wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

Maya, oba buty mają pasek wokół kostki- takie buty są najbezpieczniejsze i na takie się zdecyduję. Nie chcę pełnych czółenek, ani butów z odkrytymi palcami.

Bez obaw, jestem przyzwyczajona do krytyki ;) Nie gniewam się wcale :)

mayagaramond

Wiec z tych dwoch bardziej podobaja mi sie drugie, w pierwszych przeszkadza mi ten wykonczony na kwadratowo czub.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mary

obie te pary były na mnie za duże - buty 39 a ja noszę 36/37. To też sprawia, że buty wydają się dłuuugie.

mayagaramond

To, ze sa za duze widac przy obydwu parach, ale nawet jakby 1. byly dobre to mnie sie i tak ten czubek nie podoba.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

cumberland

mary, a byłaś w tej La Stradzie w końcu? tam jest pełno takich butów jak te które pokazujesz. Zawsze też zostaje Ci Ryłko, tu też jest sporo modeli typowo ślubnych - skoro ostatecznie na takie się chcesz zdecyować

http://www.e-rylko.com/index.php?option=com_phpshop&page=shop.browse&category_id=18&root=1&orderby=pshop_product_category_xref.product_position&keyword=0&producent_id=0&limit=12&limitstart=0

mary

cumberland, kurcze, zapomniałam o La Stradzie. To przez to, że nie wiem gdzie to jest ;)
W Ryłko widziałam sporo butów, ale ich ecru jest stanowczo za ciemne do mojej sukni. A niestety, Ryłko nie idzie z duchem czasów, kolor ivory praktycznie nie występuje w ich kolekcji ;)

sierpniowajulka

Z tych dwóch par drugie są znacznie lepsze. Ale obie pary są o niebo ładniejsze od tych pokazanych wcześniej (z Gatuzo??? z takimi okropnymi długaśnymi czubami).
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

to jeszcze fotki tych butów od frontu

sierpniowajulka

buty z czubem byłyby super, gdyby miały znacznie mniejszy ten czub:

Majeczka

podoba mi sie ta modyfikacja julki- czub ale nie za dlugi
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

kathrines

Ja nadal jestem za okrągłym czybkiem a pasek wokół kostki to wygoda w tańcu. Mo ososbiscie źle sie tańczy w butach bez zapięcia w kostce, klapią mi zwyczajnie przy wariactwach na parkiecie.

inkageo

Imagine there is no hate

mobka

Mnie sie te 211c najbardziej podobaja, czyli te z okraglym czubem. Zaczynam zalowac, ze ja takich sobie nie poszukalam ;)

inkageo

Mobka odebrałaś ten biustnosz? Czemu nic nie piszesz?
Imagine there is no hate

mobka

Inka napisalam na wczorajszych plotach :) Dostalam jest ok, wielkie dzieki (odebralam dopiero wczoraj).

inkageo

Imagine there is no hate

wredotka

Majeczka

wredotka super stronka :) leje piwo zasluzylas sobie, ze tez ja jej wczesniej nie znalazlam :D
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

mary

Niestety, nie ma takich butów, jak Julka stworzyła. Muszę wybrać z tego, co jest.

Ten but od Wredotki przypomina bardzo tego z gatuzo, tyle, że nie jest zapinany na kostce.

panikarola

mary, widze, ze krazysz wokol arte di roma, ale jak juz poszukalam linka to ci nie dam spokoju: jak ci sie podobaja albo nie podobaja gatuzo ale z okraglym czubkiem a nie w szpic?
mi te wredotkowe nie przypominaja gatuzo.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

wredotka

Majeczka -polecam sie na przyszlosc. Ja robie tu na wyspach taki wewnetrzny research, bo niestety w Polsce rzadko bywam. Jabys cos ciekawego znalazla to daj znac. I dzieki za pifko :D

mary

panikarola, te z gatuzo z okrągłymi czubkami są pełnymi czółenkami, a -jak pisałam już wcześniej- ja nie chcę pełnych butów. Mam ślub prawie w lipcu (2 dni do) i nie chcę się pocić w pełnym bucie ;)

panikarola

ale wiesz, ze w gatuzo zamawiasz takie, jaki chcesz? tzn. mozesz wziac ich czubek, ale zrobic "niepelne". mi chodzi o sam czubek, doczytalam, ze nie chcesz pelnych. oczywiscie to samo dotyczy wysokosci obcasa.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.