EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

macie wiecej Irlandczykow wesolych:

umarlam ze smiechu

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

My byliśmy najperw w Rynku, aż e już strefę w Rynku zamknęli to pojechaliśmy do strefy Fan Camp Calsberga na Lotniczej - tam przynajmneij piwo z odpowiednia iloscią % dawali :)
U nas lało solidnie! Ale i tak było super!

Tylko czemu Kreciki a nie my!!!?

Dodany tekst: 17 Cze 2012, 21:28:13

Siog, ostatnio w TVN jak pokazywali Irlandczyków to jedne podawał swój nr tel i że jest samotny i szuka zony polki :D

zuzia

Cytat: rubin04 w 17 Cze 2012, 22:27:07Siog, ostatnio w TVN jak pokazywali Irlandczyków to jedne podawał swój nr tel i że jest samotny i szuka zony polki
ej! trzeba było zapisać dla mnie!!! ;)

siog

Cytat: zuzia w 17 Cze 2012, 21:59:09
ej! trzeba było zapisać dla mnie!!!

?????????????

wrobelek0403

siog, o matko lol lol

wczoraj po meczu byli tacy mili, załowali, zesmy przegrali i gadali cos o pieknych kobietach na kazdym kroku lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Padlam, autentycznie padlam.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11990057,Figurski_przeprasza_za_teksty_o_gwalceniu_Ukrainek_.html

""A wiesz, co ja wczoraj zrobiłem po tym meczu (Anglii - red.) z Ukrainą? Zachowałem się jak prawdziwy Polak..." - zaczął Wojewódzki. "Kopnąłeś psa" - odparł na to Figurski. "Nie, wyrzuciłem swoją Ukrainkę" - powiedział Wojewódzki.
Oto dalsza część rozmowy: F: A to dobry pomysł... Mi to jeszcze nie przyszło... Wiesz co? Ja po złości jej dzisiaj nie zapłacę. W: Wiesz co, to ja swoją przywrócę, odbiorę jej pieniądze i znowu wyrzucę. F: Powiem ci, że gdyby moja była chociaż odrobinę ładniejsza, to jeszcze bym ją zgwałcił. W: Eee... Ja to nie wiem, jak moja wygląda, bo ona ciągle na kolanach."

I to ma byc smieszne????

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

mayagaramond ja tego w ogole nie komentuje, bo zmiesmaczona jestem mocno. czasem maja smieszne te programy ze sie zwijam jadac do pracy, ale czasem nie da sie tego słuchac.

jest paru takich oszołomów w mediach, ale wychodze z załozenia, takie uroki demokracji i wolnosci słowa. wiem, dosc niepopularny poglad mam w tej kwestii. podobnie uwazam za kuriozum skazanie Dody za tekst, ze bibilie napisała banda szalenców palacych ziolo ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

A obrazamy sie o dowcipy o kradzionych samochodach :crazy: :crazy:

W DE dziennikarz po takim tekscie juz by nie pracowal.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

Cytat: mayagaramond w 22 Cze 2012, 10:16:12A obrazamy sie o dowcipy o kradzionych samochodach crazy crazy
wlasnie o tym pomyslalam....

Dodany tekst: 22 Cze 2012, 10:20:19

Cytat: wrobelek0403 w 22 Cze 2012, 10:08:24jest paru takich takie uroki demokracji i wolnosci słowa.
jak najbardziej, ale konsekwencje za to powinni poniesc ;D

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 22 Cze 2012, 11:08:24kuriozum skazanie Dody za tekst, ze bibilie napisała banda szalenców palacych ziolo

z tym sie zgadzam.

Natomiast nie wiem, czy tekstych o gwaltach podlegaja pod wolnosc slowa. Mam nadzieje, ze on nie pracuje w telewizji publicznej...

