wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

konwalia

to nie jest dokładnie tak, jego mama robi 3-5godzinne spacery, więc w pewnym momencie mlody "pada", albo ma swoje miejsce w tramwaju, więc nie marudzi

marax

a jak poni sa zadowoleni z wozka.Kupiam ale nie wiem czy dobrze zrobilam

konwalia

znajomi sa bardzo zadowoleni, mają go juz chyba dwa lata, to ich trzeci wózek ipierwszy chyba bez wątpliwości,na początku użytkowali go z terenowyym peg perego, ale on nie nadawał sie na szybkie wypady, a do autobusu już ani trochę, rozkłada się na płasko i ma koszyk, więc to sa dwa duże plusy, ma daszek
przygladałam sie troche wózkom jak bylismy nad morzem i nie podobały mi się spacerówki bez daszka-slońce i te kubelkowe-śpiace dzieci zwisały w tych szelkach

marax

jak mi sie uda go naprawde kupic,srzedajacy mnie nie oszuka to bede zadowolona.Wozek jest nowy a takie w sklepie kosztuje 1600 zl a ja za 820 wylicytowalam

gioseppe

abkasia piekny awatar :)

Dodany tekst: 21 Lip 2009, 09:41:40

ja po urlopie moge dodac, ze jestesmy bardzo zadowoleni z naszego wozka, pod kazdym wzgledem :)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

lenka

Moja rodzinka natomiast szuka takiego:
1. pompowane koła, przednie skrętne
2. możliwość usadzenia dziecka przodem i tyłem do matki lub przekładana rączka
3. częściowy czyli gondola, spacerówka i fotelik
4. spacerówka musi się rozkładać na płasko w razie gdyby zdecydowali sie kupować tylko spacerówkę bez gondoli i mieć regulowane oparcie jak dziecko siedzi

gdybyście się z takim cudem spotkali to dajcie znać  :thankyou:

niewiemjaka

wczoraj mi facet pomagal wnosic wozek przez te moje 7 schodkow do windy ale wczesniej zapytal czy pomoc, 'bo moze nie trzeba - że te wózki teraz to takie cuda ze wszystko maja' :rotfl:

marax

x lander ale nie iem czy on ma prekladana raczke

kasiad

Cytat: maraxela w 23 Lip 2009, 09:27:53
x lander ale nie iem czy on ma prekladana raczke

też o nim pomyślałam
ale rączki przekładanej nie ma

marax

moj ma przekladane siedzisko ale swojemu wrogowi tego wozka nie polecam

niewiemjaka

X lander xa - pasuje do opisu oprocz przekladanej raczki niestety...
pozaty, wtaczanie gondoli z dzieckiem po paru schodkach jest ciezkie, wiec wieksza ilosc wnoszenia nie wchodzi w gre

kasiad

Cytat: niewiemjaka w 23 Lip 2009, 10:04:47

pozaty, wtaczanie gondoli z dzieckiem po paru schodkach jest ciezkie, wiec wieksza ilosc wnoszenia nie wchodzi w gre

ja wnoszę x-landera na II piętro ;D
ale jak stoję już pod drzwiami to zdycham :D

zuzia

Cytat: lenka w 23 Lip 2009, 08:14:26
4. spacerówka musi się rozkładać na płasko w razie gdyby zdecydowali sie kupować tylko spacerówkę bez gondoli i mieć regulowane oparcie jak dziecko siedzi

moja teutonia mistral S spełnia te wymagania. my mamy wprawdzie piankowe koła (polecam zamiast pompowanych) ale tam jest mozliwość wyboru kół.

Angie

Ja mam mutsy 4rider. W zasadzie spełnia te wymagania, nie wiem tylko jak jest ze spacerówką czy rozkłada sie na zupełnie płasko  :hmm: Nie pamiętam.

lenka

Cytat: zuzia w 23 Lip 2009, 10:28:15
moja teutonia mistral S spełnia te wymagania. my mamy wprawdzie piankowe koła (polecam zamiast pompowanych) ale tam jest mozliwość wyboru kół.

a ta teutonia ma skrętne koła pompowane? jesłi by miał to by było git  :aaaa:
mutsy 4rider - słyszałam, że bardzo awaryjny jest :hmm: , kurde a spełnia prawie wszystkie wymagania, czy to prawda?

