wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

konwalia

elve lepiej się przyjrzyj, bo może się okazać, ze jest dla was nie do zaakceptowania i będzie trzeba szukac jakiejś taniej używki

elve

wydaje mi się ze taki:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

nie przewidujemy zakupu wózka, chyba ze ten się rozpadnie ;) a nie powinien

jakoś się przemęczę, w razie czego, poza tym nie używałam innych (poza mutsy) więc nie mam porównania :P

konwalia

Angie

elvelve a jesteś pewna że taki ??? Bo moja szwagierka miala 5 lat temu chicco i wózek
wyglądal zupelnie inaczej. Taki model jak ten twoj byl juz 5 lat temu ???

marax

bylam maclarenem na spacerze na moich wertepach radzi sobie nadzwyczaj dobrze-chociaz szkoda mi kolek i raczej bede go uzywac na jazde po miescie.Wozek bardzo dopracowany w kazdym detalu,wszytko sprawia wrazenie solidnej i przemyslanej konstrukcji.Wbrew pozorom on wcale taki maly po zlozeniu nie jest i do bagaznika chyba mi wejdzie tylko pod skosem.Najbardziej podoba mi sie ta budka ktora chroni dziecko doskonale przed kazda pogoda i nie musze uzywac zadnych parasolek

elve

Angelos napewno tego modelu nie było! ale wydaje mi się ze te kółka nie były takie malutkie jak w spacerówkach chicco, tylko właśnie taie większe, jak na obrazku co wkleiłam
stelaż wózka widziałam raz, z daleka i był zapakowany w folię

zwierzatko_mojej_mamy

elvelve przejdz sie na ten strych, zobacz i zrob foty, bo moze masz tam wozek na zakupy, albo ponton lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Angie

elvelve bo moja szwagierka miała wtedy chicco i to byl zupełnie inny wózek niż ten co wkleilas.

Duży ciężki i taki mocno tradycyjny.  Więc lepiej zobacz ten wózek, bo niekoniecznie musi Ci się spodobać :)

marax

jak sie wykancza dom kazdy wozek za free jest super lol lol lol

elve

Angelos ehhhh nie musi się podobać, ważne że za darmo (mam wybór kanapa albo wózek)

jak będzie bardzo niewygodnie to sie będę wtedy martwić
a po wózek to chyba za 2 tyg pojade jak własciciele wrócą z wakacji
mam nadzieje, ze nie będzie beznadziejny
napewno o niego dbali

nionczka

Etam, najwazniejsze, ze wózek Elveve jest gratis. Jak beda chcieli/mogli to kupia pozniej jakas fajna spacerówke i po klopocie. Ja sie ostatnio bardzo praktyczna zrobilam.

elve

kto wie, moze za pół roku maclarena zakupię :P

nionczka

Cytat: elvelve w 29 Lip 2009, 12:15:41
kto wie, moze za pół roku maclarena zakupię :P

Otóz to!

Ja znalalzam piekna spacerówke parasolkowa i maz zaakceptowal wybór. Nie mógl inaczej bo wyglada jak zaprojektowana dla mnie: pistacjowy, turkusowy i niebieski. Jest piekna, nie wiem czy dobra i na ile dobre. Ale my potzrebujemy spacerówki do samochodu (tzn. narazie nie potrzebujemy, ale w przyszlosci tak) wiec to i tak byloby sporadycznie uzywane.

angrymob

A macie doświadczenie z i'coo Mars Attack? Wczoraj widzieliśmy go w promocji za 999zł. W porównaniu z ceną Stokke's to prawie nic. Ale nie jestem pewien jakości... Czekam na opinie.

marax

no to chyba musze wam bardzo podziekowac za przekonanie mnie do maclarena.Bylam na dlugim spacerze i jestem bardzo zadowolona -przynajmniej na razie.Dla mnie absolutnym hitem jest ta budka ktora opuszcza sie prawie do kolan dziecka chroniac je przed wiatrem/deszczem/sloncem a jednoczesnie ni zaslaniajac dziecku widoku.Wozek z mala spokojnie podnosze i przenosze po schodach.Jeszcze nie probowalam jak bedzie z upchaniem go w bagazniku.Jestem zaskoczona mile ze nawet po mojej kamienistej drodze bardzo dobrze sie prowadzi i kolka nie lataja na boki.Tak wiec jeszcze raz dziekuje

nionczka

Cytat: maraxela w 29 Lip 2009, 14:46:16
no to chyba musze wam bardzo podziekowac za przekonanie mnie do maclarena.Bylam na dlugim spacerze i jestem bardzo zadowolona -przynajmniej na razie.Dla mnie absolutnym hitem jest ta budka ktora opuszcza sie prawie do kolan dziecka chroniac je przed wiatrem/deszczem/sloncem a jednoczesnie ni zaslaniajac dziecku widoku.Wozek z mala spokojnie podnosze i przenosze po schodach.Jeszcze nie probowalam jak bedzie z upchaniem go w bagazniku.Jestem zaskoczona mile ze nawet po mojej kamienistej drodze bardzo dobrze sie prowadzi i kolka nie lataja na boki.Tak wiec jeszcze raz dziekuje

Strefa rzadzi, strefa radzi, strefa nigdy Cie nie zdradzi!

Kasia

maraxela ja jak słysze ze ktos szuka spacerówki to w ciemno polecam mclarena :)

vobi

My przetestowalismy wczoraj i dzisiaj Cybexa Topaz. Jako wozek "dodatkowy", do samochodu, na zakupy i na przejazdzki miejskie jest moim zdaniem zupelnie niezly, zwlaszcza uwzgledniajac cene okazyjna ca 400 zl. Latwo sie sklada i rozklada, miesci sie w samochodzie za przednim siedzeniem, Hania chetnie nim jezdzi i nawet usypia w nim bez problemu, to chyba znaczy ze jest jej wygodnie ;D Ale nie polecalabym go jako wozka "glownego", wydaje mi sie ze przy czestej eksploatacji nie wytrzymalby zbyt dlugo, jest dosc delikatny. No i raczej nie bralabym go w teren inny, niz chodniki/asfalt.

aha, musze jednak zaznaczyc, ze ja go porownuje do spacerowki prawie ze pancernej, na duzych pompowanych kolach, moze mam przez nia troche wypaczone spojrzenie na wozki ;)

mika

Cytat: maraxela w 29 Lip 2009, 14:46:16

:jupi: :aaaa:

wis

marax

dzieki za rady

Kasia

Cytat: wis w 29 Lip 2009, 21:42:40
MIKA, guru wózkowy :)
A co sądzisz o tej bryce: http://www.skate-pegperego.com/

ale fajne rozwiazanie :)
ciekawe czy one są juz w PL, chetnie bym go obejrzała :)

aja

Cytat: Kasia w 30 Lip 2009, 09:40:11
ale fajne rozwiazanie :)
ciekawe czy one są juz w PL, chetnie bym go obejrzała :)
w sklepie nie widziałam ale na ulicy tak i to dosłownie wczoraj! bardzo fajnie wygląda

golinda

a stokke już kosztuje prawie 4400! nie no! ten wózek przecież nie ma w sobie nic, co mogłoby być tyle warte!!!

abkasia

Cytat: golinda w 30 Lip 2009, 11:48:42
a stokke już kosztuje prawie 4400! nie no! ten wózek przecież nie ma w sobie nic, co mogłoby być tyle warte!!!
moja kolezanka kupila nowiutkiego stokka w USA, razem z transportem droga morska kosztowal ja 1800 zl! warto szukac ofert w internecie!