wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

marax

ten maclaren calkiem niezle sie prowadzi po moich kamieniach na drodze spokojnie przejezdzam i wcale jakos mala nie lata w srodku-one sa chyba troche amortyzowane

vobi

Cytat: maraxela w 03 Sie 2009, 22:39:19
gios niby przy pewnej temperaturze z noworodkiem nie powinno sie chodzic szczególnie gdy towarzyszy temu wiatr.

Nam pediatra powiedziala, ze w zasadzie dopoki nie ma super mrozu (-10 stopni na przyklad) to nie ma zadnych przeciwskazan zeby wyjsc na spacer, wg niej duzo gorsze sa takie pogody kiedy niby nie jest zimno, ale jest wilgotno i wietrzyscie. Chodzilismy w zimie na spacery przynajmniej co drugi dzien, poza dwoma tygodniami kiedy byly takie zaspy ze nie dalo sie wozkiem jezdzic. Ale i tak po tygodniu zrobilam kilka okrazen wokol bloku, bo Hania zrobila sie strasznie marudna. I faktycznie, okazalo sie ze brakowalo jej spaceru... Wiec ja bym jednak gondoli nie spisywala na straty, nawet dla dzieci zimowych. Predzej kupilabym wozek z sama gondola, a za jakies pol roku (akurat bedzie lato, a dziec powinien juz siedziec spokojnie) kupila spacerowke, np. rzeczonego Maclarena.

marax

z tego co pamietam u nas ostatnia zima byla calkiem calakiem i czesto bylo -10 wlasnie w lutym.Duzo srozsza zima byla niz przez kilka ostatnich lat-przynajmniej takie odnioslam wraznie

Dodany tekst: wto 04 sie 2009 12:48:16 GMT-1

a co do wymiarow maclaren ten moj XLR wcale taki maly po zlozeniu nie jest-ma ponod 100 cm dlugosc i tez jakos tak dziwnie sie sklada ze jak go niose to mam wrazenie ze zaraz sie otworzy i rozlozy.Moze inne modele sa mniejsze?

nionczka

Maclaren Volo jest najmniejszy chyba, ale to raczej jest wózek do podrózy, etc. Nie od uzytku codziennego.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

siog

Golinda ja polecam moj Quinny tez! Koa duze i solidne. Ja z  mala i po miescie i na wsi i do taksowek i w samochodzie, wszedzie. Super sklada sie i gondola jest porzadna. my wkrotce przejdziemy na spacerowke.

golinda

Cytat: siog w 04 Sie 2009, 18:51:57
Golinda ja polecam moj Quinny tez! Koa duze i solidne. Ja z  mala i po miescie i na wsi i do taksowek i w samochodzie, wszedzie. Super sklada sie i gondola jest porzadna. my wkrotce przejdziemy na spacerowke.

właśnie postanowiłam
już więcej wózków nie oglądam
tylko z kolorem problem, za duży wybór

justynaaaa2

golinda ale jaki w końcu wybrałaś ???
to zagłosujemy na kolor :D

nionczka

abkasia

Cytat: nionczka w 04 Sie 2009, 20:30:48
Ja bym wybrala kolor Sioga!
a jaki siog ma kolor?
czyli golinda bedzie quinny? ktory no i kolor jaki?
mio sie podoba moj, czyli chili, i ten zielony :D

vobi

Cytat: maraxela w 04 Sie 2009, 13:42:45
a co do wymiarow maclaren ten moj XLR wcale taki maly po zlozeniu nie jest-ma ponod 100 cm dlugosc i tez jakos tak dziwnie sie sklada ze jak go niose to mam wrazenie ze zaraz sie otworzy i rozlozy.Moze inne modele sa mniejsze?

oooj, cos czuje ze wkrotce strefa bedzie szukac dla marax nowego wozka :D

nionczka

vobi

Cytat: nionczka w 04 Sie 2009, 16:34:10
Maclaren Volo jest najmniejszy chyba, ale to raczej jest wózek do podrózy, etc. Nie od uzytku codziennego.

Volo to wg mnie taka "parasolka" dla osobnika ktory juz sam chodzi, tylko za slaby jeszcze jest zeby np. godzine maszerowac ;)

abkasia

Cytat: nionczka w 04 Sie 2009, 21:06:47
Siog ma czekolade z turkusem :-)
to chyba ma buzza, bo speede nie ma takiego koloru :D
a kolor buzz mial przepiekne... mi sie taki zielony podobal... ale wszystkich kolorow nie widzialam....

nionczka

Tak, Buzza i Golinda tez zdecydowala sie na Buzza.

justynaaaa2

już sobie obejrzałam kolory buzzów :) śliczne są  :thumbup:
w sumie nie wiem który bym wybrała, bo wszystkie mi się podobają  ;)

nionczka

Ja spac nie moglam bo mi po glowie chodzil fuksja z pomaranczowym! Ale postanowilam wybrac kolor bardziej neutralny plciowo, na wszelki wypadek i dla braciszka.

justynaaaa2

nionczka nie widzę fuksji z pomarańczem  :hmm:
ja znalazłam tylko takie bardziej kolorowe ;)

nionczka

Cytat: justynaaaa2 w 04 Sie 2009, 21:49:51
nionczka nie widzę fuksji z pomarańczem  :hmm:
ja znalazłam tylko takie bardziej kolorowe ;)

Sa dwa powody. Ty ogladasz kolekcje 2009 i na Polske, nie wszedzie sa takie same. Poza tym to chyba byl model z 2007. Poszukam.

justynaaaa2

Cytat: nionczka w 04 Sie 2009, 22:55:32
Sa dwa powody. Ty ogladasz kolekcje 2009 i na Polske, nie wszedzie sa takie same. Poszukam.
no to by wyjaśniło sprawę ;)

nionczka

Tutaj jest! Prosze bardzo. i nasz tez jest z 2007:
http://www.paraelbebe.net/cochecito-quinny-buzz-2007/
Nawet nie wiem, ktore kolory byly nowe w2008. Mam wrazenie, ze zaden.

justynaaaa2

aniak1211

Kobiety co myslicie o tym???
Pod wplywem chwili dalam swoja oferte i narazie jest najwyzsza,
dalam 40 funtow
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300335432139&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

nionczka

Cytat: justynaaaa2 w 04 Sie 2009, 23:06:45
nionczka super :) i ta cytrynka też fajna :)
a ja mówiłam o tych kolorach: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=31_71&products_id=1132&%3CosCsid%3E

te sa jeszcze nowsze. I chyba na Polski rynek. ja mam katalogi z FR i ES i oni tutaj wola mniej pstrokate wózki wiec oferta jest bardziej stonowana (nie wiecej niz 2 kolory na wózek). Moj kolega ma fioletowy w Wawie a ja takiego tu w zyciu nie widzialam.

Dodany tekst: 04 Sie 2009, 23:14:17

Cytat: aniak1211 w 04 Sie 2009, 23:09:33
Kobiety co myslicie o tym???
Pod wplywem chwili dalam swoja oferte i narazie jest najwyzsza,
dalam 40 funtow
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300335432139&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Moi znajomi maja i sa bardzo zadowoleni. Tylko, ze podwojny. Po co dalas 40 funtów? Nie moglas mniej? Przepraszam, ze `tak pytam, ale nie znam sie na aukcjach.

marax

on kosztje 59 funtow to ok 300 zl na zlotowki ?