EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

ja nie siedze :P
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

:D

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 12 Cze 2012, 14:51:14
wróbel, to usiądź, co będziesz tak stać :D

lol lol lepiej byscie to powklejały te zdjecia, a nie tak tylko odsyłacie do tej fejsbuki ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

yoy

wróbelku, ty weź dla spokojności załóż sobie fikcyjne konto jakieś. nazwij sie wróbelek, czy coś :D i wszystko bedziesz wiedziała :D

wrobelek0403

Cytat: yoy w 12 Cze 2012, 21:42:11
wróbelku, ty weź dla spokojności załóż sobie fikcyjne konto jakieś. nazwij sie wróbelek, czy coś :D i wszystko bedziesz wiedziała :D

e tam, i tak zeby cos wiedziec bede musiała pozapraszac znajomych, bez sensu :D

twinnie77

GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:jejeje: :jejeje: :jejeje: :jejeje: :jejeje:

suegro

Koniecznie z dźwiękiem :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

magoo

suegro

A to mnie wzruszyło normalnie!

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

inkageo

O jaaaaa :D Kocham Tuska :D
Imagine there is no hate

szelma

Ale wstyd za tych kiboli, ech... Oczywiście we wszystkich gazetach tutaj o tym piszą... I taki obraz potem zostanie - bo oczywiście nikt nie pomyśli o tym, że w Brukseli na co dzień bywają zamieszki w Molenbeek, a jakiś czas temu przez tydzień w centrum były burdy takie, że tramwaje nie wjeżdżały do jednej dzielnicy.

I tak zostaniemy w oczach świata takim krajem warchołów :(

inkageo

Ja jednak mam nadzieję, że ludzie to mają trochę w dupie ;) U nas teraz bębnią o przeprosinach..
Imagine there is no hate

jestynka

mi się spodobało,że polskie media praktycznie o tym wczoraj nie mówily, tylko skupili się na meczu.
Po co im dawać pożywkę i pokazywać ich debilne zachowania

mayagaramond

hm, wyglada na to, ze w polskiej druzynie graja Niemcy hahahahahaha. Jakos wczesniej uszlo to mojej uwadze :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Cytat: inkageo w 13 Cze 2012, 09:55:32Ja jednak mam nadzieję, że ludzie to mają trochę w dupie  U nas teraz bębnią o przeprosinach..

No niestety tutaj skupiają się na zadymach :(

inkageo

No tak...my się cieszymy z tego remisu, więc u nas to temat marginalny..
Imagine there is no hate

mayagaramond

Niemiecka prasa tez pisze o zamieszkach, trudno, zeby nie pisali skoro chyba 160 osob zostalo rannych. Ale pisza rzeczywiscie obiektywnie, tzn. nie ma wypowiedzi oceniajacych ani spekulacji na temat tego, kto zaczal, tylko jezyk sprawozdania.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Maya słyszałam o 10 rannych   :hmm:
Imagine there is no hate

szelma

150 zatrzymanych, 10 rannych.

No a właśnie - trudno, żeby tutaj pisali o tym, że remis i się cieszymy. Piszą o zamieszkach, bo to lepszy temat do prasy...

mayagaramond

Cytat: inkageo w 13 Cze 2012, 09:06:32
Maya słyszałam o 10 rannych   :hmm:

sorry, pomylilam rannych z aresztowanymi lol lol

Mowi tu o 15 rannych.

inkageo

Niech pokażą jak spokojnie ludzie wychodzili ze stadionu, tvn24 zaczepiało Rosjan, udzielali wywiadów, kurcze tak pozytywnie to wyglądało ;D Wszyscy uśmiechnięci i się cieszyli.. I mówili, że razem wyjdziemy w grupy ;)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: szelma w 13 Cze 2012, 10:08:33No a właśnie - trudno, żeby tutaj pisali o tym, że remis i się cieszymy. Piszą o zamieszkach, bo to lepszy temat do prasy...

ale dlaczego maja nie pisac o zadymie, skoro do niej doszlo?
Tutaj pisza i o meczu i o chuliganach.

I np. na stronie tytulowej bulwarowego Bilda jest o meczu, a nie o zamieszkach:

http://www.bild.de/