EM 2012

Zaczęty przez cherry, 03 Cze 2012, 20:29:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

Mobka dla mnie to jest jakas porazka totalna, czyli znowu jakas sensacja z innej strony. i w ogole nie moge sie sie kapnac co autor mial na mysl i jaki jest z tego wniosek:)

dragonfly

Cytat: siog w 24 Cze 2012, 11:15:47Dragon i dziewczyny mieszkajace w UK, jakie wasze odczucia?
mnie ten "dokument" w BBC wkurzyl, Mike tez stwierdzil, ze shit to jest wielki, bo przeciez ten Terry (?), kapitan ang reprezentacji, czeka na sprawe o rasizm, nazwal jakiegos pilkarza ciemnego brzydko i o tym sie nie mowi, nie? Zalosne te Angliki sa czasami ;D

wrobelek0403

Justynna  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

errata

cherry

Justynna :rotfl:
Komu dzis kibicujecie Hiszpania - Portugalia?
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

inkageo

Imagine there is no hate

zosia2007

ja chyba hiszpanom, chociaz jak wygra portugalia to tez bedzie dobrze, wazne zeby niemcy przegraly z wlochami :D

cherry

Cytat: zosia2007 w 27 Cze 2012, 13:33:46ja chyba hiszpanom, chociaz jak wygra portugalia to tez bedzie dobrze, wazne zeby niemcy przegraly z wlochami
Ja tez chyba Hiszpanom (tak obstawilam w naszym dzialowym typowaniu), jutro bedzie ciekawie bo Niemcy jeszcze nigdy nie wygrali z Wlochami.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

wrobelek0403

a ja mam ochote na finał Niemcy Hiszpania ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

feeling.good

Cytat: wrobelek0403 w 27 Cze 2012, 12:38:21
a ja mam ochote na finał Niemcy Hiszpania ;)

i ja :)

siog

Hiszpania i Niemcy! kocham ten kraj! (Niemcy znaczy sie:)

mayagaramond

Dzis jestem za Portugalia, mam dosc hiszpanskiego tiki-taka lol lol

A jutro oczywiscie za Niemcami.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

justynaaaa2

ja dziś za hiszpanią, jutro za włochami :)

yoy

Kata

Ja kibicuję Hiszpanom. a jutro Włochom :D
Pozdrawiam

Kata

inkageo

Yoy świetne  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Imagine there is no hate

golinda

ale żałosne jest to naigrywanie się z ronaldo.

żeby to był jeszcze jakiś patafian i łamaga...

inkageo

Ja lubię Ronaldo, uważam że jest świetny! I przed chwilą nawet sprzeczałam się z M., ale ten obrazek jest zabawny ;D

Dodany tekst: śro, 27 cze 2012, 21:18:21

Można sobie z niego żartować, bo jego klasa i umiejętności są dla mnie bezsprzeczne :)
Imagine there is no hate

golinda

oczywiście, że jest świetny, a M. znowu nie radzi sobie z zazdrością :D

inkageo

M. uważa, że świeciłby jaśniej, gdyby był trochę bardziej skromny :D
Ale ja nie czytałam żadnego wywiadu z nim, więc w zasadzie nie mogę się na ten temat wypowiadać :D
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: inkageo w 27 Cze 2012, 23:21:40Ale ja nie czytałam żadnego wywiadu z nim, więc w zasadzie nie mogę się na ten temat wypowiadać Cheesy

M. zapewne też nie ;)