowanych
no chyba ze duze, ale np chico ma male piankowe...

wis

Wiecie co, ja już dawno przeczytałam ten wątek w całości, i wiem, że będziemy mieć problem z wyborem wózka :) Najlepiej to głęboki Buzz4, spacerówka Speedi SX + do tego jakaś parasolka, najlepiej MacLaren oczywiście  :rotfl:

fasolka1980