Ze_nitce brakuje tylko sensownej fryzury ;)

Zaczęty przez ze_nitka, 01 Gru 2007, 15:08:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

tzn moim zdaniem to zależy tez  od budowy ciała, moje dwie przyjaciólki o których pisałam mają trochę ponad 160 cm i są bardzo szczupłe... jedna to nawet bardzo bardzo rozm. 32 i jeśli chodzi o te rybki to niestety wyglądały jak dziewczynki idące do Komunii

mary

Kochana, ale ja ważę 50kg (punkty dla mnie za ekshibicjonizm ;) ) i mam 167cm. Wydaje mi się, że jestem absolutnie w normie, a rozmiar 32 to ja widziałam jedynie na wieszaku ;)

mika

no to dlatego ja mówiłam ogólnie... generalnie trzeba mierzyć... a ty wcale mocno niska nie jesteś ;-)

mary

mocno niska?? mika9983, ja mam w starym dowodzie wpisane "wzrost wysoki" ;)

mika

hehe ja mam 174 i też mam wysoki a moja przyjaciółka ma 164 i ma średni

ze_nitka

mika9983, Adane kosztuje 3590 i do tego 10% zniżki. A Lorna kosztuje 3390, wiec różnica nieznaczna.
Ja mam w dowodzie wpisane 161cm (dodałam sobie, a co :P ), i ważę 48-50, nosze rozmiar 34, 36. Szczerze mówiąc wydaje mi się że nie wyglądam w Lornie źle, może mam za mało samokrytycyzmu ;)

A Adane, fakt jest kobieca, ale ... ma ogromny tren, który w zasadzie nie wiadomo jak podpiąć, tzn albo na wierzch i wtedy znika to ładne podkreślenie bioder, albo pod spód a wtedy to taki skitłany ten tren i po prostu mało ciekawie, a wiadomo że przez większość czasu tren będzie podpięty.

Wiecie co.. jest jeszcze jedna sprawa... w tamtym roku koleżanka brała ślub w bardzo podobnej sukience do Adane... nie chce żeby ktoś mi wyjechał ze stwiedzeniem... "O sukienka jak M. miała" ;)

tachogti

Cytat: "mary_popins"ale ja ważę 50kg (punkty dla mnie za ekshibicjonizm ;) ) i mam 167cm
dolujesz mnie...  ;-) ja mam 171 i waze 65.... :shock:  tlumacze to sobie ubitymi miesniami, ale to tak zeby nie umrzec z rozpaczy  :-P
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mika

Cytat: "tachogti"ja mam 171 i waze 65....

to jesteś całkowicie w normie bo ja mam 174 i ważę w porywach 55 kg i to jest moim zdaniem za mało :-/

mary

tachogti, nie dołuj się! Jesteś przecież wyższa  ;-)

mika9983, jak za mało to musisz przytyć. Mi odpowiada moja waga, mimo, że wszyscy (prawie) pozwalają mi na dokoptowanie jakiś 3-5 kg. Mowy nie ma  :-P

ze_nitka

ZAMÓWIŁAM :D :D

I oczywiście Lorne :D szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona :)

Włosy bede mieć na pewno spiete, dostane welon dwuczęściowy i długą cześć az za tren zdejme bo slubie :)

mika

wyglądasz absolutnie piękne  :mrgreen:
bukiet też mi się bardzo podoba, ale koniecznie chcesz bordo??

ze_nitka

mika9983, dzięki  :lol: mam nadzieje że to samo powie mój przyszły za te 5 miesięcy :)
I oczywiście tata mi pomógł w ostatecznym wyborze, męskie oko na prawdę jest pomocne :)
A bukiet nie koniecznie bordo, ale myślałam o jakimś żywym kolorze. I nie koniecznie róże, myślałam o tulipanach, ale usłyszałam sprzeciw z ust przyszłego i mamy ;)

sonja

Przepięknie wyglądasz:) jak dla Ciebie projektowana:)

asia407

Sliczna suknia i super w niej wygladasz. Gratuluje figury 8-)

Ja waham sie miedzy Lorna i dwoma innymi z Agnes. Lorne mierzylam, ale w UK, a tutaj sukienki do przymiarek sa ogrooomne,rozmiar chyba 14.Sukienka byla super, sama sie sobie w niej podobalam.Ale to dlatego,ze panie pospinaly mnie szpilkami najciasniej jak sie dalo.Efekt super, ale usiasc w tym juz nie dalo rady.Dlatego nie wiem jak wygladalabym w moim rozmiarze.

Czy kiecka jest opieta na wysokosci bioder?
Jak beda ci ja dopasowywac, to jak to bedzie w pasie i biodrach?Czujesz sie w niej "zcisnieta" czy raczej na luzie|?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tachogti

ze_nitka, cudnie! :mrgreen:  zachwycajaco w niej wygladasz  :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

inkageo

Super :) I bardzo mi się podoba ta szelka na szyję, zmienia charakter sukni :) Tak z ciekawości zapytam ile teraz kosztuje? Cena ze stycznia to ok. 3300 zł (bez bolerka), teraz kolekcja 2007 trochę staniała?
Imagine there is no hate

foszek

Sliczna sukienka !! Slicznie wygladasz w niej.
A woja droga, ciekawe ze wszystkie nasze "wachadelka" zamawiaja prawie w tym samym czasie suknie :-D

mary

ze_nitka, gratuluję decyzji :) Wyglądasz pięknie w tej sukni, więc możesz być z siebie dumna  :-D Przyłączam się do pytania Inki, ile Cię kosztuje to cudo? ;-)

rilla

ze_nitka, jaki kolor masz wpisany w umowie?:) zerknij proszę:)
ja mam ecrue:) a Panie ciągle mówiły, że to perłowy i się boję, że mi o ton ciemniejszą sprowadzą.

mary

chyba tegoroczne PM miały "ivory" czy jakoś tak i to był kolor prawie biały. O ile dobrze pamiętam ;)

rilla

no właśnie:( a się dopytywałam i pani mówiła, że to ten:/

Same kłopoty mi wychodzą kurcze:(

inkageo

Cytat: "mary_popins"chyba tegoroczne PM miały "ivory" czy jakoś tak i to był kolor prawie biały. O ile dobrze pamiętam ;)
A wiecie, że wcale nie był prawie biały. To pronoviasowe ivory nazywane w Madonnie perłą, a u nas kremem wygląda identycznie jak zwykłe ecru tej mojej drugiej sukni Margarett. Wisiały w szafie koło siebie to nie było różnicy.
Imagine there is no hate

siog

ivory to jest to samo co ecru
tyle ze ivory jest z jez ang a ecru z franc. Ecru jako nazawa kol jest po prostu bardziej przyjeta w Pl

rilla

Cytat: "inkageo"
Cytat: "mary_popins"chyba tegoroczne PM miały "ivory" czy jakoś tak i to był kolor prawie biały. O ile dobrze pamiętam ;)
A wiecie, że wcale nie był prawie biały. To pronoviasowe ivory nazywane w Madonnie perłą, a u nas kremem wygląda identycznie jak zwykłe ecru tej mojej drugiej sukni Margarett. Wisiały w szafie koło siebie to nie było różnicy.

no to niezły chwyt:) ja chciałam biały, jak mi Pani powiedziała - perła, to ja od razu ok, że nie ecrue, mogę wystąpić:)

Nio nic, niech już będzie:)

Kasia

rilla84,  oj coś Ci te zakupy dziwnie wyszły  :->

mam nadzieje że to tylko takie chwilowe "kłopoty" i że efekt końcowy będzie powalający  :-D