EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

a po toruniu chodzą Irlandczycy z naszymi szalikami

mayagaramond

Boze, zaraz zejdę na zawał...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

Boze, jakie emocje! Wlasnie mowia, ze w naszej grupie A kazda druzyna moze wyjsc, o ile wygra!

mayagaramond

Ja pier**** Grecy strzelili Ruskim gola!!!!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

Cytat: mayagaramond w 16 Cze 2012, 21:36:15zaznaczenie
teraz Czesi musza wygrac jak chca przejsc, jak zremisujemy z nimi to Ruskie i Grecja dalej, a my out.... Kurcze, druga polowa bedzie dramatyczna.....

mayagaramond

Zamiast grac fauluja... Co się z nimi stało po przerwie???

Dodany tekst: 16 Cze 2012, 22:15:13

Nieeeeeeeeeee

dragonfly

buuuuuuu :(

Dodany tekst: sob, 16 cze 2012, 21:15:54

ale juz wole Czechow w cwiercfinale niz Grekow ;D

Dodany tekst: 16 Cze 2012, 22:16:45

o cholera, nie - Grecy by przeszli.... a do dupy.....

Dodany tekst: 16 Cze 2012, 22:40:01

ale lipa  :crying: :crying: :crying:

ddu

a. no ale Rosjanie nie wyjdą
może kogoś to pocieszy

hm. no nie spodziewałam się wiele po naszej reprezentacji, w meczu z Rosją bardzo mnie zaskoczyli
teraz mam nadzieję, że Ukraińcy wyjdą z grupy, choć jeden gospodarz

mayagaramond

Moim zdaniem przejście Greków to dramat, oni w ogóle nie grają....

magdalinska

szelma

Co za dupna sytuacja :(. Żeby jeszcze Czesi i Rosjanie przeszli - to nie, kurde, Grecy! I jak ja się w pracy pokażę? :crying:
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

feeling.good

a ja sie cieszę, że Grecy. Na meczu z Czechami, mimo że w mniejszości, pięknie kibicowali i nawet śpiewali "Polska, biało-czerwoni"

inkageo

I tak było wspaniale! Bawiliśmy się rewelacyjnie, atmosfera była cudowna, tego nie da się opisać :) :) :)
Strefa kibica we Wrocławiu zorganizowana idealnie, tak się bałam, a było bardzo bezpiecznie, w odpowiednim momencie przestali wpuszczać ludzi i nie było ścisku, ja jeszcze do końca nie wytrzeźwiałam. Ale tyle razy miałam łzy w oczach ze wzruszenia, że nie wiem co by było gdybyśmy wygrali..
Czuję się teraz lepszym człowiekiem  :rotfl:
Imagine there is no hate

Lwica

inkageo mocno was deszcz zmoczył?? bo podejrzewam, że raczej ciężko było parasolkę w takim tłumie rozłożyć.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Justynna

inkageo, ale Ci zazdroszczę, my nie zdążyliśmy do strefy kibica :(

inkageo

A wiecie, że w rynku tylko pokropiło! Na chwilę dałam szalik na głowę ;)
Nawet przyjemny był ten deszczyk :) Ulewa poszła bokiem.
Jak wyszliśmy ze strefy to było bardzo dużo policji, ale my na żadną zadymę nie trafiliśmy.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

ja na strefe nie weszłam, zamkneli ją tuz po 18, no ale nie ma tego złego, bo spotkałam znajomych na rynku :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

No i byłam pod wrażeniem kultury ;) W każdym razie trafiliśmy na fajnych ludzi dookoła :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

no moze poza rzucaniem kufli i sikaniem gdzie popadnie. w tej kwestii faceci sie zdecydowanie nie popisali, a kibli było sporo, trzeba było tylko przejsc 200-300 m :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Justynna

Cytat: inkageo w 17 Cze 2012, 16:03:21
No i byłam pod wrażeniem kultury ;) W każdym razie trafiliśmy na fajnych ludzi dookoła :)
My w sumie też. Jeden miły pan pozwolił mi zadzwonić ze swojego telefonu po tym jak zgubiłam w tłumie męża i resztę ekipy, a potem zrobił mi zdjęcie ze swoją żoną :D

mayagaramond

Nie moge, nie moga nadal uwierzyc, ze Grecy z ich uspiajacym stylem gry wyszli z grupy. :crazy: :crazy:

inkageo

My mieliśmy blisko do wc zone :D
I tam też była kultura.. Dwa razy panowie mnie przepuścili w kolejce  :padam: :padam:

Dodany tekst: 17 Cze 2012, 16:40:04

Cytat: mayagaramond w 17 Cze 2012, 16:17:44
Nie moge, nie moga nadal uwierzyc, ze Grecy z ich uspiajacym stylem gry wyszli z grupy. :crazy: :crazy:

I ja!
Imagine there is no hate

mayagaramond

W temacie brzydkiego Özila, to jest jego laska: