Ze_nitce brakuje tylko sensownej fryzury ;)

Zaczęty przez ze_nitka, 01 Gru 2007, 15:08:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ze_nitka

zuzia

Cytat: "dagi81"o znalazłam stronę http://www.menbur.com/pol/index.php
mają kolekcję ślubną, tylko na stronie jakoś mało tych butów.
stroną się nie sugeruj tylko raczej wybierz sie do sklepu :)

ze_nitka

Byłam na Chmielnej w dwóch sklepach: Elisabeth i La Marka. W La Marka nie znalazłam nic ciekawego, a w Elisabeth były same drogie, albo raczej na samych drogich zawisło mi oko ;)

mary

Cytat: "ze_nitka"ktoś na forum (nie pamiętam czy tym, czy innym) pisał że jest tam jakas jedna alejka z białymi butami.

to Ty jednak białe buty chcesz mieć?

ze_nitka

mary_popins, nie ;) przepraszam za nieścisłość, miałam na myśli buty ślubne.

Właśnie wypatrzyłam u salsy kwiat pod welonem :D a o coś takie właśnie mi chodziło.

Kata

ze_nitka to był projekt Kati, ja jej tylko wysłałam swoje zdjęcie, opisałam czego chcę i w jakiej kolorystyce, po jakimś czasie dosłałam jej zdjęcie z przymiarki sukienki i potem czekałam na odbiór. Jej projekt był dokładnie taki jaki chciałam, na żywo prezentuje się jeszcze ładniej niż na zdjęciach :-), a współpraca z Kati była ok - terminowość, ustalona cena, wykonanie - odbierałam osobiście i też miło to wspominam, także z czystym sumieniem mogę Ci polecić Białą Magię
Pozdrawiam

Kata

ze_nitka

Kata, pisząc o projekcie miałam na myśli biżuterie według Twojego pomysłu i Twoich uwag, a nie już gotową z butiku.
Ja mam jeszcze jakies 2 miesiace do przymiarki (wtedy chciałabym juz miec biżu) i się boję że to za mało czasu.

mary

Cytat: "ze_nitka"i się boję że to za mało czasu
za mało?? :?: Ty mnie nawet nie strasz. Mnie się ciągle wydaje, że jeszcze tyyyyyyyle czasu ;)

ze_nitka

Ty masz trochę więcej czasu niż ja ;)
A w ogóle to chodziło mi o czas do przymiarki pierwszej, czyli początek kwietnia.
Biorąc pod uwage że sama realizacja to miesiąc, a jeszcze zanim ustalimy szczegóły to boje się że drugi minie i w ten sposób nie przymierze biżu na pierwszej przymiarce

mary

Na pewno będziesz mogła podejść do salonu i sobie przymierzyć suknię z biżuterią, także po pierwszej przymiarce.

ze_nitka

Jakoś wolałabym załatwić do za jednym zamachem ;)
Nie wiem jaki kształt bukietu powinnam wybrać :(
Na pewno nie może być duży. Podoba mi się ten:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

i chyba przy tym zostanę. Tylko że on ma zdaje się ogon, ktorego ja raczej nie powinnam mieć przy bukiecie, ze względu na wzrost

mary

ze_nitka

Wygrzebuję wątek bo chyba znów wracam do pomysłu ze bukietem z zielonych storczyków ale tym razem z białymi kaliami:

i do tego we włosy kalia lub storczyk. Kościół w białych kaliach, samochód w białych kaliach i kwiaty na sali też jakieś kaliowo-storczykowe.
Czy za dużo będzie tych kalii i storczyków?

Czy może do mnie bardziej pasują kwiaty w tonacji pomarańczowej?
A tutaj ja tak dla przypomnienia: http://zenitka.fotosik.pl/

Teraz wyglądam nieco inaczej, bo mam grzywkę na całe czoło i zastanawiam się nad upięciem z grzywką na ślub. Tylko nie wiem jak sprawdzi się grzywka w czasie mszy, tańców itd.

A po za tym zamówiłam biżuterię z białej magii, wygląda tak:

Kolczyki mają inne zapięcie - bigiel.
Bransoletka bardzo mi się podoba,jednak kolczyki nie wiem czy nie są za skromne w przypadku braku ozdoby na szyi... nie wiem, muszę to ocenić na przymiarce kwietniu.

A z butami syf, kiła i mogiła :( Nic na razie nie pasuje albo się nie podoba.

ze_nitka

Poszukałam trochę w sieci i niewiele jest upięć z grzywką :(
W takich rogalach czułabym się jak ta księżniczka Leia (chyba tak sie nazywa) z Gwiezdnych Wojen:

To z kolei jakieś takie przyklejone do czoła:

A to chyba najlepsze, ale też ta grzywka jakoś leci na bok:

Stabilo

ze_nitka

Stabilo, dziękuje, piwko dla Ciebie!
Podoba mi się ta druga fryzura, tylko bez tej górnej bułki.

ze_nitka

Pobawiła się trochę sposobem Zwierzątka i wyszło mi coś takiego:

I zamiast tego białego storczyk zielony...

zwierzatko_mojej_mamy

stabilo - ja tez Ci polalam, bo chyba jednak bede miala grzywke i zaraz sobie te zapisze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Stabilo

ze_nitka

Stabilo, jesteś wielka :D
Jak ty to wynajdujesz? Ja wczoraj pół wieczoru szukałam i nie znalazłam za wiele.
A ta grzywka dwa to chyba na wzór, fryzury_slubne_foto3...?
I grzywka4 tez jest bardzo ciekawa, tylko ja bym chyba wolała upięcie wysokie.
Bardzo Ci dziękuje za te fotki!

ze_nitka

Abaco, bardzo proszę piwo, w ramach podziękowań :)
Czy któraś z Was, żony, miała grzywkę na czole w uczesaniu ślubnym? Jak taka fryzura się sprawdza, grzywka nie wygląda nieestetycznie po jakimś czasie?

mary

ze_nitka, jak długo się czeka na realizację zamówienia w Białej Magii?