Ze_nitce brakuje tylko sensownej fryzury ;)

Zaczęty przez ze_nitka, 01 Gru 2007, 15:08:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

ze_nitka

Tak :) Zdaje się że na wczorajszych plotach mówiłam o tym, po tym jak się zdziwiłaś że już mam ;)
Kupiłam arte di roma, są wygodne :) wczoraj tańczyliśmy w nich walca połamańsca. To są dokładnie takie jak te: http://allegro.pl/item338330309_arte_di_roma_perlowe_buty_do_slubu_sklep_350_zl.html
Model sofia, obcas 5 cm, z paskiem na kostce, kolor biala perła. Ale nie wiem jak to numerek.

ze_nitka

Właśnie chciałam się spytać Ciebie jak idzie Wam nauka walca z tą Kasia Cichopek? ;) My kurcze zapomnieliśmy kroki i coś nam nie idzie... dlatego chcemy sie wesperzec płytą, tylko pytanie czy warto, czy może pójść na lekcje indywidualną doszkalającą.

mary

Zenitka, a jaki obcas? - 5 cm?
Nie wiem czy do mnie pytanie o walca, my tańczymy do płyty Iwony Pavlović. Wychodzi nam całkiem nieźle a układ nie jest nudny.

ze_nitka

Tak 5cm... ja na co dzień nie chodzę w butach na obcasach, więc postanowiłam nie porywać się na 8cm... podejrzewam że nie wyrobiłabym w nich całego dnia.

A pytanie o walc do Ciebie, nie wiem czemu ubzdurałam sobie że uczycie się z tej płyty: http://allegro.pl/item339744803_taniec_krok_po_kroku_walc_angielski.html

ze_nitka

Wywlekam ten mój wątek przygotowaniowy.
Byłam wczoraj na przymiarce i już w kilku wątkach wyraziłam mój zawód tym co zobaczyłam... wieczorem wrzucę parę zdjęć...

magdarynka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sierpniowajulka

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ze_nitka

ze_nitka

ze_nitka

Nie mam tylko zdjęć z szelką na szyi :( a tak jest dużo lepiej, nie wyglądam jak taki kurdupel ;)
Na zdjęciu kolor butów zgrywa się idealnie z kolorem sukienki.
Bransoletka zostanie taka jaka jest, a kolczyki odesłałam do Kati i zrobi z nimi coś żeby był dłuższe i obszerniejsze... są za skromne przy gołej szyi.

cumberland

Cytat: ze_nitka w 11 Kwi 2008, 09:05:08
Byłam wczoraj na przymiarce i już w kilku wątkach wyraziłam mój zawód tym co zobaczyłam...

zenitka - no ale co jest konkretnie nie tak z sukienką? dlaczego jesteś niezadowolona? na zdjęciach wygląda ok?

ze_nitka

Z sukienką jest wszystko ok.
Chyba mi sie już poprostu opatrzyła. Chyba liczyłam na to że mnie oczaruje to jak w niej wyglądam ;)
Poza tym jak podwinięto mi ją do dobrej długości to taka cała sylwetka zrobiłą się krótka... spięte włosy trochę ratują sytuacje i ta szelka to jej nie ma na zdjęciach.

ze_nitka

A to jest bukiet ktory rozważam:

annka-cygannka

ze_nitka moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie. Zazdraszczam figury :) Pewnie oglądałaś już swoją sukienkę dziesiątki razy na zdjęciach i dlatego piszesz ,ze Ci się opatrzyła, ale goście i Pan Młody padną z wrażenia:) Pamiętaj, że dojdzie jeszcze makijaż, fryzura, bukiet... A! Właśnie- bukiet bardzo fajny. Ja też rozważam zielony i z tego co widzę, to dość popularny kolor bukietowy w tym roku ;) Masz może jakieś wyraźniejsze foty swojej biżuterii? Bardzo mi się podoba.

ze_nitka

Annka-cygannka dziękuje za miłe słowa :) Pewnie jest właśnie tak że opatrzyła mi się ta sukienka. Ja miałam ją na sobie samą bez żadnych dodatków to buu... ale w miarę dokładania biżuterii i welonu było lepiej.

Zdjęcia biżuterii z bliska:

Moja kolczyki są na biglu, a nie na sztyfcie jak na zdjęciu.
Jak pisałam wcześniej kolczyki odesłałam do modyfikacji, chciałabym żeby był obszerniejsze.

mary

Zenitka, wyglądasz bardzo dobrze! :) Owszem, sukienka nie jest dopasowana, ale przecież będzie?! Mnie się nawet te kolczyki podobają i nic bym w nich nie zmieniała. W sumie sama będę miała podobne ;)
Szkoda, że nie masz zdjęć na których widać całe buty- interesują mnie one bardzo, bo sama będę takie zamawiać ;)

Zbyt częste oglądanie sukien ślubnych nikomu nie służy. Potem zaczynają nam się podobać inne i ta nasza wybrana już tak nie cieszy. Mój N. mi zabronił oglądania sukien i w sumie widzę, że ma facet rację ;)

ze_nitka

Dzięki Mary :) ale minę mam nie tęgą, nie? ;)

Kolczyki już proirytetem lecą do Kati, bo odczułam wielką potrzebę ubogacenia ich.

Mogę je obfotografować, ale bez towarzystwa sukienki, teraz, chcesz?

mary

pewnie ;)
Ile one mają cm?

Minę, zwłaszcza na 4 zdjęciu, masz strasznie niewesołą, ale czuję, że to zupełnie na wyrost! ;)

ze_nitka

Na pewno na wyrost, ja mam tendencje do przesadzania ;)

A oto buty, mają 5cm:

A to metka od mojej Lorny, jaki ona ma rozmiar?

ze_nitka

cumberland

ze_nitka wyglądasz naprawdę świetnie, pamietaj, że w końcu właśnie dlatego wybrałaś LORNĘ! ;) a prostota i skromność przy jednoczesnym zachowaniu elegencji i wdzięku to ATUT tej sukni a nie wada !!

vobi

Cytat: ze_nitka w 12 Kwi 2008, 16:46:57
A oto buty, mają 5cm:
swietny wybor, widzialam je na zywca IMHO sa naprawde piekne :)

Cytat: ze_nitka w 12 Kwi 2008, 16:46:57
A to metka od mojej Lorny, jaki ona ma rozmiar?

o kurcze, takiego rozrzutu jeszcze nie widzialam - od 36 do 40? Stawialabym jednak na rozmiarowke niemiecka, czyli 36.