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 22 Cze 2012, 11:16:12A obrazamy sie o dowcipy o kradzionych samochodach

ja sie osobisciie nie obrazam ;)

w publicznej nie pracuja, tekst był obrazliwy i nie na miejscu i pewnie dostana kare od REM i KRRIT.

ale czytalam tez ze ktos złozył doniesienie do prokuratury :crazy: ja sie pytam, za co...

fasolka1980

te teksty Figurskiego i Wojewódzkiego są poniżej wszelkiej krytyki...

siog

Debile, totalne dno....

cherry

Cytat: mayagaramond w 22 Cze 2012, 11:23:33Natomiast nie wiem, czy tekstych o gwaltach podlegaja pod wolnosc slowa.
Dla mnie to ta sama kategoria, co robienie zartow z wykorzystywania dzieci. I mam nadzieje, za to juz nie jest objete wolnoscia slowa. I dobrze, ze prokutatura wkroczyla. Wyobrazcie sobie jakis program w tv (no nie wiem Kawa na sniadanie czy cos co leci wieczorem) - w ktorym sie zartuje o gwaltach na kobietach albo o pedofili - do mnie stanowcze NIE!
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

siog

a tak apropos tego meczu anglia-ukraina. przykre ze sedzia byl do du...py i ewidentnie faworyzowal Anglikow. Ukraincy grali tysiac raz lepiej niz Anglicy! po pierwsze nie uznal im gola i nie uznal im penalty (gra reka) Ja mysle ze ten mecz spokojnie bylby 2 -1 nie na korzysc Anglii.
Smutne ze dobra gra nie byla warta nic tylko fart....

wrobelek0403

Cytat: siog w 24 Cze 2012, 09:35:28
a tak apropos tego meczu anglia-ukraina. przykre ze sedzia byl do du...py i ewidentnie faworyzowal Anglikow. Ukraincy grali tysiac raz lepiej niz Anglicy! po pierwsze nie uznal im gola i nie uznal im penalty (gra reka) Ja mysle ze ten mecz spokojnie bylby 2 -1 nie na korzysc Anglii.
Smutne ze dobra gra nie byla warta nic tylko fart....

nie ogladałam, ale słyszałam :thumbdown:

siog

ja mam nadzieje ze Wlosi im nakopia:)

juz wczesniej mialam napisac ale nie mialam czasu, ze caly stosunek naprzyklad UK do rozgrywek w Pl i Ua byl koszmarny, uprzedzenia, stereotypy i wyszukiwanie tylko zlego i delektowanie sie tym wrecz do ekstazy. takie wrazenia odnosilam ogladajac BBC naprzyklad. naprawde mnie to tknelo! zawsze jakis reportaz negatywny a po czym odrazu o igrzyskach w Londynie z usmiechem, i patrzta jacy my wspaniali i wielcy jestesmy! Mierzilo mnie to.

Dragon i dziewczyny mieszkajace w UK, jakie wasze odczucia?

wrobelek0403

siog no wlasnie, odniosłam wrazenie, ze Anglicy Euro traktują troche jako konkurencję za swojej olimpiady. takie to dziecinne ...

siog

bo zawsze mam wrazenie ze oni tacy sa i nie potrafia stracic swa "wielkosc" imperialna. Ja to zawsze "czuje" czytajac brytyjskie gazety chociaz lub nawet ogladajac BBC. Ba, nawet durne modowe i plotkowe zurnale tez takie sa!
no ale to w jaki sposob oni przedstawiali organizacje euro w Pl i Ua to poprostu bylo okropne, nie godne, ponizej wszelkich standardow dziennikarstwa po prostu (chociaz te standarty to i tak leza na podlodze ogolnie). No po prostu wkurzalo mnie. Tak jak by ich zaba dusila ze Euro jest wlasnie tam i wszelkimi sposobami chcieli pokazac ze Ukraina (w szczegolnosci) i Polska nie sa warci. Reportaze same negatywne no po prostu szukali sensacji i jak najwiecej blota. normalnie jakas cala kampania propagandowa.

wrobelek0403

siog, to rzeczywiscie przykre. no ale w efekcie sami sobie zrobili krzywde, Anglicy nie przyjechali, doping był zaden, Anglia przegrała i dobrze im tak ;)

siog

no dzisiaj chyba graja z Wlochami :)

wrobelek0403

Cytat: siog w 24 Cze 2012, 13:15:24
no dzisiaj chyba graja z Wlochami :)

hahaha, pomyliłam z Francuzami :D

Dodany tekst: 24 Cze 2012, 13:42:35

siog, a czytałas to??

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11921150,Stadiony_nienawisci__Ujawniamy_kulisy_pracy_reporterow.html

BBC dopusciła sie lekkiej manipulacji...