EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Cytat: rubin04 w 15 Cze 2012, 23:22:37
Aja pytała o muzykę i nie iwem czy ten jeden fargment to nie jest ta muzyka przy której piłkarze wychodza na bpoisko:

ooo, jaka fajna muza :D lubie takie kawalki :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

twinnie77

Cytat: dragonfly w 15 Cze 2012, 21:26:38
martullek fantastycznie!!!!! super pamiatka!

no i 1:0 dla Anglii chwilowo :D

Dragon, zauważyłaś, że Ibrahimowicz i Hart coś mieli do siebie po drugiej bramce dla Szwedów? A potem Ibrahimowicz napił się z bidonu Harta  :crazy: :crazy: :crazy:

rubin04

Ładny!

Siog, M. mi o tym opowiadał bo angielski w firmie ma z Irlandczykiem i przy okazji dyskusji o tej rosjskiej fladze z wtrokowego meczu opowiedział im te historię.

Dodany tekst: 15 Cze 2012, 23:40:18

a, powiem Wam jak M. mi znalazł te melodie - bo w tym filmiku powyżej (swoja drogą: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11945435,_Mecz_o_wszystko___Rezyser_Slesicki_proponuje_autorowi.html?utm_medium=RSS&utm_campaign=10663636&utm_source=RSS)
i jak właczyłam ten filmik to on przystawił telefon i ma tam jakąś aplikację co wychwytuje dźwieki i wyszukuje co to za melodia :)

zuzia

Cytat: rubin04 w 16 Cze 2012, 00:34:44Ładny!
to ten filmik o którym dzisiaj pisałyśmy, że go TVP zablokowało na Youtube!

mayagaramond

martullek - ale fajnie!!!!!! Super, ze udało sie wam znaleźc te zdjęcia.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

Cytat: twinnie77 w 15 Cze 2012, 23:26:26
Dragon, zauważyłaś, że Ibrahimowicz i Hart coś mieli do siebie po drugiej bramce dla Szwedów? A potem Ibrahimowicz napił się z bidonu Harta  :crazy: :crazy: :crazy:
o, nie widzialam....

Justynna

A dziś do Trójki zadzwonił jakiś słuchacz i wytłumaczył, dlaczego jest tak dużo irlandzkich kibiców w Polsce. Bo przyjechali odwiedzić swoje teściowe :D

inkageo

Wyruszamy na wrocławski rynek, to będzie dłuuuuuuuugi dzień :D
Imagine there is no hate

emcia

kupiłam kredkę do malowania twarzy
żebym sama miała iść, i tak pójdę

magoo

inkageo już jedziecie??

hmm my planujemy ok 18 jechac  :hmm:

inkageo

No ale jeszcze zabieramy po drodze przyjaciół z Krzyków, u każdego pewnie piwo, auto zostawiamy na Żmigrodzkiej i jeszcze trzeba dojechać ;) Na 17 chcemy być ;)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: emcia w 16 Cze 2012, 14:04:19
kupiłam kredkę do malowania twarzy
żebym sama miała iść, i tak pójdę

emcia :highfive: ja na razie tez sama, choc spotkałam wczoraj kolezanke z aplikacji i ma dac znac, moze tez przyjedzie z mezem :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

emcia

Cytat: wrobelek0403 w 16 Cze 2012, 14:12:42
emcia :highfive: ja na razie tez sama, choc spotkałam wczoraj kolezanke z aplikacji i ma dac znac, moze tez przyjedzie z mezem :D
i tak na pewno kogos spotkam
jest takl pięknie, mam motywację żeby skończyć robotę, a nie podczas meczu siedzieć

ddu

matrullek, niesamowita pamiątka!

Dodany tekst: 16 Cze 2012, 14:56:57

Cytat: zuzia w 16 Cze 2012, 00:43:18
to ten filmik o którym dzisiaj pisałyśmy, że go TVP zablokowało na Youtube!

ja tam się nawet na fejsie zapisałam do grupy żądającej puszczenia tego filmiku przed meczem ;)

rubin04

ja chcialam napisac tylko ze na dzisiejszy mecz moja  Natalia bedzie wnosic te flage Uefa, te niebieska z napisem Respect :)

mayagaramond

Zlazlam cale nasze wielkie miasto w poszukiwaniu czerwonych szortow... i nic, nic nie ma.

A chcialam wystapic jako flaga ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

a ja kupiłam kolorowe wstazki i zielony szalik i zielony lakier do paznokci na poniedziałek :D :D

teraz zabieram sie za malowanie na czerwono :D

Lwica

ktoś chętny do tańca??

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

dragonfly

wlasnie M mi sie pytal dlaczego sie chwale, ze Euro jest w Polsce, skoro przeciez jest na Bialorusi lol lol lol

wrobelek0403

dragonfly widziałam to lol lol

rubin04

jade miejskim autobusem do rynku, do Strefy kibica. Caly autobus spiewa, a ja czuje sie jakos tak wzruszona  tym jak ludzie potrafia pieknie byc razem! No to do boju Polsko!

emcia

Cytat: rubin04 w 16 Cze 2012, 19:50:39
jade miejskim autobusem do rynku, do Strefy kibica. Caly autobus spiewa, a ja czuje sie jakos tak wzruszona  tym jak ludzie potrafia pieknie byc razem! No to do boju Polsko!
sama, sama?
umówiłam się z bratem i jego kolegami /tak myślę, mają napisać gdzie są/ a na razie wybieram się na rynek

golinda

ale się już upiliśmy pod mecz! ekhm... znaczy pod wygraną naszych ;)