EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

mi strasznie zal :( bardzo im kibicowałam :(
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

o,mi też żal!
wielu ich zatrzymało się wToruniu, ja nie chodzę wieczorami do miasta oglądać, ale wszyscy znajomi opowiadają, że są przesympatyczni, uprzejmi

mam wrażenie, że wszyscy ich polubili
nowa międzynarodowa miłość nam się tu urodziła. chyba. oby

wrobelek0403

ddu w Poznaniu tez ich jak mrówek, bo mają tu dwa mecze. kochani sa, tacy zabawni :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

w Toruniu żadnego,
ale grali u Was i w Gdańsku, a Toruń w środku, spryciarze ;)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

a ja się wzruszam irlandczykami ;)
w końcu znalazłam te "śpiewy", o kt wspominałyście

http://www.sport.pl/euro2012/1,126782,11938993,Irlandia_na_Euro_2012__Niesamowita_postawa_irlandzkich.html

wrobelek0403

mnie głosniki w pracy nie działają :(

siog

a ja sie poplakalam... nie z przegranej bo przewidywalam...ale spiewanie Fields of Athenry wzuszylo mnie. I komentarze polskich kibicow tez.

wrobelek0403

siog, czesc :hello: normalnie Ci powiem, kocham Irlandczyków :D co za niesamowici ludzie :D

chyba musze poszukac tego meczu w necie, bo kurwa najpierw pracowałam do pozna, a potem padłam spac :(

salsa

mnie z Hiszpanów  podoba sie Gerrard Pique-ma w sobie cos takiego fajnego :)))
fajny jest tez FAbregas i Valdes (w tej kolejnosci)

i w ogole to kocham Barcelone :D :D :D  :mocking:

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

aja

a w reklamie pepsi to którzy wystepują bo ja tylko szczesnego rozpoznaje

jo_miekka

siog ale za to w kibicowaniu jesteście najlepsi!

szelma

Słynne już fejsbukowe zdjęcie ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

ziuta

jakoś tak głupawo Szczęsny wygląda w tej reklamie :hmm: i piszą, że został doklejony, łeee
i dlaczego wszyscy mają normalne ciuchy, a on jeden ma koszulkę z napisem pepsi?

mary

mnie też wczorajszy mecz Irlandia - Hiszpania nie ucieszył. Taką miałam nadzieję, że choć jednego gola Irlandia strzeli. Mąż to nawet krzyczał do Hiszpanów "no dajcie im strzelić" ;) A śpiewali przebosko! Kurcze, to są prawdziwi kibice!

Justynna

ziuta, że Ty dostrzegłaś niezgranie koszulkowe  :rotfl: Szacun!  bighug

inkageo

Siog pokochałam Irlandczyków dzięki Euro  bighug bighug

A ja się boję i ekscytuję, bo zdecydowaliśmy się iść jutro do strefy kibica na rynku pod główny telebim.. Umrę tam za Polskę! Stratowana :D
Imagine there is no hate

zuzia

mi tez szkoda irlandczyków!
wspaniale kibicują, hymn też mają fajny :)

uśmiałam się gdy w tv zobaczyłam newsa, że Czesi są zdziwieni (pozytywnie) ciepłym przyjęciem w PL bo grają z nami.
za to komentarze rosyjskie :crazy: - nie dziwi mnie pomylona flaga w wiadomościach tvp ;D

siog

dzieki dzieki  :blush:

a to zdjecie znacie?

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"