wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kathrines

Ładna, choć znając moją "szczecinę" to nie utrzyma sie cosik takiego. Wszystkie kudły wyjdą po godzinie tańców :-(

mary

ja nie mam zbyt obfitej "szczeciny" ;) Oczywiście te perły we włosach nie wchodzą w grę ;)

konwalia

A ja bym właśnie chciała drobne perły we włosy. Wiecie gdzie takie cuda w przystępnej cenie dostanę?

mika

ja miałam drobne perły na szpilkach we włosach kupiłam za całe 7 zł za 20 szt w takim sklepie z opaskami, gumkami do włosów i innych takich bajerów

mary

ale wy chyba nie planujecie welonu upiętego na górze? Bo ja właśnie tak chcę mieć upięty welon i wszelkie ozdoby będą pod nim skryte. Dlatego ich nie potrzebuję ;)

mary

tu mam zdjęcie tej samej fryzury tylko z drugiej strony

magdarynka

Ladna ta fryzura Mary, mozesz kilka takich perelek wpiac we wlosy przeciez po oczepinach zdejmiesz welon ? No chyba ze planujesz kwiat we wlosach
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

maadzia28

Mary a nie lepiej sie wybrac do dobrego studia fryzjerskiego na probna..na pewno zaproponuja Ci cos fajnego.
A perelki , koraliki i krysztalki mozna tanio kupic na allegro. Sama zakupilam ostatnio krysztalki do bukietu :)

mary

Madzia, ja sobie nie wyobrażam by w dniu ślubu jeździć gdzieś po studiach fryzjerskich. Najchętniej uczesałabym się u najbliższego fryzjera, ale do tego akurat nie mam przekonania ;) Ślub mam na 13:00, a po fryzjerze muszę jeszcze makijaż zrobić (cudzą ręką) i ok. 12:15 błogosławieństwo w domu.

maadzia28

Mary..ale ja pisalam o probnej fryzurze nawet miesiac wczesniej ;) Czeszą Cie do skutku, az Ci sie spodoba. W dzien slubu tez bym nie ryzykowala. Choc dzis mialam dziwny sen..ze w dniu slubu sie zorientowalam,ze zapomnialam sie umowic z wizazystką..i zadzwonilam z oglosznenia po pierwsza-wolną..no i umalowała mi takie straszne czerwone policzka  :o Dobrze,ze to tylko sen..a wizazystka zamowiona ;)

mary

Madzia, ja wiem, że przed ślubem próbna. Ale mi wybitnie nie pasuje czesać się gdzieś, dokąd muszę dojechać. Mam mało czasu na wszystko, bo o 12:00 muszę być gotowa ;)

inkageo

Mary szukam butów, szukam i nic.. Te już widziałaś?
Imagine there is no hate

mary

Nie, Inka, nie widziałam tych butów. Wolałabym bez dużych ozdób ;)
Mówiłam Ci, że z butami jest masakra ;)

inkageo

Wiedziałam, że Ci się nie spodobają, ale chciałam udowodnić, że szukałam ;) Te pierwsze ostatecznie nie są takie złe ;)
Imagine there is no hate

Majeczka

Znalzlam w miare fajne butki z zakrytymi czubami i pieta moze przypadna ci do gustu??
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

rilla

Cytat: mary_popins w 01 Kwi 2008, 09:25:47
Rilla, a gdzie chodziłaś za bielizną? Ja muszę mieć koniecznie coś z wkładkami, bo suknia wymaga powiększenia dekoltu ;)

gdzie nie była raczej - real, silesia, kościuszki 25, inny na kościuszki, atlantic, 2 sklepy na staromiejsciej, triumph na 3 maja, sklep z bielizna przy dworcu, sklep z bielizna przy ul. Mickiewicza, Samanta i Corin w markecie na Skargi...
NIe ma zadnej śmietankowej bardotki z push upem!!! a rozmair 70 C w KAtowicach nie istnieje. Ani jedneog nei przymierzałam. byo jedno 70 B, ale ja chyba mam jakiś problem...
rozmiar 75 jest zbyt luźny, muszę na ostatnią haftkę zapinać. Czyli odpada. 70 jest ok... Ale miseczki są okropnie małe.. tzn nei sama "głębia". Ale ona są za wąskie... mam widocznie zbyt szeroko rozstawione piersi i mi połowa wychodzi z boku:/
I co z tym zrobić?

magdarynka

Cytat: Majeczka w 03 Kwi 2008, 22:25:52
Znalzlam w miare fajne butki z zakrytymi czubami i pieta moze przypadna ci do gustu??
kurcze zapomnialam o tych butach, Mary one na zywo sa bardzo ladne, jest mozliwosc wybrania materialu z jakiego sa zrobione i na zalezu sa po 90zl. ;)

magdarynka

kathrines

magdarynka

Dokladnie tak, i w sosnowcu w jednym takim sklepiku kolo mojego domu  jupi jupi jupi

kathrines

Cytat: magdarynka15 w 04 Kwi 2008, 09:13:22
Dokladnie tak, i w sosnowcu w jednym takim sklepiku kolo mojego domu  jupi jupi jupi

Interesuje mnie taki model:

magdarynka

Sa biale ale z tym zalezem to jest tak ze wyczaila je tam moja kolezanka bo ja tam oddelegowalam :D Natomiast w sklepie o ktorym pisalam sprowadza kazdy ( jezeli go akurat nie ma ) model i maja probki materialow z jakich sa robione

magdarynka

A swoja droga ten model ktory wybralas chcialam kupic

kathrines

Sosnowca nie znam, mam rodzinę w Gliwicach, więc to miasto trochę znam, w Załężu też parę razy byłam. A mogłabyś podać dokładniejsze namiary na te punkty, gdzie można te butki nabyć?
I w jakiej cenie one są? :)
Może się przeniesiemy na mój wątek bo cierpliwość Mary kiedyś się skończy ;D

mary

gdzie na Załężu chcecie buty kupić????
Jestem zdumiona, bo do Załęża mam rzut beretem a nawet przez myśl mi nie przeszło, by tam szukać butów ślubnych