x-lander -fajny tylko wypada bo nie ma przekładanej rączki, co jest 1 z 2 warunków najważniejszych :stupid:

maxi-cosi i QUINNY fajne ale mają kubełkowe  :hmm: siedziska w spacerówce i dziecko nóżek nie może rozprostować :thumbdown:

emmaljunga mi sie podoba ale chyba nie ma skrętnych pomopowanych kółek  :thumbdown:

a coś wiecie o concordzie?
i co tu wybrać?

marax

concord bardzo dobre wozki ale straszne drogie.quinny speedi sie rozklada prawie na lezaco alema 3 kola

Dodany tekst: 23 Lip 2009, 11:18:28

z takich zakreconych to high trek

Dodany tekst: 23 Lip 2009, 12:23:51

vobi nie mam pojecia ale wyglada niemal identycznie jak maclaren .Ja kupilam za 800 nowego XLR (tz sprzedaca sie nie odzywa wiec nie wiem czy kupilam czy tez mnie wikiwa) przy dobrych watrach za 2 lata sprzedam go za tą samą cene za ktorą kupilam -3 letnie wozki chodza nawet po 1000 zl.Tak wiec wyjdzie ze uzywalam wozek za darmo.Kupisz tanszy nic juz z nim nie zrobisz a komfort uzytkowania tez moze byc rozny-no ale tutaj trzeba "zamrozic"sobie 800 zl.Ja posprzedawalam to co mi niepotrzebne po malej i jakos prawie uzbieralam na malarena

zuzia

Cytat: lenka w 23 Lip 2009, 12:04:12

a ta teutonia ma skrętne koła pompowane? jesłi by miał to by było git  :aaaa:

mistral S ma przednie koła skretne (oczywiście z możliwością blokowania). mi sie super sprawdza - chociaż na razie to korzystamy tylko z gondoli.

Angie

lenka ja nie słyszałam że awaryjne. My używamy dopiero 3 miesiące, ale jestem bardzo zadowolona.

Wózek świetnie sie prowadzi. Ja bym go nie zamieniła na żaden inny.

aja

emmaljunga spełnia te warunki

nionczka

Cytat: vobi w 23 Lip 2009, 12:07:02
dziewczyny, a macie jakies doswiadczenie odnosnie spacerowk Cybex? Troche tansze toto od Maclarena a wyglada nawet ok :hmm:
http://www.allegro.pl/item678962495_superlekka_spacerowka_wozek_cybex_onyx_2_kolory.html
http://www.allegro.pl/item695044234_cybex_topaz_lekka_spacerowka_jak_maclaren.html

Ja czytalam na hiszpanskim forum o nich. Bo szukalam info na temat innego (oferte mamy teraz i zastanawialam sie nad kupnem) i dziewczyny bardzo zachwalaly te wozki. Mowily, ze bez zastrzezen a majac na uwadze cene to w ogole sa b.dobre. Ponos wytzrymale sa. Ja nawet uch nie znalam.

Dodany tekst: 23 Lip 2009, 13:12:14

lenka
a co z waga i rozmiarem? ten wózek ma byc wnoszony po schodach? Ma zmiesicic sie w samochodzie? W jakim bagazniku? Ma byc uwyany w metrze/autobusie/etc?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kasiad

Cytat: maraxela w 23 Lip 2009, 12:15:33

z takich zakreconych to high trek

koleżanka ma high treka
jest bardzo ciężki tak jak x-lander

Dodany tekst: 23 Lip 2009, 17:15:16

Cytat: vobi w 23 Lip 2009, 12:07:02
dziewczyny, a macie jakies doswiadczenie odnosnie spacerowk Cybex? Troche tansze toto od Maclarena a wyglada nawet ok :hmm:
http://www.allegro.pl/item678962495_superlekka_spacerowka_wozek_cybex_onyx_2_kolory.html
http://www.allegro.pl/item695044234_cybex_topaz_lekka_spacerowka_jak_maclaren.html

vobi
jak szukaliśmy spacerówki sprzedawca pokazał na te wózki cybex
jakieś takie brzydkie na żywo mi się wydały
sprzedawca je polecał, ale pewnie dlatego, że miał prowizję od sprzedaży :D

marax

kupowala moze ktoras z was maclarena bo ten moj sprzedawca pisze mi tak :
"witam,
na stan mojej wiedzy jest tam oslona na nozki oraz oslona przeciwdeszczowa. w zalaczniku przesylam zdjecia"
no i nie wiem czy ten pakunek obok wozka to jest ta oslonka -facet chyba jest jakis malo zorientowany co sprzedaje

zwierzatko_mojej_mamy

maraxela bierz - moze w tym pakunku jest na przyklad porshe? :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

w