EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

kolejne na jutrzejszy mecz :D

siog

a co do irlandzkiego wzruszenia:) to z innej beczki (rugby). najbardziej wzruszajacy moment to bylo spiewanie hymnu podczas meczu Irlandia-Anglia na stadionie Croke Park w 2007r. ten stadion jest bardzo wazny dla nas w historii i niestety bardzo tragiczny... anglicy strzelali z tankow w ludzi podczas meczu w 1920 r i bardzo duzo zginelo. Dlatego grac z Anglia na tym stadionie bylo strasznie wzruszajace i emocjonalne. Nawet przed byly protesty zeby ten mecz byl grany w innym miejscu. Samo spiewnie "God save the Queen" w tym miejscu moglo byc trudne do zniesienia...
ja wylam spiewajac i nawet faceci plakali. zwroccie uwage na John Hayes (lysy:)

p.s. wygralismy wtedy, totalnie rozwalilismy Anglie:))

jo_miekka

siog ale historia... wzruszające faktycznie!

wrobelek0403

siog o rany, az mam ciarki :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jo_miekka

Ale to ta inna piłka była, nie? Bo widzę te "tyczki" na boisku. To jest prześmieszny sport jak się zasad nie zna i patrzy z boku :)

siog

to byl pierwszy mecz z Anglia w historii na tym stadionie. miesiace przed meczem byla histeria prawie, protesty etc. wszyscy obawiali sie reakcji co bedzie jak Anglicy zaczna spiewac god save the queen, jak ludzie zachowaja sie itd itp. teraz o tym meczu jest nawet dok.
to naprawde byly emocje... cala Irlandia spiewala, w pubie faceci plakali spiewajac.slowa hymnu w sumie tez sa bardzo emocjonalne dla nas.

zuzia

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

jo_miekka

Lwica

A propo Kuby Błaszczykowskiego, ten program jest już stary ale pamiętam jakie na mnie zrobił wrażenie jak go pierwszy raz oglądałam. Straszne doświadczenie życiowe.

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mayagaramond

Gazeta sie znow popisala, zobaczcie na naglowek o Wlochach

lol lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

daleko to szukac? :D pierwszy z brzegu artykul i prosze

"Prokuratura zamyka śledztwo w głośnej sprawie martwej kobiety odnalezionej w ubiegłym roku tuż przed początkiem słynnej akcji koni w Janowie Podlaskim."
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

martullek

mogę się pochwalić??? zdjęcie mojej siostry i mojego taty zrobione podczas meczu otwarcia było na stronie głównej gazeta.pl, w jakimś azjatyckim serwisie i w Financial Times :) więcej nie odkryliśmy

mnie też kawałek widać na tym kolorowym zdjęciu, co prawda bez twarzy, ale zawsze ;)

dragonfly

martullek fantastycznie!!!!! super pamiatka!

no i 1:0 dla Anglii chwilowo :D

feeling.good

jo_miekka

hahahahaha no dobra taktyka to jest!

Dodany tekst: 15 Cze 2012, 22:41:31

martullek bomba!!!

wrobelek0403

martullek, super pamiatka :D :D

napierdalac, aaaaaa lol lol szybko sie chłopak uczy lol

justynaaaa2

martullek bosko :) super pamiątka  :thumbup: ale twój tata jaki wystylizowany :D dobrze widzę że miał na głowie perukę biało czerwoną ;)

martullek

no miał :) własnych włosów nie ma za wiele, to mógł poszaleć ;)

dzięki dziewczyny!

rubin04

Aja pytała o muzykę i nie iwem czy ten jeden fargment to nie jest ta muzyka przy której piłkarze wychodza na bpoisko: