EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 13 Cze 2012, 13:39:23a ten cały pożarski na fladze this is russia, który swego czasu wypieprzył polaków z rosji, to też był przypadkiem i bez kontekstu i bez złych intencji?

no cóz, mysmy najpierw tę Rosje najechali ;)

chciałabym zeby te mistrzostwa odbyły sie bez podtekstów, politycznych odnosników, zaszłosci historycznych. Uwazam, ze najlepszym sposobem jest ignorowanie takich akcji, bo ich rozdmuchiwanie nic dobrego nie przyniesie.

Owszem, zawsze mozna powiedziec, ze ktos na mnie pluje, a ja udaje, ze to deszcz pada. Nie uwazam jednak, ze ten przemarsz to była jakas szczególna prowokacja (czyli to przysłowiowe plucie). Gdyby to zrobili 17 wrzesnia to co innego, ale w ich wlasne swieto narodowe???
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Cytat: twinnie77 w 13 Cze 2012, 12:48:36
feeling, super :) Czy Stasiu miał wejściówkę??
tak, miał swój bilet

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 13 Cze 2012, 13:53:40chciałabym zeby te mistrzostwa odbyły sie bez podtekstów, politycznych odnosników, zaszłosci historycznych. Uwazam, ze najlepszym sposobem jest ignorowanie takich akcji, bo ich rozdmuchiwanie nic dobrego nie przyniesie.
wrobel, ale mi też dokładnie o to chodzi
tymczasem to właśnie przez cholerny rosyjski marsz doszło do zamieszek, pobić i aresztowań, o których teraz cały świat trąbi i taka a nie inna opinia idzie o Polsce
i ja wiem, że wina jest przede wszystkim po stronie naszych debilnych kiboli, tudzież krzyżowców, ale rzecz w tym, że uważam, że rosjanie ich sprowokowali organizacją przemarszu i to właśnie było niepotrzebne

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 13 Cze 2012, 14:27:34rosjanie ich sprowokowali organizacją przemarszu i to właśnie było niepotrzebne

nie uwazam jednak, ze była to prowokacja celowa i swiadoma. jakos nie wierze, ze poszli tam wiedzac, ze to sie skonczy bijatyką.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

Cytat: wrobelek0403 w 13 Cze 2012, 14:32:51nie uwazam jednak, ze była to prowokacja celowa i swiadoma.

Też tak uważam.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 13 Cze 2012, 13:32:51
nie uwazam jednak, ze była to prowokacja celowa i swiadoma. jakos nie wierze, ze poszli tam wiedzac, ze to sie skonczy bijatyką.

eeee..... to nie finowie, tylko ruscy, kamon! :D

szelma

:beer: Pijmy - co nam pozostało :D I wypiłabym z chęcią z braćmi Rosjanami, a co :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 13 Cze 2012, 14:32:51jakos nie wierze, ze poszli tam wiedzac, ze to sie skonczy bijatyką.
pewnie nie, ale po co poszli? żeby zademonstrować swoją siłę, a wiadomo, jak się takie demonstracje siły kończą

golinda

Cytat: szelma w 13 Cze 2012, 14:36:06I wypiłabym z chęcią z braćmi Rosjanami, a co Cheesy

ja piłam na studiach w de
z ruskimi, czechami i ukraińcami

z niemcami impreza wyglądała tak: stoi szwab z piwem w łapie i pije je 2h

:D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 13 Cze 2012, 14:38:24z niemcami impreza wyglądała tak: stoi szwab z piwem w łapie i pije je 2h

rafting z niemcami - pierwszy ponton, japonczykami - drugi ponton, rosjanami - trzeci ponton wygladal tak - nasz koles-sternik podplywa do japonczykow, do nas mowi "ATAKUUU!" i napieprzami wioslami woda w nich, oni odpieprzaja, podplywamy do rosjan, to nie trzeba bylo czekac na ataku, bo juz nas leja, podplywamy do niemcow, atakuuu, my na nich woda, ludzie mokrzy cali i patrza na nas zdziwieni... zero reakcji.. uznalismy, ze nie dostali rozkazu to tak siedzieli ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: golinda w 13 Cze 2012, 14:38:24z niemcami impreza wyglądała tak: stoi szwab z piwem w łapie i pije je 2h

nie chcial was wpedzac w koszty lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

do nas kiedys Niemcy przyjechali na wymiane i wyglądało to tak samo :D :D i jeszcze stali przy scianach i jedna noga sie podpierali :D 

btw-zobaczcie jaki fajny demot http://demotywatory.pl/3831276

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Cytat: salsa w 13 Cze 2012, 14:54:37do nas kiedys Niemcy przyjechali na wymiane i wyglądało to tak samo   i jeszcze stali przy scianach i jedna noga sie podpierali

na złych niemcow trafiłas :D nasi grali w pub crawl i tanczyli na barze lol lol

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

ale głupia cipa!

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 13 Cze 2012, 14:31:30
Ale k**** menda:

http://demotywatory.pl/3831014/Niech-ktos-mi-jeszcze-raz-powie

Zatluklabym na jego miejscu.

ja tez :walkiem: a juz na pewno byłby to koniec zwiazku, z kims takim nie da sie zyc.

mayagaramond

I cos na dzisiaj lol lol

golinda

Cytat: mayagaramond w 13 Cze 2012, 14:51:38nie chcial was wpedzac w koszty LOL LOL

jak nas? to ich impreza była :D

margareta

Cytat: golinda w 13 Cze 2012, 11:00:26
aaa, ruscy mają najpiękniejeszy hymn na świecie!!!
Ale te gwizdy podczas hymnu, to naprawdę wstyd i żenada

niewiemjaka

wlasnie posluchuje jak szef finansow mowi ze 7 minut przed zakonczeniem meczu dostal sms z potwierdzeniem wygranej/przegranej obstawionego wyniku, no i sie zastanawiamy WTF
i doszlismy do spiskowej teorii ze kurde jednak to wszystko jest ustawione lol

ishka82

Cytat: wrobelek0403 w 13 Cze 2012, 09:57:43
szelma takie rzeczy zdarzają na wielu imprezach masowych, koncertach, meczach czy festiwalach.

robienie z tego afery uwazam za nieporozumienie.
dokładnie :) mam nadzieję, że już burd nie będzie i zaraz znów polecą pochwały i pozytywy i zanim się euro skończy, to już nikt nie będzie pamiętał o tych incydentach :)

jestynka

ja przez tre zadymy nie poszłam do strefy kibica :zly:
i nawet jeśli była to prowokacja, to rozum też od czegoś jest!

ziuta

Cytat: jestynka w 13 Cze 2012, 17:41:18i nawet jeśli była to prowokacja, to rozum też od czegoś jest!
noo, tylko wiesz, jedni go mają więcej, a inni jakoś tak mniej ;)

inkageo

Dla niemających fejsa, nie wiem czy już dzisiaj było, ale to chyba hit, bo mam mało znajomych, a już ze 4 osoby to wstawiły  :rotfl: :rotfl:
Imagine there is no hate