EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Buuuu, Dania przegrała :(:(:(
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

wlasnie mowili w tv, ze angielskie WAGs przylecialy do Kraka i sie wybieraja z chlopami na przedmeczowe "retail therapy" ;D

wrobelek0403

dragonfly rozwin skrót :blush:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

emcia

żony i dziewczyny

wrobelek0403

aaaaaa, nie wpadłam na to :D

Dodany tekst: śro, 13 cze 2012, 19:47:54

wiecie co, zmieniłam zdanie o ruskich ;)

http://www.sport.pl/euro2012/1,127122,11927235,Trening_reprezentacji_Czech_we_Wroclawiu__Wszyscy.html

chodzi mi głównie o ten fragment:
- Czy to nie dziwne, że ci kibice tak się zachowują? O co im chodzi? Przecież w sobotę Czesi będą walczyć z wami o awans do ćwierćfinału. To chyba dlatego, że są tu także dzieci. Inaczej nie mogę sobie tego wytłumaczyć - mówił mi rosyjski dziennikarz, który przez całe Euro zajmuje się reprezentacją Czech. - U nas w podobnej sytuacji byłoby to nie do pomyślenia - dodawał.

no rzeczywiscie, im ciezko zrozumiec, ze ludzie sa po prostu zyczliwi a euro traktują jak zabawe, a nie wojne ... na pewno musza w tym miec jakis cel...
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

feeling.good

my też jesteśmy pod wrażeniem  :thumbup:

wrobelek0403

kurcze, w ogole nie wpadłam na to, ze ostatnie zatrzymania kiboli były "prewencyjne" przez euro lol lol sprytne, nie powiem :D

twinnie77

Cytat: mayagaramond w 13 Cze 2012, 15:05:48
I cos na dzisiaj lol lol

Boskie :)
Ale emocje nadal są (w meczu Holandia:Niemcy)...

mayagaramond

Cytat: golinda w 14 Cze 2012, 09:45:45
mają rozmach... ;)

http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,piekne-samoloty-rosyjskich-vip-ow,48425.html#!prettyPhoto

Moja siostra cioteczna jeste fanka rosyjskich klientek, bo przychodza i kupuja i nie jecza jak Polki lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: mayagaramond w 14 Cze 2012, 11:30:25bo przychodza i kupuja i nie jecza jak Polki

bo pewnie przylatują tymi samolotami, a Polki wysiadają na pobliskim przystanku :P

golinda

sprostowanie spoko, ale te komentarze pod spodem to jest totalne dno
jak można mieć takie chore poglądy? to już nawet nie jest skrajna prawica, to jest choroba zwana nienawiścią do wszystkich i wszystkiego

twinnie77

Justynna

golinda, no chore to jest, niestety.
Staram się raczej nie czytać komentarzy, bo ludzie piszący "anonimowo" plują jadem dookoła  :crazy:

mary

Cytat: feeling.good w 13 Cze 2012, 22:54:51Okiem rosyjskich mediów: http://www.wykop.pl/ramka/1170533/rosjanie-zapomnielismy-ze-jestesmy-goscmi-surkis-nie-zycze-tego-ukrainie/
świetny tekst!
Wiem, że dyskusja nad zasadnością Euro w Polsce już się zakończyła kilka stron temu, ale ja - nie będąc fanem piłki nożnej- cieszę się bardzo, że mamy Euro, że mamy te drogie stadiony i drogi pobudowane nowe, i całą masę innych rzeczy. I nawet przez usta by mi nie przeszło narzekanie na cokolwiek - nawet na dworzec, którego jak wiadomo w K-cach aktualnie nie mamy wcale.
Oby tylko banda prostaków nie zaburzyła atmosfery narodowego święta i nikt nie wyjeżdżał zniesmaczony zachowaniem Polaków - czy to tych beznadziejnych kiboli, czy to tych co przy okazji Euro chcą swoje ugrać, wyjeżdżając z niegodziwymi tekstami np. o Smoleńsku itp.
Niech trwa święto!

mayagaramond

margareta

Bolek i Lolek kontra Sąsiedzi

ziuta

Cytat: golinda w 14 Cze 2012, 16:42:59to już nawet nie jest skrajna prawica, to jest choroba zwana nienawiścią do wszystkich i wszystkiego
golinda, tak bardzo się zgadzam, że aż Ci poleję :beer: :beer: :beer:

jo_miekka

Wracając do piłkarzy: mi się podoba Xabi Alonso.

mayagaramond

Szkoda mi Irlandczykow... Nie ciesze sie ze zwyciestwa Hiszpanii mimo ze Hiszpanie przeciez bardzo lubie.